Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017

/
/
/
1065 Views

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Neptun se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere, semn că vei fi mai sensibil, mai impresionabil şi mal empatic decât în mod obişnuit. Saturn se va afla în zodia Săgetătorului şi va face şi în această lună un aspect nefavorabil cu zodia ta de naştere. Vei munci mult şi vei fi nemulţumit de blocajele de care te loveşti aproape în permanenţă. Din fericire, Jupiter va face un aspect favorabil cu Saturn şi asta te va ajuta să
găseşti rezolvări. Pluton se va afla în zodia Capricornului şi va face un aspect bun cu zodia ta de naştere. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească şi ajutat de aceştia vei face faţă cu brio situaţiilor neplăcute cu care te vei confrunta. Totuşi, în a doua jumătate a lunii, cineva din anturaj, te-ar putea dezamăgi. încearcă să fii prudent chiar dacă sunt persoane în care ai avut încredere până acum.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Lucrurile evoluează destul de bine la serviciu în ciuda faptului că pentru orice nimic trebuie să faci eforturi mari. Este posibil să te ocupi de un proiect de mare anvergură pentru care vei avea nevoie de sprijinul colegilor şi al şefilor. Un coleg, care nu te prea iubeşte, ar putea încerca să-ţi facă rău, dar vei depăşi cu bine această neplăcere. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ţi se ofere o schimbare a locului de muncă, dar nu lua o decizie în grabă.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
în această perioadă ar fi de preferat să te ocupi mai de grabă de proiectele începute de mai mult timp decât să demarezi ceva nou. Nu de alta, dar orice iniţiativă vei avea în această perioadă nu va putea fi pusă în practică prea uşor. Pe acasă te vei confrunta cu o situaţie mai dificilă şi acest lucru ar putea influenţa eficienţa ta la serviciu. Colegii însă îţi vor da o mână de ajutor aşa că vei reuşi să te descurci destul de bine. Dacă doreşti să iei o decizie în ceea ce priveşte chestiunile profesionale, ar fi bine să te sfătuieşti cu un prieten de încredere.


Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Reuşeşti să comunici bine cu partenerul de suflet şi acest lucru te ajută să-ţi găseşti echilibrul emoţional. Relaţia cu prietenii evoluează excelent, iar întâlnirea cu aceştia îţi va face mare plăcere. N-ar fi exclus să faci o cucerire din anturaj implicându-te astfel într-o relaţie care se va dovedi a fi, în scurt timp, importantă pentru tine. Pe la mijlocul intervalului partenerul de suflet s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate, dar, din fericire, aceasta se va rezolva în cel mai scurt timp.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Vei fi ceva mai detaşat, mai puţin implicat în problemele sentimentale şi acest lucru ţi-ar putea aduce critici din partea fiinţei iubite. Totuşi, nu ai de ce să te plângi căci relaţia voastră va evolua destul de bine şi vei găsi înţelegerea de care ai atâta nevoie. Un prieten mai vechi se va confrunta cu o neplăcere şi va avea nevoie de sprijinul tău. De fapt, nu îl poţi lăsa singur la greu. Cineva din anturaj îţi va propune călătoria şi nu are nici un rost să refuzi; va fi o excelentă ocazie de distracţie. Ţi-o doreai de mult timp.


Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Ar fi bine să fii ceva mai atent la sănătate căci orice neglijenţă din această perioadă te-ar putea costa mult. Mai ales dacă ai probleme de natură cardiacă acestea se pot accentua pe tot parcursul perioadei. Nu te enerva din orice nimic şi nu face eforturi mari. Starea psihică nu va fi nemaipomenită. Implicarea în activităţi practice te-ar putea ajuta să-ţi foloseşti mai eficient energia şi să depăşeşti mai uşor neplăcerile. Aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil după data de 9 februarie, deci va trebui să fii atent cu alimentaţia.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Chiar dacă sănătatea nu va fi punctul tău forte te vei simţi ceva mai bine în această perioadă. Totuşi, va trebui să tratezi cu toată atenţia eventualele probleme ale inimii. De asemenea, ar fi de dorit să nu te stresezi. Comunicarea cu cei din jur va fi bună şi acest lucru te va ajuta să fii mai optimist, mai încrezător. Ai putea să-ţi petreci timpul călătorind sau întâlnindu-te cu prietenii şi asta te va ajuta. Dacă ai o problemă mai veche de sănătate, ea s-ar putea ameliora spre sfârşitul lunii.


Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Situaţia materială se anunţă a fi între priorităţile tale în această perioadă. Vei găsi noi oportunităţi de a câştiga bani şi ar fi bine să nu ratezi ocazia de a face investiţii inspirate. O rudă apropiată ar putea avea un câştig important care ce se va răsfrânge pozitiv şi asupra propriului tău buzunar. Este posibil să ţi se facă o propunere de colaborare care se va dovedi foarte avantajoasă. Dacă ai de dat un examen şansa va fi de partea ta, iar rezultatele favorabile îţi vor aduce şi un câştig suplimentar.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Câştigurile vor fi excelente şi în această perioadă chiar dacă unele sume de bani vor mai întârzia. De asemenea, este bine să ştii că vei avea cheltuieli mult mai mari decât până acum. îmbunătăţirea sănătăţii te va obliga să bagi adânc mâna în buzunar, dar cum rezultatele vor fi favorabile nu are de ce să-ţi pară rău. Fii atent dacă doreşti să ajuţi un prieten căci există riscul ca el să te dezamăgească. Gândeşte-te de două ori înainte de a-ţi asuma un risc financiar. Părinţii îţi vor da un sfat de care ar fi bine să ţii cont.


Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
8 februarie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei sentimentale.
14 februarie este o zi favorabilă cheltuielilor pentru divertisment.
Horoscop Lunar Pesti Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
15 februarie este o zi defavorabilă călătoriilor lungi.
25 februarie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017