Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015

/
/
/
1173 Views

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă t Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Săgetătorului şi va face un aspect benefic, de trigon, cu zodia ta de naştere. Această conjunctură va face ca lucrurile să-ţi iasă ceva mai greu decât în mod obişnuit, dar, pe de altă parte, norocul de a finaliza activităţi importante vă fi mai mare decât în mod obişnuit. Vei dori un plus de stabilitate în viaţa ta şi vei avea şansa de a-l obţine. Soarele şi Mercur îl vor urma şi ele pe Saturn în zodia Săgetătorului accentuând dorinţa ta de a-ţi petrece în
mod plăcut şi intens timpul liber. Oportunităţile de divertisment nu se vor lăsa aşteptate şi te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit. Marte va parcurge o bună parte din zodia Balanţei şi-ţi va conferi energie şi dinamism. Vei avea un bun echilibru energetic şi te vei putea implica cu succes atât în activităţi practice, cât şi cele intelectuale. Având în vedere relaţiile nefaste pe care le va face cu Pluton şi Uranus, trebuie să fii atent la semnarea oricărui document.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Relaţiile cu colegii de serviciu vor fi destul de tensionate în această perioadă şi ar fi bine să încerci să te descurci de unul singur şi să eviţi comunicarea cu aceştia. în cazul în care ai de semnat contracte sau trebuie să participi la negocieri, fii foarte atent în intervalul 4-11 decembrie, deoarece puterea ta de convingere va fi destul de scăzută şi, oricum, ai putea face greşeli. Spre sfârşitul intervalului conjunctura se va ameliora, iar relaţia cu cei din de la serviciu se va îmbunătăţi.
Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Neplăcerile de până acum vor putea fi depăşite şi vei reuşi să termini anul în armonie atât cu colegii, cât şi cu superiorii ierarhici. Vei primi aprecieri pozitive pentru activitatea din acest an, iar cu unii colegi îţi vei propune să te vezi şi în timpul liber. Este posibil să participi la tot felul de discuţii legate de activităţile în care vei fi implicat anul viitor, dar nu vei hotăra nimic concret, cel puţin deocamdată. încearcă să nu îţi arăţi entuziasmul în cazul în care vei primi o propunere de schimbare a serviciului.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Ţi-ai dori un plus de stabilitate în viaţa ta sentimentală, dar, cel puţin deocamdată, situaţia nu te favorizează. Iniţiativele tale vor fi blocate şi-ţi va fi destul de greu să comunici cu persoana iubită. Nu vei reuşi să te faci înţeles şi, de aici, pot să apară tot felul de conflicte. Deşi, în general, eşti o persoană realistă, în această perioadă vei fi tentat să ceri prea mult de la fiinţa iubită, iar aceasta se va simţi copleşită şi neînţeleasă. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va ameliora încetul cu încetul şi unele nemulţumiri se vor rezolva.
Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Relaţia cu fiinţa iubită va evolua ceva mai bine în această perioadă, când intervenţia unor prieteni vă va ajuta mult pe amândoi. în ceea ce priveşte relaţia cu prietenii aceasta va fi deosebit de importantă pentru tine, iar întâlnirile cu aceştia te vor ajuta să depăşeşti mai uşor neplăcerile din ultimul timp. Aţi putea călătorii împreună sau aţi putea participa la diverse activităţi sociale. Spre sfârşitul anului vei primi informaţii îmbucurătoare despre prietenii aflaţi pe alte meleaguri.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Te vei bucura de o bună robusteţe pe tot parcursul perioadei, de energie şi entuziasm. Pe de altă parte, starea de iritare ce te-ar putea cuprinde în intervalul 4-11 decembrie ar putea duce la unele probleme de sănătate pe fond nervos. încearcă să te implici în activităţi care să te relaxeze şi evită discuţiile în contradictoriu care nu vor face decât să accentueze starea proastă. Coloana vertebrală va fi ceva mai sensibilă şi din acest motiv ar trebui să eviţi să ridici greutăţi, ori să faci mişcări bruşte.
Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Vei fi plin de energie şi dornic să te implici în tot felul de proiecte, aşa că se poate spune că este o perioadă în care ai putea îmbina plăcutul cu utilul. Beneficiezi şi de o bună rezistenţă fizică aşa că, nu vor exista probleme de sănătate serioase. Chiar dacă vor fi şi perioade în care vei fi destul de stresat, comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi şi acest lucru îţi va aduce mai mult optimism şi încredere. Pe cât posibil, încearcă să eviţi activităţile care ţi-ar putea aduce un stres suplimentar.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia financiară este bună în sensul că eforturile pe care le faci în această direcţie vor avea rezultate mulţumitoare. Vor exista, însă, şi unele blocaje care-ţi vor da de furcă pe parcursul întregului interval. Este posibil să faci cheltuieli mari pentru divertisment şi mai ales în compania fiinţei iubite. Şi copiii îţi vor cere mai mulţi bani decât în mod obişnuit. Activităţile speculative nu vor avea rezultatele scontate aşa că, cel mai bine ar fi să le eviţi. Şi jocurile de noroc te-ar putea face să pierzi bani.
Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Situaţia financiară tinde să se îmbunătăţească şi, chiar dacă vei continua să cheltuieşti foarte mult pentru divertisment, vei reuşi să gestionezi mai bine banii. Chiar din primele zile ale intervalului ai putea avea un câştig suplimentar care-ţi va permite să-ţi faci tot felul de plăceri. Ai putea ieşi la cumpărături sau ai putea pleca într-o excursie pe care ţi-o doreai de mult timp. Cei din apropierea ta ţi-ar putea face o surpriză de care te vei bucura foarte mult. O rudă mai îndepărtată îţi va face un cadou minunat.

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
5 decembrie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
25 decembrie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar Leu Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
10 decembrie este o zi nefavorabilă situaţiei financiare.
20 decembrie este o zi nefavorabilă schimbărilor în cămin.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017