Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015

/
/
/
701 Views

Previziuni astrale Peşti Iulie 2015
Semn de aer, mutabil, feminin
•Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj 4 Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament•Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Şi în această lună Neptun se va afla în zodia ta de naştere accentuându-ţi creativitatea, imaginaţia şi entuziasmul. Aceste caracteristici vor fi punctele tale forţe care te vor ajuta mult în momentele ceva mai dificile. Marte se va afla în zodia Racului şi-ţi va conferi energie pentru a-ţi pune în practică proiectele. Norocul îţi va surâde la începutul lunii, dacă vei dori să călătoreşti căci Marte şi Neptun vor face un aspect fericit, de trigon. Saturn se va afla în zodia Scorpionului, având deplasare retrogradă, semn că o activitate pe care o aveai în plan de mai mult timp ar putea fi pusă în practică. Alături de Marte şi în zodia Racului se vor mai afla Soarele şi Mercur aşa că, activităţile de divertisment şi, în general, proiectele pentru petrecerea timpului liber vor fi prioritare pentru tine. Oricum, este o perioadă excelentă pentru a pleca în concediu.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Vei avea o perioadă plină la serviciu, dar nu vor lipsi rezolvările. Relaţia cu colegii va fi cât se poate de plăcută, iar eforturile tale vor avea rezultate mulţumitoare. Nu trebuie să te aştepţi, însă, la realizări spectaculoase căci traversezi o perioadă în care este cazul să dai dovadă de modestie. în primele zile ai putea primi sprijinul unei rude apropiate sau măcar un sfat pentru a finaliza o activitate care ţi-a dat multe bătăi de cap până acum. Pe la mijlocul intervalului evită să iei decizii în chestiuni importante.
Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
în continuate te vei înţelege foarte bine cu colegii şi vei reuşi să finalizezi un proiect în care al investit multe. Relaţia cu superiorii ierarhici nu îţi dă bătăi de cap, dar nici nu este cazul să te aştepţi ca aceşti să te laude prea mult. Vor fi momente în care şefii vor părea a nu-ţi observa eforturile însă, nu trebuie să fii supărat căci, în scurt timp, vei fi şi lăudat. După data de 24 iulie, o bună parte a energiei tale vor fi canalizate spre serviciu căci se vor ivi tot felul de situaţii a căror rezolvare nu va putea fi amânată prea mult.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Pesti DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Pesti DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Farmecul personal va ieşi în evidenţă în această perioadă şi vei reuşi să faci o bună impresie persoanelor de sex opus din anturajul tău şi nu numai. Oricum, iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de apreciere indiferent că este vorba de propuneri de viitor, sau de petrecerea timpului liber. După data de 9 iulie prietenii îţi vor face tot felul de propuneri pe care ar fi bine să le iei în seamă. Unele dintre acestea ţi-ar putea aduce chiar şi avantaje, deşi tu nu vei fi prea încrezător.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Pesti DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Relaţia cu persoana iubită va fi ceva mai agitată în această perioadă, iar comunicarea va fi din ce în ce mai dificilă. Tendinţa ta de a cere prea mult de la partener s-ar putea finaliza cu discuţii aprinse care nu vor face decât să încingă spiritele. N-ar fi exclus nici ca în perioada 21-27 iulie, ca partenerul să-şi manifeste gelozia. Tot în acest interval de timp ai putea avea discuţii aprinse cu unul dintre prieteni. Dacă eşti căsătorit partenerul ar putea avea o discuţie aprinsă cu una dintre rudele apropiate.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Pe tot parcursul perioadei vei fi dinamic şi dornic să te implici în mai multe activităţi. Energia fizică te va susţine aşa că, nu va fi o problemă să faci faţă unui program încărcat. Vei beneficia de o bună capacitate de regenerare şi, chiar dacă vei mai avea parte de unele simptome, îţi vei reveni cu rapiditate. Dacă ai o suferinţă cronică a ficatului, aceasta s-ar putea accentua. Pe la mijlocul intervalului ai putea avea parte de o alergie alimentară. Tot atunci, ar fi bine să eviţi consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun.
Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Starea fizică va fi destul de bună şi în această perioadă cu condiţia să nu exagerezi în nici o privinţă. Energia fizică te va susţine până la sfârşitul lunii, dar prea mult efort ar putea face să ai unele probleme de natură cardiacă. Capacităţile intelectuale te vor ajuta mult până pe data de 25 iulie. Vei beneficia de o excelentă inteligenţă practică, dar şi de un raţionament riguros. în ultimele zile ale lunii vei fi ceva mai neatent şi ai putea face greşeli. Evită să iei decizii în chestiuni deosebite.

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Vei câştiga ceva bani şi îţi va face o mare plăcere să îi cheltuieşti. O realizare mai deosebită în plan material ar putea avea loc în intervalul 1-7 iulie. în aceste zile poţi beneficia de un câştiga mai deosebit, de concretizarea unei afaceri pentru care ai muncit mult, sau de oportunitatea de a face o investiţie excelentă. Speculaţiile şi jocurile de noroc te vor avantaja şi ele în prima săptămână a lunii. Cheltuielile pe care le vei face pentru îmbunătăţirea sănătăţii vor avea rezultate bune.
Horoscop Lunar Pesti Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Dacă în această perioadă vei pleca în concediu, cu siguranţă cheltuielile vor fi foarte mari. Vei băga adânc mâna în buzunar pentru diverse activităţi de divertisment care, oricum, erau programate de mai mult timp. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor necesita cheltuieli mai mari decât până acum şi, oarecum, neaşteptate. în a doua jumătate a intervalului cineva din familie ar putea face o cheltuială cu care nu eşti de acord şi veţi avea discuţii aprinse pe această temă.
ZILE FAVORABILE
•6 iulie este o zi favorabilă călătoriilor.
•12 iulie o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită.
ZILE NEFAVORABILE
•20 iulie este o zi nefavorabilă situaţiei materiale.
•25 Iulie este o zi nefavorabilă activităţilor de divertisment.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 79

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017