Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016

/
/
/
1204 Views

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016
Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun
Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi C Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament.Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂPe tot parcursul lunii Saturn se va afla în zodia Săgetătorului, în relaţie nefavorabilă cu zodia ta de naştere, aşa că este de aşteptat să te confrunţi cu tot felul de obstacole. Lucrurile nu vor ieşi chiar aşa cum îţi doreşti şi va trebui să munceşti din greu pentru a finaliza chiar şi chestiuni mărunte. Este posibil să apară noi probleme care-ţi vor da peste cap programul pe care ţi l-ai făcut. Este o perioadă în care trebuie să te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă căci orice rezolvare va veni mai târziu şi numai în urma unui efort susţinut. Din fericire, Marte se va afla în zodia Capricornului conferindu-ţi energie, iniţiativă şi forţă fizică. Toate acestea vor fi accentuate de prezenţa lui Pluton alături de Marte în Capricorn aşa că, eforturile pe care va trebui să le faci nu te vor mai obosi în aceeaşi măsură ca până acum. Totuşi, fii foarte atent căci relaţia nefastă dintre Marte şi Uranus de la sfârşitul lunii ar putea genera neînţelegeri cu prietenii.

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Lucrurile evoluează destul de greu în plan profesional, dar reuşeşti să te descurci ceva mai bine decât luna trecută. Va trebui să fii foarte atent căci numai cu o bună organizare ai putea realiza ceea ce ţi-ai propus. Superiorii Ierarhici nu-ţi vor aprecia eforturile aşa cum consideri tu că ar fi cazul, ceea ce-ţi va crea un sentiment de frustrare, de nerealizare. Pe de altă parte, vel avea ocazia, în prima săptămână a lunii, să finalizezi un proiect Important, care-ţi va aduce oarece satisfacţii.
Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Nu vel scăpa de muncă nici în această perioadă doar că vor începe să apară unele soluţii la problemele dificile cu care te confrunţi. Relaţia cu şefii se va îmbunătăţi considerabil şi vel putea miza pe un plus de sprijin şi înţelegere din partea lor. Este posibil să fii Implicat într-o activitate Intelectuală, care-ţi va da posibilitatea să-ţi pui în valoare calităţile. Vei reuşi să fii ceva mal perseverent şi acest lucru îţi va aduce aprecierea colegilor şi a colaboratorilor. Ai putea face mici schimbări la serviciu.

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Interesul pentru relaţia cu partenerul va atinge un maxim în prima săptămână a lunii. îţi vei petrece ceva mai mult timp în compania acestuia şi aţi putea discuta despre proiecte care sunt importante pentru amândoi. Este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu o problemă în relaţia cu părinţii şi ar fi bine să-ţi păstrezi neutralitatea. Pe la mijlocul intervalului aţi putea profita de zilele libere pentru a face o scurtă excursie în afara localităţii, dacă nu chiar pentru o călătorie mal lungă.
Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Vel fi preocupat de tot felul de alte activităţi şi-ţi va rămâne ceva mai puţin timp pentru persoana iubită. Este posibil ca ea/el să se confrunte cu unele nemulţumiri legate de serviciu şi va trebui totuşi, să o ajuţi măcar cu un sfat. Dacă eşti căsătorit este posibil să apară tot felul de controverse legate de felul în care ar trebui cheltuiţi banii din bugetul comun. Relaţia cu prietenii va evolua cât se poate de bine în a doua jumătate a perioadei, iar timpul petrecut în compania acestora îţi va aduce mari bucurii.

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune prolemele cu care te confrunţi îţi accentuează sentimentul de nemulţumire, de însingurare pe care-l trăieşti de o bună bucată de vreme. Din fericire, energia fizică va fi la limita superioară pe tot parcursul intervalului, iar implicarea în activităţi practice te va ajuta să depăşeşti mai uşor momentele neplăcute. Călătoriile îţi vor face mare plăcere şi-ţi vor îmbunătăţi cât de cât starea psihică. Spre sfârşitul intervalului ar putea să apară o sensibilitate a inimii.
Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Energia fizică va fi în continuare la limita superioară şi-ţi va da posibilitatea să-ţi pui proiectele în practică. Pe de altă parte, este posibil să te confrunţi cu tot felul de neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Stresul şi oboseala din ultimul timp pot avea efecte neplăcute asupra sănătăţii tale şi ai putea avea cu probleme de natură cardiacă. De asemenea, o suferinţă cronică ar putea să-ţi creeze neplăceri, iar riscul de a fi internat va fi destul de mare. Tratează cu toată atenţia orice simptom.

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Situaţia ta financiară are toate şansele să se îmbunătăţească căci unele dintre proiectele tale ar putea căpăta contururi reale. Ai putea câştiga şi datorită rezultatelor bune pe care le vei avea într-o activitate socială. Părinţii sau rudele apropiate ar putea contribui şi ei la bunăstarea ta personală. în schimb, cheltuielile vor fi destul de mari şi, cel puţin, în primele zile ale lunii vor depăşi câştigurile. Ai putea face o investiţie pentru îmbunătăţirea sănătăţii care se va dovedi, în scurt timp, inspirată.
Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
în această perioadă vor creşte atât câştigurile, cât şi cheltuielile. Iniţiativele tale în plan financiar vor avea rezultate îmbucurătoare, dar tot ce vei câştiga vă trebui să cheltuieşti sau să investeşti. în cazul în care eşti implicat într-o afacere de mai mare anvergură va trebui să fii foarte atent la orice detaliu. Chiar şi cea mai mică neglijenţă îţi poate crea neplăceri. Spre sfârşitul lunii cineva din anturaj ţi-ar putea face o propunere interesantă. Ar trebui să o studiezi cu atenţie şi în detaliu căci persoana respectivă s-ar putea să nu fie tocmai corectă..

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
10 octombrie este o zi favorabilă implicării în colaborări.
12 octombrie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar Pesti Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
18 octombrie este o zi nefavorabilă schimbărilor în cămin.
20 octombrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu rudele îndepărtate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 17

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017