Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Sagetator Aprilie 2016

/
/
/
639 Views

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter 4 Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 ţi 7 • Culoare: purpura I Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză Defecte: superficialitate, infatuare

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia ta de naştere pe tot parcursul lunii, ceea ce te va pune în situaţia de a te confrunta cu probleme de tot felul. Va trebui să munceşti enorm şi de cele mai multe ori rezultatele eforturilor tale nu te vor satisface. Ai putea, în schimb, să ai şansa finalizării unui proiect început cu mult timp în urmă. Dacă doreşti să Iniţiezi o activitate nouă este bine să nu te aştepţi ca rezultatele să apară imediat.Trebuie, însă, să dai dovadă de perseverenţă şi de răbdare, foarte multă răbdare. Soarele, Mercur, Venus şi Uranus se vor afla pe tot parcursul lunii în zodia Berbecului şi toate vor face, pe rând, o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere, aşadar, unele dintre nemulţumirile cu care te confrunţi şi-ar putea găsi o rezolvare de moment, ceea ce te poate face mai optimist şi un pic mai încrezător. Activităţile de divertisment vor fi prioritare pentru tine în această perioadă şi-ţi vor da posibilitatea să vezi şi partea plină a paharului.

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieO bună parte din timpul tău îl vel petrece căutând soluţii pentru rezolvarea problemelor de la serviciu. N-ar fi exclus să fii obligat să rămâi peste program la slujbă, începând cu data de 6 aprilie vei fi implicat în tot felul de activităţi şi nu vei avea timp nici să respiri. Este posibil să fii obligat să iei decizii la serviciu ceea ce te va stresa o bună bucată de vreme. Până la urmă se va dovedi că eşti Inspirat şi totul va ieşi aşa cum îţi doreşti. Relaţia cu colegii va evolua cât se poate de bine spre sfârşitul perioadei.
Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Vei avea foarte multe de făcut la slujbă şi vel avea nevoie şi de suportul colegilor iar aceştia ţi-l vor acorda. La începutul perioadei activităţile de rutină te vor avantaja. Chiar dacă te plictisesc, nu le ocoli căci acestea ţi-ar putea aduce şi unele reuşite. în cazul în care doreşti să faci o schimbare în plan profesional şansa îţi va surâde pe la mijlocul intervalului. Tot atunci ai putea avea un rezultat foarte bun cu ocazia unui examen susţinut la slujbă, care te va propulsa.

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
O bună parte din energia ta va fi canalizată în această perioadă în plan sentimental. Interesul pentru relaţia cu partenerul va fi mult mai mare decât în mod obişnuit şi o bună parte din gândurile tale vor merge în această direcţie. Vel avea, însă, ocazia să-ţi petreci în mod plăcut timpul liber, iar ofertele de divertisment nu se vor lăsa aşteptate. Relaţia cu prietenii va fi şi ea mulţumitoare. Unul dintre aceştia îţi va face o propunere care te va interesa. Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes, mai ales în perioada 6-11 aprilie.
Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
în ansamblu se poate spune că relaţia ta cu partenerul va evolua mulţumitor, pe tot parcursul perioadei. Vor exista însă mici controverse, mai ales la începutul Intervalului, pe motive financiare. Tocmai de aceea ar fi bine să eviţi astfel de discuţii mai ales că Ierurile se vor rezolva chiar şi fără aportul tău. Pe la mijlocul intervalului fiinţa iubită ar putea avea o neînţelegere cu cineva din familie. Ar fi bine să nu intervii. Sunt şanse mici să poţi remedia situaţia.

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
Vei beneficia de o bună rezistenţă fizică şi psihică în această perioadă aşa că, nu vei avea surprize neplăcute în ceea ce priveşte sănătatea. Starea ta psihică în schimb, nu va fi nici pe departe foarte bună, vei fi tentat să fii pesimist şi să priveşti totul cu neîncredere. începând cu data de 6 aprilie aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil şi va trebui să îţi alegi cu mal multă grijă alimentaţia. în cazul în care vei răci nu lăsa lucrurile la voia întâmplării deoarece ar putea să apară complicaţii în zona plămânilor.
Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
De energie nu vei duce lipsă, dar implicarea în prea multe activităţi nu-ţi va face bine. Orice risc pe care ţi-l vei asuma poate genera neplăceri. încearcă să fii prudent în tot ceea ce faci şi orientează-te cu precădere asupra activităţilor prioritare. După data de 21 aprilie ar fi bine să îţi faci un program în care să Incluzi şi activităţi de relaxare, chiar dacă energia ta nu va lăsa de dorit. Un sport practicat în aer liber, sau o activitate socială, te poate ajuta să vezi lucrurile mal optimist.

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie
Vei face eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială, iar rezultatele vor fi dintre cele care te vor mulţumi. Este posibil să al o realizare în plan profesional care-ţi va aduce şi o mărire consistentă de salariu. Oricum, Iniţiativele tale în plan financiar se vor bucura de succes în această perioadă, iar cheltuielile vor putea fi suportate cu uşurinţă. între 5 şi 9 aprilie, vei cheltui o sumă importantă pentru divertisment sau, pur şi simplu, pentru a-ţi satisface mici mofturi, în cazul în care vei pleca într-o călătorie e bine să ştii că vei cheltui mai mulţi bani decât ţi-ai propus.
Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Din punct de vedere material conjunctura nu este atât de favorabilă ca până acum, dar nici nu vei avea motive să te plângi. Vei fi tentat, însă, să te implici în activităţi la limita legalităţii şi în acest caz n-ar fi rău să te arăţi ceva mai prudent, căci orice risc asumat ţi-ar putea aduce neplăceri. Evită să te implici în speculaţii financiare în intervalul 18-22 aprilie, deoarece şansa nu-ţi va surâde în această direcţie. în ultimele zile ale Intervalului vei reuşi să-i convingi pe cei din familie să îţi permită să faci o Investiţie pe care ţi-o doreai de mai mult timp în cămin.

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
2 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
7 aprilie este o zi favorabilă câştigurilor materiale.
Horoscop Lunar SAGETATOR Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
4 aprilie este o zi nefavorabilă comunicării cu partenerul de viaţă.
25aprilleesteozi nefavorabilă Implicării în activităţi noi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 96 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017