Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015

/
/
/
656 Views

Previziuni astrale Rac iulie 2015
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate • Defecte: susceptibilitate, comoditate

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Marte în zodia ta de naştere, în această lună vei fi deosebit de energic şi gata să porneşti la drum în orice direcţie. în prima parte a lunii, Marte va face un aspect favorabil, de trigon cu Neptun ceea ce te va ajuta să-ţi pui în valoare creativitatea şi imaginaţia. Din păcate, în a doua jumătate a lunii, Marte va face aspecte nefaste cu Uranus şi Pluton, iar pornirile impulsive pe care le vei avea ar putea genera situaţii nefaste sau deteriorarea relaţiilor cu cei din jurul tău. Saturn se va afla în zodia Scorpionului, va face o relaţie favorabilă, de trigon cu zodia ta de naştere, şi acesta te-ar putea ajuta să finalizezi activităţi pe care le consideri importante şi să-ţi consolidezi un anumit statut. Soarele şi Mercur vor trece şi ele prin zodia Racului aşa încât se poate spune că vei avea parte de tot felul de evenimente minore care te vor ţine în priză o bună bucată de vreme.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Cariera va reprezenta un domeniu important pentru tine în această perioadă. Te vei implica în tot felul de proiecte, dar ar fi bine să ţii cont de faptul că nevoia ta de a ieşi în evidenţă nu are foarte mari şanse să se concretizeze. Este o perioadă în care trebuie să fii ceva mai modest şi mai conştiincios. Relaţia cu colegii va fi excelentă în prima săptămână a lunii şi, dacă vei avea nevoie de sprijinul lor, cu siguranţă, îl vei obţine. Dacă ai de dat examene sau dacă vei participa la un congres, conferinţă etc., vei avea rezultate excelente.
Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Interesul pentru tot ce ţine de serviciu va fi la fel de mare, dar, din păcate, relaţia cu şefii va fi mai dificilă. Te vei confrunta cu tot felul de situaţii stresante care te vor obliga să reacţionezi prompt. Impulsivitatea poate tensiona relaţiile de la serviciu, aşa că fă un efort şi păstrează-ţi calmul. Este posibil şi ca la nivelul instituţiei la care lucrezi să se producă unele schimbări care, într-un fel sau altul, te vor influenţa şi pe tine. Doar spre sfârşitul lunii conjunctura se va mai relaxa într-o oarecare măsură.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Rac DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Rac DRAGOSTE- 1-15 Iulie
În această perioadă vei simţi o dorinţă accentuată de a-ţi consolida relaţia cu partenerul, dar şi de a rezolva unele neînţelegeri din trecut. Ar fi de preferat să te concentrezi mai de grabă asupra prezentului, asupra a ceea ce ai putea face acum, pentru ca lucrurile să evolueze mai bine în viitor. Tendinţa de a te ancora în trecut nu face decât să te împiedice să găseşti soluţii pentru viitor. între 5 şi 9 iulie este posibil să apară tot felul de discuţii cu fiinţa iubită pe teme financiare. încearcă să eviţi astfel de discuţii, căci nu veţi reuşi să ajungeţi la o concluzie comună.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Rac DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Perioadă se anunţă destul de dificilă, cu discuţi aprinse care pot izbucni în orice moment. Şi tu vei fi ceva mai tensionat şi vei avea tendinţa de a exagera. Ar fi de preferat să eviţi să încerci să-ţi impui punctele de vedere deoarece nu vei reuşi decât să adânceşti neînţelegerile dintre voi şi să accentuezi tensiunile. Comunicarea cu fiinţa iubită va fi dificilă până la sfârşitul lunii, dar măcar în ultimele zile amândoi veţi fi ceva mai relaxaţi.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Vei fi plin de energie şi gata să te implici în foarte multe activităţi. Din păcate, orice exces de acest tip nu va face decât să-ţi accentueze starea de agitaţie şi chiar ar putea accentua unele probleme de natură cardiacă, în cazul în care acestea există deja. Aparatul respirator va fi ceva mai sensibil şi ai putea avea parte de o răceală mai serioasă. Nu sunt excluse nici afecţiunile pulmonare. Din fericire, vei beneficia de o bună capacitate de autoregenerare, mai ales în prima săptămână a lunii aşa că, micile probleme ar putea fi depăşite cu uşurinţă.
Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie, dar, din păcate, vei fi tentat să o foloseşti în mod neadecvat. Implicarea în prea multe activităţi nu va face altceva decât să te obosească şi, în plus, nici nu vei reuşi să finalizezi mare lucru. între 22 şi 28 iulie starea de agitaţie, de iritare se va accentua şi te-ar putea determina să ai reacţii pe care, ulterior, le vei regreta. Prudenţa ar trebui pusă pe primul plan, altfel te-ai putea confrunta cu situaţii dificile.

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Eforturile pe care le vei face în plan financiar vor avea rezultate excelente. O activitate socială ţi-ar putea aduce câştiguri suplimentare şi rezultatele de la serviciu te vor ajuta să obţii sume importante de bani. O îmbunătăţire a situaţiei materiale ar putea veni şi datorită părinţilor sau altor rude apropiate. Dar şi cheltuielile vor fi destul de mari şi asta doar ca să-ţi satisfaci tot felul de mici plăceri. Vei simţi nevoia mai mult ca oricând să investeşti în confortul tău personal iar acest lucru îţi va face o deosebită plăcere.
Horoscop Lunar Rac Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Nu vei avea motive să te plângi căci şi în această perioadă situaţia ta materială va fi motiv de bucurie. Ai putea face unele investiţii sau, cel puţin în primele zile ale intervalului, ai putea semna contracte avantajoase. Vor exista, însă, şi momente în care iniţiativele tale vor fi blocate şi va trebui să faci eforturi destul de mari pentru a găsi soluţii. Persoanele mai tinere din familie te vor obliga la cheltuieli suplimentare şi neaşteptate. în ultimele zile ale lunii încearcă să te abţii de la speculaţii financiare căci rezultatele te-ar putea dezavantaja.
ZILE FAVORABILE
•11 iulie este o zi favorabilă participării la activităţi sociale.
•15 iulie este o zi favorabilă pentru iniţierea unui nou proiect.
ZILE NEFAVORABILE
•12 iulie este o zi defavorabilă călătoriilor.
•20 iulie este o zi nefavorabilă semnării actelor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 59

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017