Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016

/
/
/
1333 Views

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă • Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate • Defecte: susceptibilitate, comoditate

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pe tot parcursul lunii Marte şi Pluton se vor afla în zodia Capricornului, zodie opusă zodiei tale de naştere. Se poate spune deci că vei fi mai încăpăţânat, dar şi mal Impulsiv, mai intolerant, dar şi mai perseverent. Reacţiile impulsive ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi aşa că, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Balanţei, semn că şansa îţi va surâde în cazul în care doreşti să faci câte ceva în cămin. Părinţii sau o altă rudă apropiată ar putea avea realizări de care vă veţi bucura împreună. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi te-ar putea influenţa în luarea unor decizii care vor schimba multe în viaţa ta. Este o perioadă în care ai putea avea surprize de orice fel şi, în funcţiile de deciziile pe care le vei lua, acestea ar putea fi plăcute, sau poate chiar mai puţin plăcute.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Greutăţile la serviciu nu s-au terminat şi va trebui să munceşti mult pentru a rezolva cât de cât ceea ce ţi-ai propus. Nici relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită şi va trebui să te bazezi doar pe tine însuţi atunci când va trebui să faci faţă unor probleme, de care nu vei duce lipsă pe tot parcursul intervalului; vor exista tot felul de blocaje şi va trebui să faci eforturi mari pentru a le depăşi, în cazul în care eşti implicat în colaborări, acestea îţi vor da serios de furcă, mai ales la începutul intervalului.
Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Şi această perioadă este una în care va trebui să munceşti din greu pentru a face faţă tuturor cerinţelor. Se va găsi câte cineva să-ţi pună beţe-n roate aşa că, pentru orice nimic, va trebui să depui un efort mai mare decât în mod obişnuit. Totuşi, relaţia cu colegii va începe să se îmbunătăţească după data de 26 octombrie aşa că, ai putea spera la o mână de ajutor din partea acestora. Şi atmosfera la serviciu va fi mai relaxată şi acest lucru îţi va permite să fii mai eficient.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Luna va debuta cu tensiuni în relaţia cu partenerul. Vei fi ceva mai impulsiv şi din acest motiv este posibil să apară discuţii aprinse. Evită să te implici în discuţii în contradictoriu, că este foarte puţin probabil să ajungeţi la un consens. Pe de altă parte, cineva din familie ar putea interveni în relaţia voastră, ceea ce ar putea genera tot felul de neînţelegeri. Pe la mijlocul intervalului, entuziasmul tău sentimental va atinge limita superioară, iar timpul petrecut alături de fiinţa iubită te va ajuta să te simţi minunat şi să uiţi de neplăceri.
Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Starea de agitaţie care dai dovadă te face să intri în conflict, mai ales cu cei dragi. Dacă ai fi mai puţin impulsiv şi, mai ales, mai puţin suspicios, lucrurile ar evolua mai bine în plan sentimental şi nu numai. Partenerul s-ar putea confrunta cu mici probleme şi va avea nevoie să-i fi alături şi să-i oferi sprijinul de care are nevoie. Interesul pentru relaţia cu partenerul va creşte considerabil în a doua jumătate a intervalului şi vei reuşi să-i dedici ceva mai mult din timpul tău liber.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Sănătatea ar trebui să fie în atenţia ta chiar dacă nu vei avea parte de probleme serioase. Va trebui să fii atent şi să tratezi cu toată atenţia orice simptom, căci neglijenţele ar putea genera probleme serioase în viitorul apropiat. Sistemul osos va fi ceva mai sensibil, aşa că dacă ai probleme de natură reumatică va trebui să le îngrijeşti cu toată grijă. Pe de altă parte, vei fi tentat să reacţionezi în virtutea impulsului de moment şi acest lucru ţi-ar putea crea neplăceri şi chiar te-ar putea pune în situaţia de a avea un mic accident.
Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Eşti, în continuare, impulsiv şi dacă nu vel reuşi să te cenzurezi rişti să faci sau să spui ceva ce vei regreta într-un viitor nu foarte îndepărtat. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan pe tot parcursul intervalului altfel nu-ţi va fi uşor să depăşeşti această perioadă. începând cu data de 20 octombrie te vei bucura de o mai bună capacitate de regenerare aşa că, dacă până acum ai avut vreo problemă de sănătate, ea se va rezolva cu bine. Spre sfârşitul intervalului şi capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi considerabil.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
în primele zile ale intervalului vei face tot felul de cheltuieli în cămin. Ai putea cumpăra un obiect pe care ţi-l doreai de mai mult timp, dar n-ar fi exclus nici să-ţi ajuţi părinţii. Pe de altă parte, este bine să ştii că eforturile pe care le vei face acum în plan material nu vor avea rezultate imediate şi totul va înainta cu paşi mici. Este o perioadă în care trebuie să ai răbdare dacă vrei ca rezultatele să fie cele pe care ţi le doreşti. O realizare profesională ţi-ar putea aduce un plus la salariu sau o primă.
Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Situaţia financiară nu se va schimba fundamental faţă de perioadă anterioară. Vei face investiţii în cămin sau poate chiar vei cumpăra un apartament. în acest caz şansa îţi va surâde şi vei reuşi să găseşti exact ceea ce-ţi doreşti. Pe de altă parte, una din rudele tale apropiate îţi va da un sfat ce-ţi va fi de mare ajutor şi care ţi-ar putea permite să câştigi o sumă importantă de bani. După data de 23 octombrie ai putea avea ocazia de a obţine câştiguri din activităţile extra-profesionale în care eşti implicat.

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
19 octombrie este o zi favorabilă călătoriilor.
12 octombrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu părinţii.
Horoscop Lunar Rac Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
18 octombrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
20 octombrie este o zi defavorabilă relaţiei cu prietenii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 35

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017