Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016

/
/
/
1099 Views

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica Culoare: nuanţe de lavandă C> Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele • Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Jupiter în zodia Balanţei şi Saturn în zodia Săgetătorului, norocul îţi va surâde în mod special în această perioadă. Vei avea ocazia să faci lucruri deosebite, de anvergură, să ai realizări de mari dimensiuni. Ar trebui să-ţi canalizezi întreaga energie spre un scop important, altfel rişti să obţii rezultate bune în proiecte mai puţin semnificative. Ai putea avea o realizare intelectuală de succes sau ai putea semna acte
importante. Comunicarea cu cei din jur va fi deosebit de eficientă şi nu va fi o problemă să-i convingi să-ţi accepte ideile. Este o perioadă în care vei fi mai avantajat dacă vei munci decât dacă te vei distra. Oricum, oportunităţile de divertisment, chiar dacă nu vor lipsi, vor fi ceva mai mici decât altădată. Uranus se va afla în zodia Berbecului, ceea ce-ţi va conferi inventivitate, dar şi o mai mare dorinţă de independenţă.

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Vei munci cu plăcere în această perioadă căci se vor ivi tot felul de proiecte pe care le vei considera interesante şi care te vor stimula din punct de vedere intelectual. Relaţia cu colegii nu va fi întotdeauna relaxată, dar divergenţele de păreri te vor ajuta să găseşti soluţii inedite pentru proiectele în care eşti implicat. Este posibil să fii obligat să pleci într-o delegaţie, ceea ce-ţi va da peste cap programul pentru timpul liber. Mare atenţie în cazul în care ai de semnat un contract.
Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Este posibil să ţi se repartizeze noi lucrări, ceea ce te va obliga să-ţi pui serios mintea la contribuţie. De drumuri nu vei scăpa nici în această perioadă, dar acestea vor fi o bună ocazie de a face cunoştinţe interesante, care ţi-ar putea da sugestii excelente pentru rezolvarea unor probleme cu care te confrunţi la serviciu. începând cu data de 19 octombrie vor creşte şansele de a participa la o activitate intelectuală, un examen, un congres etc., la care să ai succes şi care-ţi va aduce aprecierea celor de la serviciu.

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Din punct de vedere sentimental nu ai motive să fi foarte mulţumit în această perioadă. Unele neînţelegeri mai vechi vor reveni în atenţia ta şi-ţi vor aduce un sentiment de însingurare, de nemulţumire Ar trebui să te gândeşti că poate şi tu exagerezi. Dacă vei încerca să fii mai conciliant, ar fi mai bine pentru toată lumea. în cazul în care eşti căsătorit sau implicat într-o relaţie stabilă, pot să apară tot felul de controverse aşa că, ar fi mai bine să eviţi discuţiile pe teme importante.
Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Partenerul s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate în prima săptămână a intervalului, ceea ce te va stresa mai mult decât este cazul. De fapt, lucrurile se vor rezolva destul de repede aşa că, măcar din acest punct de vedere nu este cazul să-ţi faci griji, începând cu data de 28 octombrie comunicarea cu partenerul se va îmbunătăţi considerabil, iar nemulţumirile de până acum vor putea fi rezolvate cu uşurinţă. Vei avea ocazia să faci o cunoştinţă care te va entuziasma sentimental.

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Traversezi o perioadă în care vei dispune de o bună rezistenţă la îmbolnăviri, de robusteţe fizică. Pe de altă parte, vei fi optimist, încrezător şi acest lucru te va ajuta să rezolvi mai uşor problemele cu care te confrunţi. în schimb, energia fizică va fi la limita Inferioară, vei obosi mai uşor şi vei avea nevoie de mai multă odihnă. O bună parte din această perioadă vei avea o sensibilitate a ficatului, dar n-ar fi exclus nici să apară probleme în ceea ce priveşte aparatul circulator.
Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
în ceea ce priveşte energia fizică vei continua să funcţionezi la limita de avarie, dar din punct de vedere mental vei compensa fără probleme. Inteligenţa, inspiraţia şi spiritul practic se vor îmbina în mod fericit şi vei face faţă nu numai activităţilor Intelectuale, dar şi deciziilor mal complicate pe care ai putea fi nevoit să le iei. Te-ai putea confrunta, în schimb, cu migrene, dureri de dinţi sau dureri de oase. N-ar fi exclus nici ca aparatul uro-genital să-ţi facă oarece probleme şi să te trimită de urgenţă la medic.

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Traversezi o perioadă fără realizări deosebite, dar şi fără probleme majore în ceea ce priveşte situaţia ta materială. Părinţii sau alte rude apropiate îţi vor fi de un real ajutor aşa că, dacă doreşti să faci o cumpărătură importantă şi nu vei reuşi să te descurci cu banii, poţi apela la aceştia. Vei face şi cheltuieli pentru îmbunătăţirea confortului în apartament sau poate vei cumpăra un obiect de decor. Pe la jumătatea intervalului cineva din anturaj ţi-ar putea cere un mic ajutor bănesc.
Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Nu vei avea cheltuieli deosebite, deşi te va tenta serios ideea de a face o schimbare de mai mare anvergură în gospodărie. Dacă eşti implicat într-o activitate intelectuală, aceasta ar putea fi încheiată cu succes şi ţi-ar putea aduce şi un mic câştig. Şi activităţile extra-profesionale ar putea deveni rentabile transformându-se în noi surse de câştiguri. Şansa îţi va surâde într-o oarecare măsură şi dacă vei participa la jocuri de noroc. Spre sfârşitul lunii ai putea avea o discuţie deosebită cu cineva din familie.

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
5 octombrie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
29 octombrie este o zi favorabilă relaţiei cu fiinţa iubită.
Horoscop Lunar Leu Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
2 octombrie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.
18 octombrie este o zi nefavorabilă schimbărilor de anvergură.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017