Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015

/
/
/
698 Views

Previziuni astrale Gemeni Iulie 2015
(21.05-21.06)
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Mercur
Piatră preţioasă: smaraldul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri • Metal: mercurul • Numere norocoase: 3 şi 4 • Verb caracteristic: a gândi 4 Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine • Zonă erogenă: umerii şi braţele • Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide • Defecte: superficialitate, instabilitate

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Zodia ta de naştere va fi gazdă perioadă este o caracteristică fără
pentru Soare, Mercur, Venus şi Marte, aşa că este de aşteptat să ai o perioadă extrem de agitată. Se vor ivi tot felul de evenimente mai mult sau mai puţin aşteptate, iar eforturile tale de a le rezolva nu se vor finaliza întotdeauna cu succes. Având în vedere că Saturn se află în Săgetător, în opoziţie cu zodia ta de naştere, lucrurile îţi vor ieşi destul de greu şi, oricum, mai târziu. Răbdarea nu este punctul tău forţe în general, dar în această
de care nu te vei putea descurca. Din fericire, Jupiter va rămâne şi în această lună în zodia Leului şi va susţine zodia ta de naştere printr-o relaţie favorabilă, de sextil. Calităţile tale intelectuale vor ieşi în evidenţă, iar dacă va trebui să susţii un examen vei avea toate motivele să fii mulţumit. De asemenea, ai putea călătorii în alte ţări sau măcar ai putea ieşi mai des în excursie în împrejurimile oraşului.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Ai o perioadă în care va trebui să munceşti intens pentru că s-au aglomerat foarte multe lucrări. Poate tocmai de aceea vei fi destul de agitat la serviciu şi nu vei avea răbdare pentru detalii. Dacă eşti implicat în colaborări este posibil să te confrunţi cu tot felul de probleme şi vei avea nevoie de multă diplomaţie pentru a duce lucrurile la bun sfârşit. Pe la mijlocul intervalului cineva din familie ţi-ar putea oferi sprijinul pentru rezolvarea unei chestiuni profesionale. Poţi avea toată încrederea în sugestiile acestuia.
Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
în această perioadă ar fi de dorit să nu te implici în activităţi care necesită migală deoarece nu vei avea răbdare şi vei fi tentat să faci lucrurile mai superficial. Pe de altă parte, iniţiativele legate de serviciu ar putea avea succes cu condiţia să nu te aştepţi la rezultate imediate. începând cu data de 21 mai totul va ieşi mai greu aşa că, va trebui să te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă. Spre sfârşitul lunii unul dintre proiectele tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Gemeni DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Gemeni DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua excelent în această perioadă, iar timpul pe care-l vei petrece alături de acesta te va face mai optimist şi mai încrezător. Cel puţin prima săptămână a lunii ai putea să discuţi cu partenerul despre proiectele pe care le ai în plan şi cu siguranţă vei reuşi să-l convingi să te susţină. începând cu data de 8 mai vei fi ceva mai sensibil, dar şi mai suspicios şi vei fi tentat să-ţi manifeşti gelozia mai des decât ar fi cazul. Evită discuţiile pe teme financiare cu fiinţa iubită.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Gemeni DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Ţi-ai dori mai multă siguranţă şi stabilitate în plan sentimental, dar lucrurile nu par a evolua în direcţia pe care ţi-o doreşti. Pe de altă parte, eşti mai puţin conciliant decât în mod obişnuit şi, din acest motiv, discuţiile pot apărea ca din senin până aproape de sfârşitul lunii. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu tot felul de probleme a căror rezolvare va depinde într-o oarecare măsură şi de tine. Părinţii şi-ar putea arăta nemulţumirea în legătură cu relaţiile tale sentimentale.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Starea fizică nu va fi punctul tău forţe în această perioadă căci vei fi obosit şi vei avea nevoie de activităţi mai puţin intense. Este posibil să te confrunţi cu dureri de cap sau de gât. Implicarea în activităţi care să te suprasolicite poate genera şi unele probleme de natură cardiacă. Din fericire, starea psihică este bună, iar calităţile mentale te vor ajuta să compensezi lipsa de energie fizică. Poţi găsi soluţii inspirate la unele probleme personale sau poţi avea rezultate bune la un examen.
Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Vei avea mult mai multă energie în această perioadă, dar, din păcate, vei fi tentat să o împrăştii în foarte multe direcţii, ceea ce va accentua starea de agitaţie specifică zodiei. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici în tot felul de activităţi riscante care ar putea avea efecte nefaste asupra sănătăţii tale. Inima ta va fi ceva mai sensibilă până pe data de 21 mai, aşa că încearcă să-ţi faci un program relaxat, în care să îmbini armonios efortul cu odihna. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Faci eforturi pentru a-ţi pune proiectele în practică în speranţa că vei găsi noi surse de venituri. Pe de altă parte, tendinţa de a cheltui este destul de mare aşa că, nu vei reuşi să pui ceva de-o parte, deşi îţi doreşti acest lucru. Sunt şanse să câştigi ceva bani din colaborări mai ales în intervalul 4-8 mai. Tot în aceste zile partenerul de viaţă ar putea avea un câştig care se va răsfrânge pozitiv asupra bugetului familiei. începând cu data de 8 mai vei avea şansa să câştigi sume din activităţi extra-profesionale sau datorită jocurilor de noroc.
Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Perioadă se anunţă cu câştiguri peste aşteptări, dar şi cu cheltuieli destul de mari. Dorinţa de a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber te va determina să bagi adânc mâna în buzunar, dar măcar vei şti că te-ai distrat. în primele zile ale perioadei este posibil să faci şi cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Dacă doreşti să faci o investiţie în cămin nu amâna pentru după data de 21 mai, căci rişti să cheltuieşti mult, fără a obţine calitate pe care ţi-o doreşti. Fii prudent în ceea ce priveşte cheltuielile!
ZILE FAVORABILE
1 mai este o zi favorabilă călătoriilor.
14 mai este o zi favorabilă colaborărilor.
ZILE NEFAVORABILE
21 mai este o zi nefavorabilă pentru carieră.
22 mai este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu familia.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 94 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017