Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017

/
/
/
1522 Views

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton se va afla şi în această lună în zodia Capricornului, în opoziţie cu zodia ta de naştere, vel fi mal perseverent, dar şi mal încăpăţânat, mal puternic, dar şi mai introvertit. Neptun va face o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere căci se va afla, pe tot parcursul lunii, în zodia Peştilor. Vei dispune de un plus de creativitate, imaginaţie şi fler. Jupiter se va afla în zodia Balanţei stimulându-ţi Interesul pentru casă şi familie. Dacă ai în plan să faci unele amenajări în cămin, acum este momentul cel mai potrivit. Este posibil să revezi o rudă cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Iar atmosfera din familie va fi cât se poate de plăcută. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului şi vor face o relaţie nefastă cu zodia ta de naştere, aşa că vei fi tentat să faci tot felul de schimbări în viaţa ta, ghidat doar de Impulsul de moment. Irascibilitatea îţi poate da serios de furcă mai ales în relaţia cu cel din jur.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Vei avea o perioadă extrem de agitată la serviciu şi nu vei avea timp nici să respiri de câte vor fi de făcut. Este posibil să începi un proiect nou care te va obliga să-ţi mobilizezi întreaga energie. Din fericire, şansa îţi va surâde şi vei reuşi să te descurci mulţumitor. Şefii vor aprecia eforturile şi îţi vor arăta întreaga lor încredere. Este posibil ca în ultimele zile ale intervalului să primeşti un sprijin important de la o rudă apropiată. Şi relaţia cu colegii va fi bună aşa că, te vei simţi în largul tău la serviciu.
Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
La serviciu lucrurile o vor lua într-o direcţie care te va nemulţumi, efortul pe care va trebui să-l faci va fi din ce în ce mai mare şi pot să apară neînţelegeri cu şefii.Perioada extrem de dificilă pentru tine va fi cea cuprinsă între 18 şi 25 februarie când lucrurile ar putea scăpa de sub control şi chiar şi cea mai mică neatenţie poate genera o situaţie extrem de neplăcută. Evită dialogul în contradictoriu cu şefii şi încearcă să te ocupi mai de grabă de activităţile de rutină care-ţi vor fi mai la îndemână.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Simţi nevoia de siguranţă şi stabilitate în plan sentimental şi pentru asta va trebui să faci unele eforturi. Chiar dacă mintea îţi este mai de grabă la situaţiile cu care te confrunţi la serviciu, ar fi bine să păstrezi ceva mai mult timp pentru partener altfel te vei alege cu tot felul de reproşuri. Dacă eşti căsătorit partenerul ar putea avea unele realizări care te vor lua prin surprindere, dar care vă vor aduce amândurora satisfacţii. Ai putea, însă, să-ţi convingi partenerul să-ţi susţină şi ţie proiectele.
Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Starea de irascibilitate de care dai dovadă te poate pune în situaţia de a avea neînţelegeri mari cu fiinţa iubită. Evită dialogul în contradictoriu cu aceasta căci oricum nu vei reuşi să ajungi la un acord. Cel mai bine ar fi să laşi lucrurile aşa cum sunt şi să amâni dezbaterile pentru altă dată când vei fi mai calm şi mai receptiv la argumente. Relaţia cu partenerul s-ar putea îmbunătăţi într-o oarecare măsură în ultimele zile ale lunii. Relaţia cu prietenii va fi din ce în ce mai bună şi te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea emoţională.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Deşi nu se poate spune că starea ta fizică va fi una nemaipomenită, problemele cu care te-ai confruntat până acum şi-ar putea găsi rezolvări, măcar de moment. O oarecare sensibilitate vei avea la nivelul oaselor aşa că, mai ales dacă ai o suferinţă de natură reumatică, va trebui să o tratezi cu atenţie. Energia nu îţi va lipsi, dar vei avea tendinţa să o risipeşti în foarte multe activităţi şi-ţi va lipsi răbdarea de a le finaliza. Din punct de vedere mental, te vei bucura de un bun randament aşa că, dacă vei avea de rezolvat o lucrare dificilă, te vei descurca bine.
Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Starea de iritare care te caracterizează în ultimul timp va atinge cote alarmante în perioada 18-25 februarie. Vei fi tentat să te implici în activităţi dificile sau poate vei fi neatent aşa că, există riscul să ai parte de un mic accident. încearcă să dai dovadă de calm, de răbdare şi de prudenţă. Este posibil să ai parte de dureri ale picioarelor, de intoxicaţii sau alergii. Starea psihică s-ar putea îmbunătăţi doar dacă te vei implica în activităţi practice.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Reuşeşti să câştigi destul de bine în această perioadă atât din activităţile profesionale în care eşti implicat, cât şi din tot felul de colaborări. Pe de altă parte, interesul pentru situaţia financiară nu este foarte mare, aşa că vei avea tendinţa să fii destul de neglijent cu banii. După data de 8 februarie, ai putea să te implici într-o afacere care-ţi va deschide noi perspective de câştiguri chiar dacă acestea nu se întrezăresc într-un viitor apropiat. Partenerul ar putea avea un succes care vă va bucura pe amândoi.
Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Vei avea şi bucurii, dar şi neplăceri în această perioadă, cel puţin din punct de vedere material. Câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate, dar este posibil să fii obligat şi la cheltuieli pe care nu ţi le-ai fi dorit să le faci. Pe la mijlocul intervalului ar fi de preferat să eviţi speculaţiile financiare căci şansa ta în acest domeniu va fi destul de mică. Dacă doreşti să-ţi cumperi un obiect electrocasnic sau aparatură electronică primele zile ale perioadei se vor arăta mai favorabile. La sfârşitul lunii ai putea primi un cadou care-ţi va face mare plăcere.

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
4 februarie este o zi favorabilă implicării în proiecte pe termen lung.
16 februarie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Rac Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
14 februarie este o zi defavorabilă iniţierii unor activităţi noi.
24 februarie este o zi defavorabilă serviciului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 14

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017