Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015

/
/
/
1260 Views

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă • Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate Defecte: susceptibilitate, comoditate

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Balanţei ceea ce-ţi va crea o stare de agitaţie, de nelinişte şi care te-ar putea determina să acţionezi sub impulsul momentului. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan deoarece există riscul să ai reacţii ce te-ar putea pune în situaţii dificile. Jupiter, aflat în zodia Fecioarei, îţi va susţine zodia de naştere printr-o relaţie de sextil şi-ţi va permite să ieşi cu bine din toate încercările pe care le vei avea. Calităţile tale intelectuale se vor dovedi
excelente şi, dacă eşti implicat în examene, cu siguranţă rezultatele te vor mulţumi. De asemenea, ai putea semna tot felul de documente, cu efecte benefice asupra vieţii tale ulterioare. Dacă doreşti să obţii o aprobare sau să semnezi diverse acte, şansa îţi va surâde, de asemenea. Pluton se va afla în zodia Capricornului ceea ce-ţi va conferi perseverenţă, tenacitate, dar şi un plus de încăpăţânare, care ţi-ar putea strica pe ici, pe colo, planurile.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
în această perioadă vei avea parte de multă agitaţie, de mult stres. Te vei confrunta cu situaţii dificile şi-ţi va fi greu să găseşti soluţii care să mulţumească pe toată lumea. Relaţia cu colaboratorii va fi destul de dificilă şi, mai ales, în perioada 4-11 decembrie vei avea parte de tot felul de neînţelegeri cu aceştia. Este o perioadă în care trebui să fii modest şi să faci ceea ce ţi se cere fără a precupeţi nici un efort. Este posibil să ţi se propună unele schimbări care îţi vor părea tentante, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul.
Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Unele activităţi la care ai rămas în urmă vor trebui încheiate mai repede decât îţi imaginezi. Colegii nu te vor ajuta prea mult căci vor avea şi ei destulă treabă, aşa că va trebui să te descurci de unul singur. Este posibil să discuţi cu colegii despre unele proiecte în care veţi fi implicaţi începând de anul viitor. Oricum, eforturile tale vor fi apreciate şi vei reuşi să închei anul cu realizări. Este posibil să ţi se propună o nouă colaborare care te va obliga la multă muncă, dar îţi va aduce şi satisfacţii.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Interesul pentru relaţia cu partenerul va fi foarte mare în această perioadă, dar, din păcate, impulsivitatea de care dai dovadă te poate determina să spui lucruri care vor duce la discuţii aprinse. Mai ales intervalul 4-11 decembrie va fi tensionat, iar discuţiile în contradictoriu se pot termina mai rău decât îţi imaginezi. Tocmai de aceea ar fi bine să încerci să fii cât mai calm şi să nu-ţi exprimi nemulţumirile. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă o neînţelegere cu unul dintre părinţi, ceea ce va agita atmosfera în familie.
Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Conjunctura se va îmbunătăţi considerabil în această perioadă şi vei avea ocazia să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. Dacă eşti căsătorit este posibil să aveţi discuţii legate de unele modificări pe care doreşti să le faci în cămin. Lucrurile vor ieşi, până la urmă, aşa cum îţi doreşti. Este o perioadă bună pentru a te revedea cu rudele apropiate, dar şi cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri. N-ar fi exclus să te vezi cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp şi îţi va face mare plăcere.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Vei fi foarte agitată în această perioadă şi vei fi dornic să te implici în activităţi riscante. încearcă să-ţi păstrezi simţul măsurii. Orice vorbă spusă la întâmplare poate genera controverse obositoare. Oricum, prudenţa va trebui pusă pe primul plan pe tot parcursul intervalului, dar mai ales în perioada 4-11 decembrie. Sănătatea nu va fi punctul tău forţe şi va trebui să tratezi cu maxim de atenţie orice simptom. Este posibil să apară dureri de oase. De asemenea, fii foarte atent căci tentaţia de a consuma în exces alcool, cafea sau tutun va fi mai mare.
Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Ai o stare de iritare continuă, dar reuşeşti să o gestionezi, totuşi, uşor. Ai putea fi mai eficient dacă reuşeşti să te implici cu precădere în activităţi practice. Dacă ai reumatism, fii foarte atent! Simptomele s-ar putea accentua în această perioadă. Din punct de vedere mental, însă, vei funcţiona la limita superioară, iar activităţile intelectuale în care vei fi implicat se vor dovedi a fi de succes. Dacă va trebui să iei decizii importante, acestea vor fi inspirate.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia materială evoluează destul de constant fără realizări deosebite, dar şi fără cheltuieli ieşite din comun. Este posibil să obţii un venit suplimentar prin intermediul serviciului, dar ai putea primi şi un cadou interesant de la o rudă mai îndepărtată. în cămin s-ar putea deteriora câte ceva ceea ce ar necesita cheltuieli suplimentare. Totuşi, nu este cazul să-ţi faci griji căci vei avea bani pentru reparaţii fără să-ţi dai peste cap echilibrul bugetar. O sumă de bani pe care ai mizat îţi va parveni cu întârziere.
Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
în compania prietenilor ai putea pune la punct planuri care să-ţi aducă şi câştiguri importante în viitorul apropiat. Colaborările vor fi avantajoase, dar nu este cazul să te grăbeşti să iei decizii în această direcţie. Dacă ai nevoie de un împrumut vei găsi variante avantajoase chiar dacă banii nu-ţi vor veni imediat. Ai putea obţine câştiguri mici şi prin intermediul jocurilor de noroc. Partenerul va face unele unele cheltuieli cu care nu eşti întru-totul de acord, dar nu este cazul să-ţi exprimi nemulţumirea, mai ales că, în scurt timp, ele îşi vor demonstra utilitatea.

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
5 decembrie este o zi favorabilă obţinerii unor aprobări.
23 decembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Rac Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
8 decembrie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu fiinţa iubită.
11 decembrie este o zi favorabilă pentru situaţia ta profesională.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 21

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017