Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016

/
/
/
395 Views

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016
Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun.Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben ţi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 ţi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament
Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Prin zodia ta de naştere se vor perinda Soarele, Mercur, Venus şi Neptun, aşa că se poate spune că vei avea parte de o mulţime de evenimente minore, care te vor ţine cu sufletul la gură şi deci nu vei avea timp să te plictiseşti. Nevoia de comunicare va fi ceva mai mare decât în mod obişnuit, dar şi dorinţa de a-ţi impune puncte le de vedere. Vei fi într-o permanentă mişcare, te vei vedea cu tot felul de persoane şi vei încerca să rezolvi problemele care te frământă de ceva vreme. Din păcate, Saturn
se va afla în zodia Săgetătorului şi va face cuadrat cu zodia ta de naştere, aşa că lucrurile îţi vor ieşi foarte greu şi vei munci enorm pentru orice nimic. Vei trăi şi în această perioadă un sentiment de frustrare, de nerealizare. Jupiter se va afla în zodia Fecioarei ceea ce ţi-ar putea aduce unele avantaje în ceea ce priveşte colaborările. Este posibil să primeşti oferte interesante, dar până să le accepţi trebuie să le studiezi cu mare atenţie. Unele dintre ele s-ar putea să nu fie realiste!

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – CARIERĂ – 1-15 MartieEşti obligat să munceşti tot mai mult în timp ce toată lumea aşteaptă rezultate de la tine. Relaţia cu superiorii ierarhici te nemulţumeşte căci aceştia nu par a-ţi observa eforturile, iar pe tine lucrul acesta te demoralizează. Unele neînţelegeri s-ar putea ivi în intervalul 4-7 martie, dar, cu puţină diplomaţie, ai putea depăşi cu uşurinţă aceste nemulţumiri. Este posibil să demarezi un proiect nou în intervalul 9-11 martie şi asta îţi va aduce satisfacţii. în schimb, în zilele de 14 şi 15 martie pot să apară neînţelegeri cu colaboratorii.
Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – CARIERA – 16-31 Martie
Nemulţumirile continuă să te apese şi nu reuşeşti să găseşti soluţii pentru problemele cu care te confrunţi. Dacă vei continua să munceşti cu conştiinciozitate, încetul cu încetul, neplăcerile se vor rezolva. Trebuie doar să ai răbdare şi să fii perseverent. în cazul în care lucrezi cu bani la serviciu, fii cât se poate de atent, în primele zile ale intervalului ai putea avea parte de încurcături. în a doua jumătate a intervalului încep să se întrezărească unele rezolvări.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 DRAGOSTE- 1-15 MartieDin punct de vedere sentimental traversezi o perioadă în care ai putea să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. Unele dintre neînţelegerile mai vechi ar putea fi discutate şi a-ţi putea găsi rezolvări care să vă mulţumească pe amândoi. în cazul în care eşti singur, n-ar fi exclus să revii la o dragoste mai veche. Relaţia cu prietenii ar putea fi puţin mai tensionată la începutul lunii, dar, după primele zile, lucrurile vor intra pe un făgaş mai apropiat de cel normal şi chiar se poate spune că vei avea parte de bucurii.
Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Martie
Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua destul de bine aşa că, ai putea să o convingi pe aceasta să-ţi susţină iniţiativele. Activităţile sociale te-ar putea ajuta să petreci clipe excelente alături de prieteni şi partener. Pe la mijlocul intervalului este posibil să apară o situaţie tensionată generată de nemulţumirile de la serviciu. Nu aduce acasă problemele de la serviciu, altfel îţi vei face viaţa un haos. Fiinţa iubită ar putea avea parte de o mică realizare, în ultimele zile ale lunii.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – SANATATE- 1-15 MartiePerioada 1-6 martie va fi favorabilă în ceea ce priveşte sănătatea ta. Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie şi aceasta îţi va permite să te implici în activităţi diverse şi să le poţi duce la bun sfârşit. începând cu data de 7 martie vei fi ceva mai irascibil şi nu prea vei avea răbdare să faci mare lucru. Ar fi de preferat să te implici în activităţi practice, fără riscuri. Din punct de vedere mental, vei funcţiona eficient, raţionamentul practic îmbinându-se în mod fericit cu intuiţia şi creativitatea.
Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – SANATATE- 16-31 Martieîn continuare eşti foarte agitat şi ai tendinţa să te implici în tot felul de controverse care, cu siguranţă, ar putea genera neînţelegeri cu cei din jur. Fii foarte atent la alimentaţie deoarece există riscul să apară unele probleme la aparatul digestiv. Capacitatea de concentrare va lăsa de dorit în intervalul 16-18 martie şi, tocmai de aceea, ar fi de preferat să nu iei decizii în chestiuni importante doar după ce te sfătuieşti cu o persoană de încredere. La sfârşitul lunii te poţi confrunta cu o migrenă.

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – BANI- 1-15 MartieSituaţia materială nu va fi nemaipomenită, dar nici nu-ţi va ridica probleme deosebite. Eforturile pe care le vei face vor avea rezultate mulţumitoare, mai ales la începutul intervalului. între 4 şi 7 martie vei face cheltuieli destul de mari, unele dintre ele luându-te prin surprindere. Este posibil să ai nevoie şi de ajutor pentru a te descurca şi, până la urmă, îl vei găsi. Vei primi oferte de colaborare pe care le vei considera tentante, dar ar fi de preferat să verifici totul, până la cele mai mici detalii.
Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – BANI- 16-31 Martie
Vei avea parte de tot felul de eveniment care te vor obliga la cheltuieli, uneori, chiar nedorite. Este posibil ca unul dintre părinţi să se confrunte cu o problemă de sănătate şi să aibă nevoie de ajutorul tău financiar şi nu numai. Şi copiii vor avea ceva cheltuieli şi, bineînţeles, speranţa le va fi tot la tine. în a doua jumătate a intervalului, şansa de a câştiga se va accentua atât prin intermediul serviciului, cât şi al unor activităţi pe care le practici în timpul liber. Un prieten drag vă va face un cadou.


Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – Zile FAVORABILE
21 martie este o zi bună pentru îmbunătăţirea situaţiei sentimentale.
29 martie este o zi bună pentru a lua decizii.
Horoscop Lunar Pesti Martie 2016 – Zile NEFAVORABILE
4 martie este o zi nefavorabilă pentru situaţia financiară.
19 martie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu prietenii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017