Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Pesti Aprilie 2016

/
/
/
671 Views

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016
Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun.Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament
Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Fecioarei ceea ce te va stimula să te implici în tot felul de activităţi care ţi-ar putea da posibilitatea să ieşi în evidenţă. Şansa îţi va surâde în ceea ce priveşte activităţile de parteneriat, colaborările de orice fel. Din păcate, Saturn se va afla într-o poziţie nefastă pentru tine, mai exact în zodia Săgetătorului şi va face cuadrat cu zodia ta de naştere. Totul îţi va ieşi greu şi încet şi pentru orice nimic vă trebui
să faci un efort imens. Marte se va afla şi el, alături de Saturn, în Săgetător, şi toate nemulţumirile generate de Saturn vor crea o stare de iritare. Din fericire, Pluton, aflat în zodia Capricornului, îţi conferă putere de muncă, dar pe de altă parte, îţi aduce prieteni ce sunt dispuşi să te ajute ori de câte ori ai nevoie. Vel avea posibilitatea să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi vei reuşi să-i convingi pe aceştia să-ţi susţină proiectele în care eşti implicat.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Aprilie
Te aşteaptă o perioadă grea din punct de vedere profesional căci va trebui să munceşti mult, la unele lucrări unde al întârzieri. Vei face eforturi deosebite, iar rezultatele se vor vedea cu întârziere ceea ce te va demobiliza. Vei primi oferte de colaborare, unele dintre ele avantajoase, dar pot să apară diverse blocaje care te vor obliga să baţi pasul pe loc. Este posibil să apară şi unele discuţii în contradictoriu cu şefii aşa că, atmosfera la serviciu nu va fi tocmai relaxată.
Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Lucrurile vor evolua mai greu, iar nemulţumirile tale se vor accentua. încearcă să te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă altfel nu vei obţine chiar nimic. O activitate începută cu mai mult timp n urmă poate fi încheiată în primele zile ale Intervalului cu ajutorul unor colegi. De altfel, relaţia cu colegii va evolua mulţumitor şi vei putea miza pe sprijinul lor. Dacă iniţiezi un proiect nou nu te aştepta ca rezultatele să se vadă imediat. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ţi se doteze biroul cu aparatură nouă, ceea ce te va ajuta să fii mai eficient.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 AprilieRelaţia cu fiinţa iubită este importantă pentru tine, dar lucrurile nu evoluează chiar aşa cum îţi doreşti. Partenerul şi-ar putea exprima nemulţumirile şi ar fi bine să ţii cont de ceea ce spune acesta. în cazul în care eşti căsătorit n-ar fi exclus ca fiinţa cea mai apropiată să se confrunte cu o problemă care nu se va rezolva nici prea repede şi nici prea uşor. Pe la mijlocul intervalului este posibilă, însă, rezolvarea unei nemulţumiri legată de relaţia de cuplu. Relaţia cu prietenii tinde să se îmbunătăţească spre sfârşitul intervalului.
Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Neînţelegerile cu partenerul continuă să te macine şi poate ar fi mai bine să eviţi discuţiile pe această temă. încearcă doar să te arăţi mai conciliant şi găseşte resurse pentru a-l ajuta să depăşească problemele. Cei căsătoriţi se pot aştepta ca partenerul să aibă tot felul de nemulţumiri în sfera profesională, în schimb, dacă eşti singur, pe la mijlocul intervalului, este posibil să faci o cunoştinţă care te va entuziasma.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie Din păcate, starea ta generală nu este nici pe departe bună. Nevoia de a acţiona în mod decisiv este mare, dar orice iniţiativă se loveşte de blocaje dificile. Toate acestea îţi creează o stare de irascibilitate, de nelinişte care te poate determina să reacţionezi sub impulsul de moment. Impulsivitatea de care dai dovadă poate să-ţi creeze neplăceri, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea. La începutul intervalului te poţi confrunta cu uşoare dureri de cap, dar acestea pot fi depăşite cu uşurinţă.
Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Starea de irascibilitate te domină în continuare şi te poate face să iei decizii, care te vor conduce, cu siguranţă, pe un drum greşit. încearcă să dai dovadă de prudenţă şi, mai ales, sfătuieşte-te cu cineva de încredere atunci când trebuie să faci ceva deosebit. Zona gâtului va fi şi ea mal sensibilă aşa că, evită să consumi alimente reci, iar în cazul în care răceşti tratează-te cu toată atenţia. Remediile naturiste vor avea rezultate excelente, mai ales spre sfârşitul lunii. Nu te implica în activităţi cu grad mare de risc.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie Situaţia materială nu-ţi va da bătăi de cap, iar eforturile pe care le vei face în această direcţie par a avea rezultate bune, care nu se vor lăsa prea mult aşteptate. în a doua jumătate a intervalului ai putea semna un contract avantajos sau ai putea participa la negocieri unde vei avea un cuvânt greu de spus. Partenerul ar putea avea o realizare financiară, după data de 6 aprilie, cea ce va duce la o îmbunătăţire considerabilă a bugetului familiei. Este o perioadă în care ai putea face investiţii în activităţi de divertisment pe care le-ai avut în plan dar le-ai tot amânat.
Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
în continuare, banii nu vor fi o problemă pentru tine şi vei putea să-ţi satisfaci câteva mofturi. Măcar în felul acesta vei mai uita de nemulţumirile, care par a nu se mai termina. Unele discuţii pe teme financiare le vei avea pe la jumătatea Intervalului cu cei din familie, dar, până la urmă, lucrurile vor fi aşa cum îţi doreşti. Noi oportunităţi de câştiguri se vor Ivi spre sfârşitul lunii, dar concretizările vor veni mult mal târziu.

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
2 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei materiale.
4 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu partenerul de suflet.
Horoscop Lunar PESTI Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
20 aprilie este o perioadă defavorabilă colaborărilor.
27 aprilie este o perioadă defavorabilă speculaţiilor financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 85

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017