Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015

/
/
/
677 Views

Previziuni astrale Leu Iulie 2015
(23.07 – 23.08)
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă • Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele • Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter, aflat în zodia ta de naştere şi în această lună, îţi va fi de mare ajutor. Vei fi optimist şi încrezător şi ai putea avea parte de o schimbare de mai mare anvergură, una care să te avantajeze. Venus se va afla şi el în zodia Leului, până pe data de 18 iulie accentuându-ţi gustul pentru frumos şi nevoia de a stabili mai multe relaţii sociale. Din păcate, Saturn se va afla în zodia Scorpionului, având deplasare retrogradă. Această conjunctură ţi-ar putea bloca, sau măcar întârzia unele iniţiative, mai ales dacă eşti născut la sfârşitul zodiei. Uranus se va afla în zodia Berbecului aşa că, vei fi momente în care vei dori să faci o schimbare radicală în viaţa ta. Pe de altă parte, vei fi interesat să te implici în activităţi noi, inedite. Ai putea face o călătorie în străinătate şi te vei simţi cu adevărat excelent. Şi relaţia cu partenerul ar putea evolua ceva mai bine în prima săptămână a lunii, când Uranus va primi un aspect favorabil, de trigon, de la Jupiter.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Vei avea ceva treabă la serviciu şi vei munci destul de mult, dar vei fi mulţumit de felul în care vor evolua lucrurile. Iniţiativei etale în plan profesional se vor bucura de succes în primele zile ale lunii, dar va trebui să fii foarte atent în intervalul 5-7 iulie. Este posibil ca în aceste zile unul dintre colegi să te bârfească încercând să lanseze tot felul de zvonuri despre tine. Până la urmă, adevărul va ieşi la iveală şi s-ar putea chiar să nu afli nimic din ceea ce s-a întâmplat. O propunere de colaborare ar putea veni spre sfârşitul acestei perioade.
Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Perioadă va debuta cu multă agitaţie la serviciu şi ar fi bine să te ocupi cu precădere de activităţi de rutină. S-ar putea ivi tot felul de situaţii neaşteptate, iar relaţia cu colegii se va deteriora. O perioadă favorabilă va fi cea cuprinsă între 20 şi 25 iulie când unele din problemele cu care te-ai confruntat până atunci se vor rezolva. în schimb, după data de 26 iulie îţi va fi destul de greu şi te vel confrunta cu tot felul de blocaje.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Leu DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Leu DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Relaţia cu partenerul de suflet va fi prioritară pentru tine în această perioadă. Vei petrece o bună parte din timpul tău liber alături de acesta şi vei reuşi să depăşeşti toate neînţelegerile de până cum. Farmecul tău personal nu va rămâne neobservat şi se vor găsi destule persoane care să-ţi facă ochi dulci. Mai ales în prima săptămână a lunii este posibil ca fiinţa iubită să aibă o reuşită în plan social sau profesional de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură. N-ar fi exclus ca spre sfârşitul perioadei fiinţa iubită să se confrunte cu o problemă de sănătate.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Leu DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Perioadă se anunţă destul de agitată în plan sentimental. Este posibil să discutaţi în contradictoriu pe tot felul de teme, iar ceartă ar putea izbucni în orice moment, încăpăţânarea de care dai dovadă nu face altceva decât să încurce lucrurile şi să tensioneze relaţia, încearcă să fii ceva mai ponderat în reacţii. în cazul în care eşti căsătorit este posibil ca părinţii partenerului să îţi facă tot felul de reproşuri care te vor nemulţumi.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Aparatul urogenital ţi-ar putea da ceva de furcă în această perioadă, aşa că fii foarte atent, mai ales dacă ai o suferinţă în această zonă. în ceea ce priveşte energia fizică ea va fi sub nivelul obişnuit şi ar fi bine să îţi păstrezi mai mult timp pentru odihnă. O cură de vitamine nu are ce să-ţi strice mai ales că organismul tău va fi destul de vulnerabil. Din fericire, starea psihică va fi excelentă, vei fi optimist şi încrezător şi acest lucru te va ajuta să depăşeşti mai uşor eventualele probleme de sănătate.
Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Va trebui să acorzi tot mai multă atenţie sănătăţii deoarece va fi unul dintre punctele tale slabe în această perioadă. Este posibil ca o suferinţă mai veche să se acutizeze aşa că, nu amâna întâlnirea cu medicul. După data de 24 iulie conjunctura se va ameliora, deşi te vei simţi în continuare slăbit. Activităţile intelectuale te vor favoriza mai ales în perioada 19-25 iulie după care vei fi ceva mai împrăştiat, mai neatent. Ieşirile în aer liber şi activităţile sociale îţi vor face mare plăcere şi ai face bine să-ţi găseşti loc şi pentru ele.

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Vei dispune de abilităţi excelente la acest început de lună în ceea ce priveşte manevrarea banilor. Ai putea obţine mici câştiguri suplimentare, iar cheltuielile pe care le vei face vor fi inspirate, în primele zile ale lunii ai putea câştiga la jocurile de noroc. După data de 9 iulie, vei avea ocazia să câştigi nişte bani dintr-o activitate la limita legalităţii, ar fi bine să fii atent la riscuri. O persoană mai puţin cunoscută îţi va face o propunere pe care ar fi de preferat să nu o accepţi fără chibzuinţă..
Horoscop Lunar Leu Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Vei fi inspirat şi vei reuşi să câştigi nişte bani dintr-o colaborare. Rudele apropiate te-ar putea ajuta şi ele să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Cheltuielile pentru divertisment vor fi mai mari decât în mod obişnuit, dar acest lucru nu-ţi va da peste cap echilibrul bugetar. După data de 26 iulie fii foarte atent căci un eveniment mai puţin aşteptat ţi-ar putea crea încurcături financiare. Dacă ai de gând să faci o investiţie este bine să ştii că rezultatele se vor vedea cu oarece întârziere.
ZILE FAVORABILE
•5 iulie este o zi favorabilă pentru carieră.
•17 iulie este o zi favorabilă în plan financiar.
ZILE NEFAVORABILE
•22 iulie este o zi în care pot apărea probleme de sănătate.
26 iulie este o zi nefavorabilă comunicării cu partenerul de viaţă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 13

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017