Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Rac Aprilie 2016

/
/
/
569 Views

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu ţi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi 4 Locuri prielnice: locurile situate lângă apă • Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate 4 Defecte: susceptibilitate, comoditate

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Fecioarei, ceea ce îţi poate aduce multe avantaje, în primul rând, activităţile intelectuale în care vei fi implicat se vor dovedi a fi de succes aşa că, nu trebuie să ai emoţii pentru rezultatele din acest domeniu. Comunicarea cu cei din jur va fi deosebit de importantă pentru tine, dar având în vedere că Jupiter va face cuadrat cu Saturn, este de aşteptat să existe tot felul de blocaje în acest domeniu. Dacă ai de semnat tot felul de contracte
norocul îţi va surâde, asta numai dacă vei fi prudent şi nu te vei grăbi. Pluton se va afla în zodia Capricornului pe tot parcursul lunii, în opoziţie cu zodia ta de naştere. Aşadar, vei fi mai încăpăţânat, mai perseverent şi chiar ceva mal intolerant. Relaţia cu cei apropiaţi ar putea fi pusă în pericol în anumite momente din cauza acestor caracteristici. începând cu data de 6 aprilie, Mercur se va afla în zodia Taurului accentuându-ţi interesul pentru prieteni şi, în general, pentru activităţile sociale.

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieVa trebui să munceşti foarte mult în această perioadă la serviciu, căci te vei confrunta cu tot felul de situaţii care-ţi vor pune nervii la încercare. Este posibil să fie nevoie să revii asupra unei activităţi pe care ai considerat-o încheiată. Şi relaţia cu colegii va fi ceva mai dificilă aşa că, ar fi de preferat să eviţi să apelezi la sprijinul lor. încearcă să faci totul de unul singur şi, până la urmă, vei reuşi să te descurci cu bine. Din fericire, şefii îţi vor aprecia eforturile şi te vor susţine, mai ales după data de 6 aprilie.
Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Şi în această perioadă vei fi pus în tot felul de situaţii dificile pentru care va trebui să găseşti soluţii fără să mizezi prea mult pe sprijinul colegilor. Este posibil să ţi se repartizeze tot felul de proiecte a căror punere în practică va fi extrem de dificilă. Este posibil şi să apară o situaţie neprevăzută a cărei rezolvare se va întinde pe mai mult timp. Intervalul 18-21 aprilie va fi destul de tensionat, mai ales că şi şefii vor fi destul de nemulţumiţi. Spre sfârşitul lunii, totul se va rezolva mai uşor.

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
Sentimentele tale vor fi deosebit de profunde în această perioadă şi-ţi vei dori parcă mai mult ca oricând să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. începutul lunii se anunţă favorabil în această direcţie aşa că, ai putea să-ţi faci un program în care să incluzi cât mai multe activităţi alături de fiinţa iubită. în schimb, pe la jumătatea intervalului este posibil să apară unele neînţelegeri legate de bani. Mai ales dacă eşti căsătorit, evită discuţiile pe teme financiare. Ultima zi a intervalului ţi-ar putea aduce o surpriză plăcută.
Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
La începutul perioadei comunicarea cu partenerul va fi excelentă aşa că, aţi putea să puneţi la punct planuri de viitor sau aţi putea rezolva chestiuni care vă privesc pe amândoi. Este o perioadă în care aţi putea ieşi undeva în afara localităţii dacă nu aveţi timp pentru o excursie mai lungă. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă, iar întâlnirile cu ei îţi vor da posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit, în ultima zi a lunii ai putea primi veşti de la prietenii aflaţi departe.

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
Din păcate, sănătatea nu este punctul tău forţe în această perioadă. Este posibil să te confrunţi cu tot felul de probleme cărora ar fi de preferat să le acorzi toată atenţia. în caz contrar există riscul ca ea să se cronicizeze, sau să-ţi dea bătăi de cap pe termen îndelungat. în perioada 4-7 aprilie este posibil să apară tot felul de probleme de natură reumatică şi nu numai. Dacă ai mai avut până acum probleme cardiace, n-ar fi rău să faci o vizită la medic pentru a vedea cum au evoluat acestea.
Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Starea ta generală continuă să fie sub nivelul obişnuit, căci, din păcate, nici energia fizică nu te susţine. Vei obosi cu rapiditate şi ar fi de preferat să eviţi să te implici în activităţi dificile. Stabileşte-ţi cu atenţie priorităţile şi nu încerca să faci mai mult decât poţi. în schimb, din punct de vedere mental vei fi cât se poate eficient, iar intuiţia, creativitatea şi capacitatea de a face conexiuni rapide se vor îmbina în mod fericit. încearcă să foloseşti timpul liber pentru odihnă şi relaxare, mai puţin pentru muncă în gospodărie.

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie Banii pe care-i aştepţi vor fi în această perioadă, mai ales prin intermediul serviciului. Eforturile pe care le vei depune le vor arăta şefilor că meriţi să fii răsplătit cu o mică primă. Dacă eşti implicat într-o altă activitate socială, aceasta ţi-ar putea aduce unele câştiguri. îţi va fi greu să te înţelegi cu partenerul în ceea ce priveşte investiţiile în gospodărie, în cazul în care eşti implicat în colaborări, este posibil să apară tot felul de nemulţumiri, mai ales în prima săptămână a lunii.
Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Şi în această perioadă sursa banilor tăi va fi cu precădere serviciul. N-ar fi exclus, însă, nici să primeşti o ofertă de colaborare care ţi-ar putea aduce noi perspective de câştiguri dacă vei şti cum să gestionezi relaţia cu colaboratorii. în această perioadă este posibil să cheltuieşti ceva bani şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Activităţile de divertisment te vor obliga şi ele să bagi mâna adânc în buzunar, dar măcar vei şti că te-ai distrat. La sfârşitul lunii vei primi un cadou de la o persoană apropiată.

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
2 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu prietenii.
23 aprilie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar RAC Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
aprilie este o zi defavorabilă situaţiei familiale.
aprilie este o zi defavorabilă situaţiei financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017