Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016

/
/
/
1310 Views

Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun
Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament
Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Săgetătorului aşa că, lucrurile îţi vor ieşi greu şi vei munci cel puţin la fel de mult ca până acum pentru orice nimic. Ar fi de preferat să nu te ocupi de chestiuni dificile căci efortul te-ar putea secătui de energie. încearcă să rezolvi chestiunile minore cu care te confrunţi şi care au mai multe şanse de a avea rezolvări mulţumitoare. Pluton se va afla în zodia Capricornului şi prin aspectul favorabil pe care-l va face
cu zodia ta de naştere îţi va conferi o bună capacitate de concentrare, dar şi de regenerare. Chiar dacă nu vei rezolva mare lucru vei reuşi să-ţi faci proiecte pe termen lung, care, într-un viitor nu foarte îndepărtat, au şanse să prindă contururi reale. Tot în zodia Capricornului se vor mai afla Soarele, Mercur şi Venus, semn că interesul tău pentru prieteni va fi peste nivelul obişnuit. Vei avea ocazia să cunoşti oameni care te vor ajuta să fii mai optimist şi încrezător.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
De muncă nu vei scăpa nici în această perioadă, dar lucrurile vor evolua ceva mai bine. Superiorii vor aprecia eforturile pe care le-ai făcut şi te vor susţine. Doar în primele zile ale lunii este posibil să apară unele neînţelegeri, care vor putea fi depăşite cu uşurinţă, în a doua jumătate a intervalului şansa îţi va surâde aşa că, dacă vrei să realizezi ceva mai deosebit ai putea încerca în perioada 8-13 decembrie. Tot în aceste zile este posibil să ţi se repartizeze sarcini noi care-ţi vor da ocazia să-ţi pui în valoarea potenţialul şi care-ţi vor aduce aprecierea colegilor.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Un proiect pe care l-ai tot amânat până acum v-a deveni urgent astfel încât va trebui să munceşti destul de mult. încearcă să-ţi organizezi cât mai bine timpul mai ales că nici colegii nu vor avea posibilitatea să-ţi dea vreo mână de ajutor. După data de 20 decembrie este posibil să afli o informaţie care te va pune pe jar în legătură cu o colaborare în care eşti implicat. Nu reacţiona sub impulsul momentului pentru că s-ar putea că lucrurile să se rezolve.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Din punct de vedere sentimental lucrurile vor evolua destul de bine. Chiar dacă vei fi ocupat la serviciu gândurile vor zbura tot spre fiinţa iubită. încearcă să discuţi cu aceasta nemulţumirile pe care le ai şi, cu siguranţă, împreună veţi găsi soluţii. Activităţile sociale vor fi importante pentru tine căci îţi vor da posibilitatea să petreci clipe deosebit de plăcute alături de partener, dar şi de prieteni. în prima săptămână a lunii popularitatea ta va creşte şi vei fi remarcat oriunde te vei duce.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Vei fi preocupat de tot felul de activităţi, iar partenerul de suflet îţi va fi alături şi te va ajuta cu tot ceea ce îi stă în putinţă. Vei discuta despre proiecte comune şi veţi pune la punct tot felul de detalii astfel încât lucrurile să evolueze mai uşor. Unele controverse s-ar putea ivi pe la mijlocul intervalului, dar nu va fi ceva ce nu va putea fi rezolvat în tihnă. Prietenii te vor contacta şi-ţi vor face diverse propuneri, dar pe multe dintre ele nu le vei putea onora. Cu ocazia sărbătorilor vei cunoaşte o persoană care te va sprijini în viitor.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Starea fizică nu va fi nemaipomenită în această perioadă, iar energia va lăsa de dorit. Ar fi bine să-ţi faci un program bine structurat şi să te ocupi mai de grabă de proiectele care sunt prioritare, în cazul în care până acum ai avut o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva printr-o intervenţie chirurgicală. în prima săptămână a lunii capacitatea organismului de regenerare va fi foarte mare şi orice tratament va avea efect rapid. Starea psihică nu va fi nemaipomenită, dar prietenii te vor ajuta să fii mai optimist.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – SANATATE- 16-31 Decembrie
încetul cu încetul vei reveni la energia ta obişnuită astfel că, după data de 20 decembrie, vei fi mai dinamic, mai întreprinzător şi mai dornic de acţiune. Sănătatea se va îmbunătăţi chiar dacă mai este posibil să te confrunţi cu mici probleme. Zona cea mai sensibilă va fi legată de picioare şi este posibil să ai parte de ceva dureri. O problemă de natură reumatică ar putea să îţi dea de furcă spre sfârşitul anului. Toate acestea, însă, vor fi probleme minore, care se vor rezolva cu rapiditate.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – BANI- 1-15 Decembrie
Şansa îţi va surâde în această perioadă din punct de vedere financiară. Este posibil ca o activitate socială să îţi aducă şi o sumă de bani suplimentară. Oricum ar fi, norocul îţi va surâde aşa că, poţi să îţi faci planuri măreţe pentru această ultimă lună a anului. Vei avea şi cheltuieli, dar pe acestea le vei face mai mult de plăcere pentru a te distra alături de cei dragi. N-ar fi exclus ca în prima săptămână a lunii unul dintre prietenii tăi să aibă nevoie de sprijin material şi nu-l vei putea refuza.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – BANI- 16-31 Decembrie
Situaţia materială va fi bună în continuare, iar câştigurile ar putea veni tot din zona socio-profesională. Cheltuielile, în schimb, vor fi mai mari decât te-ai aşteptat şi ar putea fi îndreptate spre zona de sănătate, dar n-ar fi exclus nici să faci o investiţie în aparatură electronică. Dacă eşti implicat în afaceri, fii foarte atent căci orice detaliu pe care l-ar putea pierde din vedere ar putea schimba fundamental situaţia. Doar dacă ţi se propun colaborări avantajoase evită să dau un răspuns după data de 20 decembrie.

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – Zile FAVORABILE
12 decembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
14 decembrie este o zi favorabilă pentru decizii în carieră.
Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
11 decembrie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.
17decembrie este o zi defavorabilă colaborărilor.
Horoscop Lunar DECEMBRIE

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 63 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017