Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015

/
/
/
1141 Views

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 şi 7 • Culoare: purpura • Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză • Defecte: superficialitate, infatuare

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Fecioare, casa a X-a în horoscopul tău general, a situaţiei profesionale. Vei avea deci succes în activităţile în care eşti implicat la slujbă, iar şefii îţi vor aprecia şi susţine iniţiativele. Şi în plan social oriunde te vei duce vei face o bună impresie. Pe de altă parte, Saturn se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere obligându-te la foarte multă muncă şi întârziindu-ţi realizările.De muncit va trebui să munceşti foarte mult, dar rezultatele vor întârzia şi acest lucru îţi va crea o stare de nemulţumire, de frustrare şi chiar în anumite momente de deznădejde. Soarele şi Mercur se vor afla şi ele, alături de Saturn, în zodia Săgetătorului şi-ţi vor îmbunătăţi într-o oarecare măsură starea de spirit. Vei participa la câteva evenimente unde vei fi în centrul atenţiei şi acest lucru îţi va face mare plăcere.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Luna va debuta cu o perioadă de incertitudini la serviciu sau poate de neînţelegeri cu şefii. Oricum, cel puţin în primele zile ale intervalului ar fi de preferat să laşi lucrurile să se lămurească şi să nu intervii în nici un fel. Relaţia cu colegii va fi destul de dificilă şi nu vei reuşi să colaborezi cu ei aşa cum vei dori. Fiecare este concentrat mai de grabă pe propriile probleme aşa că, la serviciu va fi o atmosferă destul de apăsătoare, în ultimele zile, însă, conjunctura se va ameliora.
Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Ceea ce era mai greu de făcut s-a făcut aşa că, se poate spune că te aşteaptă o perioadă destul de lejeră la serviciu. Va trebui să finalizezi unele dintre activităţile începute de mai mult timp, dar acestea nu-ţi vor ridica probleme deosebite. Vei primi câteva oferte de schimbare a job-ului şi va trebui să le analizezi cu atenţie. O persoană cu care ai colaborat te va contacta pentru a-ţi cere sfatul în chestiuni importante pentru ea. înainte de sărbători atmosfera va fi extrem de veselă la serviciu şi toată lumea va fi optimistă.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
în primele două zile ale lunii vei avea o discuţie pe teme financiare cu partenerul. Până la urmă te va convinge să-i accepţi sugestiile şi aşa va fi cel mai bine din toate punctele de vedere. Totuşi, unele nemulţumiri mai vechi nu-ţi vor da voie să te bucuri de relaţia cu fiinţa iubită şi în permanenţă vei avea tendinţa să-i faci reproşuri, ceea ce ar putea duce la o deteriorare a relaţiei voastre, încearcă să fii ceva mai conciliant şi lasă trecutul acolo unde-i este locul.
Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Nemulţumirile de până acum se vor atenua şi vei reuşi să găseşti metode paşnice de rezolvare ale acestora. Şi comunicarea cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi considerabil şi asta vă va bucura pe amândoi. întâlnirile cu prietenii vor fi foarte importante pentru tine pentru că-ţi vor da posibilitatea să te relaxezi şi să afli veşti importante despre aceştia. Spre sfârşitul anului este posibil să primeşti musafiri de pe alte meleaguri ocazie cu care veţi depăna amintiri, dar veţi face şi planuri de viitor.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Vei beneficia de un plus de energie astfel încât vei fi neobosit, iar punerea în practică a ideilor tale îţi va îmbunătăţi starea de spirit. Te bucuri de o bună rezistenţă la îmbolnăviri şi chiar dacă vor mai exista unele simptome, vei reuşi să le depăşeşti cu rapiditate, începând cu data de 6 decembrie capacitatea de regenerare se va îmbunătăţi considerabil, iar dacă până acum ai avut o suferinţă, cu siguranţă ea îşi va găsi rezolvarea. Evită să consumi alimente reci deoarece ai putea răci cu uşurinţă.
Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Energia fizică nu te va părăsi aşa că vei face bine activităţilor în care eşti implicat. Vei reuşi să îmbini plăcutul cu utilul, divertismentul cu activităţile profesionale. Întâlnirea cu prietenii te va ajuta să vezi viaţa într-un mod mai optimist, mai ales că ei îţi vor da tot felul de sfaturi ce se vor dovedi utile. Tratamentele naturiste se vor dovedi eficiente aşa că, nu ezita să le foloseşti atunci când ai nevoie. La sfârşitul lunii, ar fi bine să eviţi consumul excesiv de alimente grase care ţi-ar putea crea probleme de sănătate.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Eşti implicat în tot felul de proiecte financiare, dar acestea nu evoluează chiar aşa cum îţi doreşti. N-ar fi exclus să apară surprize şi ar fi bine să fii prudent în tot ceea ce întreprinzi. În cazul în care ai de semnat documente sau orice fel de acte financiar-contabile, analizează totul în detaliu pentru a nu se fi strecurat vreo greşeală. Cheltuielile vor atinge limita superioară în intervalul 4-11 decembrie. În zilele imediat următoare realizările de la serviciu ţi-ar putea aduce un venit suplimentar.
Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Abilitatea ta de manevrare a banilor se va îmbunătăţi considerabil şi vei reuşi să te implici în proiecte care-ţi vor aduce venituri importante. Şi de la serviciu ai putea primi o primă sau o mărire de salariu. Pe la mijlocul intervalului, vei primi un cadou de la cineva drag, ceea ce va reprezenta o surpriză extrem de plăcută. Tot atunci este o perioadă favorabilă pentru a înveşti într-un obiect de mobilier. Evită să te implici în afaceri la limita legalităţii căci urmările nu vor întârzia să apară.

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
4 decembrie este o zi favorabilă cheltuielilor pentru divertisment.
11 decembrie este o zi favorabilă relaţiei cu partenerul de suflet.
Horoscop Lunar Sagetator Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
22 decembrie este o zi defavorabilă chestiunilor profesionale.
28 decembrie este o zi nefavorabilă dialogului cu prietenii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 71

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017