Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017

/
/
/
1421 Views

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pentru ţine luna februarie va fi o perioadă excelentă căci Jupiter şi Saturn vor face relaţii favorabile cu zodia ta de naştere. Proiecte dificile la care te-ai tot gândit până acum ar putea prinde contururi reale ceea ce îţi va da sentimentul că eşti capabil de lucruri mari. Oricum, oportunităţile de a avea realizări nu se vor lăsa aşteptate şi ar fi păcat să nu le foloseşti. Activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să-ţi pui în valoarea calităţile şi să iei decizii inspirate. Lucrurile îţi vor ieşi mai uşor decât în mod obişnuit ceea ce te va face mai optimist, mai încrezător. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului accentuându-ţi calităţile mentale de care dispui. Şi relaţia cu străinătatea va fi avantajată indiferent că este vorba de călătorii, de divertisment sau de afaceri. Este posibil să faci o schimbare în viaţa ta, ceea ce va duce la o evoluţie în plan spiritual.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
La serviciu vei fi implicat în tot felul de activităţi mărunte care-ţi vor consuma multă energie, dar vei munci cu plăcere, mai ales că şi colegii te vor ajuta. Este posibil să ţi se propună o colaborare pe care o vei considera interesantă şi care ţi-ar putea aduce aprecierea celorlalţi din anturajul de la serviciu. Ai putea finaliza o activitate intelectuală pe care a început-o de mai mult timp şi care ţi-a creat emoţii până acum. Relaţia cu şefii va fi bună pe tot parcursul intervalului chiar dacă nu vei putea miza prea mult pe sprijinul lor.
Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Vei fi tentat să te implici în tot felul de colaborări, mai ales că ofertele nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Pe de altă parte, la serviciu va fi o perioadă tensionată în care ar putea să apară neînţelegeri de tot felul. Evită să te implici în discuţii în contradictoriu cu colegii şi fii foarte atent în luarea deciziilor. S-ar putea să fii obligat să pleci într-o delegaţie, ceea ce nu te va încânta, dar nu vei putea refuza. în ultimele zile ale lunii atmosferă va fi ceva mai relaxată.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Din punct de vedere sentimental lucrurile nu ies chiar aşa cum îţi doreşti, dar dacă eşti dispus să faci un efort ţi-al putea consolida relaţia. Oricum, interesul pentru partener va fi mare în această perioadă, doar că vei avea tendinţa să-l controlezi în permanenţă, ceea ce nu va fi pe placul acestuia. Dacă eşti căsătorit, partenerul de viaţă ar putea avea o reuşită în a doua jumătate a intervalului. Oricum, în această perioadă aţi putea să discutaţi despre proiecte care vă interesează pe amândoi.
Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Perioadă se anunţă destul de tensionată pentru tine, cel puţin din punct de vedere al relaţiei cu fiinţa iubită. Este posibil să fii obligat să pleci într-o călătorie cu serviciul şi să primeşti tot felul de reproşuri. Până la urmă lucrurile se vor rezolva cu bine şi dacă veţi reuşi să comunicaţi eficient relaţia voastră va ieşi întărită din această perioadă. Sensibilitatea de care vei da dovadă în ultimele zile ale lunii se va bucura de aprecierea fiinţei iubite, iar clipele petrecute împreună vă vor face plăcere.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Vei avea o bună rezistenţă la îmbolnăviri pe tot parcursul intervalului şi, totuşi, ţine cont că zona cea mai sensibilă va fi cea a aparatului digestiv. Ar trebui să acorzi puţin mai multă atenţie alimentaţiei. Energia fizică nu-ţi va lipsi şi-ţi va permite să te implici în activităţi dintre cele mai diverse.
Şi din punct de vedere intelectual vei da dovadă de reacţii prompte, de intuiţie, inspiraţie şi mai ales inteligenţă practică. Toate acestea îţi vor fi de un real ajutor în ceea ce vei întreprinde.
Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Chiar dacă energia ta va fi în continuare foarte mare, sănătatea ţi-ar putea face probleme serioase. Este posibil să ai parte de o infecţie microbiană sau să ajungi în situaţia de a avea un accident. Aparatul urogenital va fi ceva mai sensibil şi ar fi bine să-i acorzi toată atenţia, mai ales în intervalul 19-24 februarie. Capacitatea ta de concentrare va fi bună, dar pe de altă parte, randamentul intelectual nu va mai fi acelaşi ca până acum. în ultimele zile ale lunii vei reuşi să fii mult mai eficient din toate punctele de vedere.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Cea mai mare parte a veniturilor tale va fi legată de activităţile de la serviciu. Din păcate, în primele zile ale lunii va exista un blocaj aşa că, este posibil să te trezeşti că o sumă de bani, care ar trebui să-ţi intre în cont, s-a pierdut pe undeva pe drum şi va trebui să ai mai multă răbdare. Situaţia se va regla după data de 5 februarie, mai ales că vei avea ocazia să te implici într-o colaborare care-ţi va deschide noi oportunităţi de câştiguri. între 12 şi 14 februarie ai putea avea un mic succes prin intermediul speculaţiilor financiare.
Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Interesul pentru situaţia materială creşte cu fiecare zi. Este posibil ca partenerul de viaţă să aibă un câştig pe care-l veţi folosi pentru a vă face o mică plăcere. Colaborările, de asemenea, vor fi avantajoase şi ţi-ar putea aduce câştiguri suplimentare. în ultimele zile ale lunii ai putea primi o informaţie ce se va dovedi deosebit de utilă.Tot atunci ai putea face o cheltuială pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar şi pentru a aduce un aer mai proaspăt în gospodărie. Chiar dacă nu sunt riscuri mari, gândeşte-te bine înainte de a da banii la jocurile de noroc.

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
7 februarie este o zi favorabilă pentru relaţia cu partenerul.
24 februarie este o zi bună pentru îmbunătăţirea situaţia financiare.
Horoscop Lunar Leu Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
23 februarie este o zi nefavorabilă relaţiei cu superiorii ierarhici.
26 februarie este o zi nefavorabilă sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017