Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2016

/
/
/
590 Views

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare 4 Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă • Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise Zonă erogenă: spatele I Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului şi va face trigon cu zodia ta de naştere. Acest lucru îţi va aduce un plus de stabilitate în viaţa ta şi oportunitatea de a finaliza proiecte pe care le consideri importante. Uranus va face şi el un trigon cu zodia ta de naştere căci se va afla în Berbec. Se poate spune deci că traversezi o perioadă în care ai putea face schimbări importante care îţi vor aduce un nou statut social şi nu numai.
Marte se va afla şi el în Săgetător alături de Saturn obligându-te să fii într-o permanentă mişcare, să iei decizii, să te implici în proiecte noi. în afară de Uranus, în Berbec, se vor mai afla Soarele, Mercur şi Venus, aşa că interesul pentru călătorii, dar şi pentru activităţile intelectuale va creşte considerabil. Şi relaţia cu străinătatea te va avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de chestiuni personale.

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieDe muncă nu vei scăpa nici în această perioadă căci vei avea de făcut faţă unor activităţi complicate. Pe de altă parte, eforturile pe care le vei face la serviciu nu te vor obosi într-o prea mare măsură, mai ales că rezultatele vor fi mulţumitoare. O reuşită mai deosebită ai putea avea în primele zile ale lunii. Tot atunci unul dintre şefi ţi-ar putea acorda un sprijin la care nici nu ai sperat. Pe la mijlocul intervalului unul dintre colegi se va confrunta cu o problemă personală şi va trebui să preiei şi din sarcinile lui.
Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Toată lumea va cere câte ceva de la tine şi vei avea impresia că nu vei reuşi să le finalizezi pe toate aşa cum ţi-ai propus. Din fericire, se va găsi câte cineva să te sprijine şi vei reuşi să te descurci foarte bine. Mai ales în prima parte a acestei perioade, relaţia cu superiorii ierarhici va evolua cât se poate de bine, iar sfaturile acestora îţi vor fi de mare folos. Colaborările se vor dovedi avantajoase, cu condiţia să studiezi cu atenţie toate detaliile şi, mai ales, să nu aştepţi rezultate imediate.

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
Relaţia cu partenerul va fi extrem de importantă pentru tine în această perioadă. Din păcate, nemulţumirile de până acum tind să se accentueze, iar încercările tale de a rezolva lucrurile s-ar putea dovedi neinspirate. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, evită să-ţi impui punctele de vedere. Dacă doreşti să ai o relaţie relaxată, ar trebui să dai dovadă de toleranţă şi înţelegere. în anturaj vor fi tot felul de evenimente care-ţi vor face plăcere şi îţi va aduce prieteni noi.
Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Neînţelegerile de până acum par să se accentueze şi orice vorbă spusă la întâmplare, orice gest pripit poate dăuna comunicării voastre. în această perioadă ar fi bine să laşi trecutul deoparte şi să te axezi pe proiecte de viitor. Unul dintre părinţi ar putea avea o intervenţie care să genereze unele neînţelegeri. Ar fi de preferat să nu te iei după cei din jur şi să iei deciziile pe care le consideri tu însuţi cele mai potrivite. Spre sfârşitul lunii un prieten mai vechi te-ar putea contacta şi ţi-ar putea propune un program comun.

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
Starea ta generală va fi bună în această perioadă căci energia te va însoţi pe tot parcursul intervalului. Vei fi plin de idei şi nu vei precupeţi nici un efort pentru a le pune în practică. Intuiţia şi creativitatea ţi-ar putea fi şi ele de un real folos în intervalul 1-5 aprilie. O perioadă ceva mai puţin fericită în ceea ce priveşte sănătatea va fi cea cuprinsă între 5 şi 8 aprilie, când te-ai putea confrunta cu probleme de natură cardiacă sau ale aparatului uro-genital. N-ar fi exclus nici să ai parte de o infecţie.
Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Energia este în continuare mare, doar că-ţi va fi ceva mai greu decât până acum să o gestionezi eficient. în schimb, din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri optimi şi orice activitate intelectuală vei face se va dovedi a fi de succes. Vei putea lua decizii înţelepte cu condiţia să nu te grăbeşti nici măcar un pic. Dacă vei avea ocazia să pleci într-o călătorie, nu ezita căci ea va fi o bună ocazie de a-ţi îmbunătăţi starea psihică şi, implicit, cea fizică. Dar spre sfârşitul lunii ar fi bine să eviţi excesele alimentare.

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie
Oportunităţile de câştiguri vor fi destul de mari în această perioadă, chiar dacă lucrurile nu vor evolua aşa cum îţi doreşti. Este posibil să apară tot felul de încurcături sau de întârzieri ale plăţilor. Cheltuieli destul de mari vei face pentru divertisment şi, uneori, vei exagera. Evită să faci speculaţii financiare deoarece lucrurile ar putea ieşi prost. Dacă ai de gând să participi la jocuri de noroc, ar fi de preferat să nu mizezi pe sume mari. în ultimele zile ale intervalului ai putea obţine nişte bani dintr-o activitate intelectuală.
Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Conjunctura nu se schimbă fundamental faţă de perioadă anterioară aşa că, vei avea parte de tot felul de încurcături în ceea ce priveşte banii, care ar trebui să-ţi intre în cont, dar şi cei pe care ar trebui să-i plăteşti tu. Speculaţiile financiar ar trebui făcute cu prudenţă încă, deoarece o surpriză mai puţin plăcută este posibilă oricând. Câştiguri ai putea avea şi datorită eficienţei tale în activităţile profesionale aşa că, te-ai putea alege cu o primă sau cu o mărire de salariu. Nu-ţi rămâne decât să-ţi faci un plan pentru a-i cheltui.

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
12 aprilie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
18 aprilie este o zi favorabilă activităţilor practice.
Horoscop Lunar LEU Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
7 aprilie este o zi defavorabilă situaţiei financiare.
9 aprilie este o zi defavorabilă în ceea ce priveşte sănătatea.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017