Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2016

/
/
/
1230 Views

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Şi în această lună Saturn se va afla în zodia ta de naştere şi-ţi va bloca într-o oarecare măsură proiectele aşa cum se întâmplă de ceva vreme. Vei fi obligat să munceşti mult, să faci eforturi deosebite pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti. Din fericire, Jupiter aflat în zodia Balanţei va face o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere şi cu Saturn aşa că, îţi va fi mai uşor decât până acum să te descurci. Este posibil ca un proiect de la care
nu mai sperai nimic să poată fi încheiat cu succes. Activităţile sociale vor fi deosebit de importante pentru tine şi oriunde te vei duce vei fi apreciat. Se vor găsi persoane dornice să te susţină ori de câte ori vei avea nevoie de sprijinul lor. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului conferindu-ţi energie, iniţiativă şi bun gust. Relaţia cu persoanele mai tinere din familie va deveni deosebit de importantă pentru tine.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
La începutul lunii va trebui să finalizezi o activitate pe care ai început-o de mai mult timp şi pentru care ai depus eforturi mari până acum. Oricum, ai şanse să obţii o recunoaştere sau să realizezi ceva ce-ţi va fi de folos şi în viitor. Colaborările îţi vor da ceva de furcă şi va trebui să te gândeşti bine înainte de a accepta o propunere în acest sens. Pentru asta va trebui să dai dovadă de foarte multă răbdare şi de conştiinciozitate. Relaţia cu şefii va evolua bine după 9 februarie.
Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Activităţile intelectuale te vor avantaja în această perioadă aşa că, dacă ai de dat examene şansa îţi va surâde. De asemenea, ai putea primi un accept, o aprobare sau ai putea semna contracte care să arate că te bucuri de apreciere la nivelul instituţiei în care lucrezi. Pe la mijlocul intervalului va fi ceva agitaţie la serviciu şi este posibil să apară schimbări la nivelul conducerii instituţiei, dar lucrurile acestea nu te vor afecta. Unul dintre colegi ar putea avea cu o problemă personală şi va avea nevoie de sprijinul tău.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
O bună parte din energia ta va fi orientată spre relaţia cu partenerul şi, în general, de tot ceea ce ţine de chestiunile sentimentale. De altfel, iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes, indiferent că este vorba de consolidarea unei relaţii sau de implicarea într-o relaţie nouă. Proiectele pentru timpul liber vor prinde contururi reale aşa că, te vei distra excelent alături de prieteni şi de fiinţa iubită. Şi relaţia cu prietenii va fi excelentă. Cineva din anturaj ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura.
Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
în continuare eşti interesat să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sentimentală, iar simpatia de care te bucuri în rândul persoanelor de sex opus îţi va da ocazia să faci noi cuceriri. Pe de altă parte, dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să apară tot felul de neînţelegeri legate de felul în care v-aţi gândit să utilizaţi fondurile comune. Pe cât posibil, evită discuţiile legate de bani dacă vrei să ai un sfârşit de lună liniştit. Şi relaţia cu unul dintre prieteni ar putea fi ceva mai tensionată.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Chiar dacă starea psihică nu e nemaipomenită te bucuri de o bună rezistenţă la îmbolnăviri, aşa că sănătatea nu-ţi va face probleme deosebite. în plus, vei beneficia de multă energie care-ţi va permite să te implici în tot mai multe proiecte dintre cele mai diverse. Divertismentul şi activităţile petrecute în timpul liber îţi vor face plăcere şi te vor ajuta să depăşeşti mai uşor nemulţumirile cu care te-ai confruntat în ultimul timp. Calităţile intelectuale vor ieşi în evidenţă, mai ales în a doua jumătate a intervalului.
Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Te vei bucura de un bun echilibru energetic pe parcursul acestui interval chiar dacă vor fi şi momente în care sănătatea îţi va da de furcă. Este posibil să te confrunţi cu dureri de oase sau cu probleme ale articulaţiilor. Evită să te implici în activităţi fizice riscante căci n-ar fi exclus să ai parte de o fractură sau de o entorsă. Activităţile în aer liber îţi vor face bine, iar întâlnirile cu prietenii te vor ajuta să fii mai optimist, să priveşti cu mai multă încredere spre viitor. Pe cât posibil, evită excesul de medicamente!

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Faci eforturi să-ţi pui proiectele în practică, dar nu trebuie să aştepţi ca rezultatele să se vadă imediat. Oricum, nu vei duce lipsă de bani aşa că, îţi vei putea satisface şi micile mofturi. Pe la mijlocul intervalului, cineva drag îţi va face o surpriză plăcută, poate un cadou sau poate vei primi acceptul pentru un împrumut. O activitate intelectuală ar putea fi încheiată cu succes aducându-ţi şi o sumă de bani. Şi părinţii sau alte rude te vor ajuta cu bani atunci când vei avea nevoie.
Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Ceva bani vei câştiga şi în această perioadă, dar cheltuielile vor fi mult mai mari. Vei fi tentat să faci o investiţie serioasă în activităţi de divertisment, dar n-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie să îţi ceară mai mulţi bani decât de obicei. Pe cât posibil, evită să te implici în speculaţii financiare riscante şi, mai ales, nu miza pe sume mari la jocurile de noroc. Nu de alta, dar spre sfârşitul lunii aceste activităţi ţi-ar putea aduce pierderi serioase. Ceva bani ai putea cheltui şi pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea.

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
2 februarie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu prietenii.
14 februarie este o zi favorabilă situaţiei materiale.
Horoscop Lunar Sagetator Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
22 februarie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.
29 februarie este o zi defavorabilă sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017