Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017

/
/
/
1630 Views

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această perioadă în zodia Săgetătorului, în zodia opusă zodiei tale de naştere, ceea ce-ţi va bloca iniţiativele şi te va obliga la un efort susţinut pentru orice doreşti să realizezi. Din fericire, Jupiter se va afla în zodia Balanţei şi va face aspect favorabil atât cu zodia ta de naştere, cât şi cu Saturn aşa că, o bună parte din nemulţumirile tale ar putea începe să se rezolve chiar dacă lucrurile nu vor intra pe făgaşul pe care ţi-l doreşti. Se vor întrezări soluţii interesante care te vor face să fii mai optimist, mai încrezător în viitor. Venus, Marte şi Uranus se vor afla, de la începutul până la sfârşitul lunii, în zodia Berbecului, deschizându-ţi tot felul de posibilităţi de a participa la activităţi sociale, de a face cunoştinţe noi şi de a demara diverse schimbări în viaţa ta. Şi relaţia cu prietenii va căpăta noi dimensiuni, ei reprezentând un domeniu important pentru tine în această perioadă.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Primele zile ale lunii se vor arăta deosebit de favorabile în ceea ce priveşte relaţia cu superiorii ierarhici. Dacă doreşti să îi convingi să-ţi sprijine iniţiativele intervalul 1 -3 februarie va fi foarte potrivit.Tot atunci ai putea încheia cu succes un proiect început de mai mult timp. Colaborările, chiar dacă te vor obliga la un efort susţinut, ar putea fi şi ele mai avantajoase şi ţi-ar putea aduce realizări. în ultimele zile ale acestei perioade este posibil să pleci într-o călătorie.
Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Perioadă va debuta favorabil pentru activităţile intelectuale pe care le ai la serviciu. Ai putea să iei o decizie importantă sau ai putea să-ţi convingi partenerul să te susţină într-un proiect mai deosebit. începând cu data de 19 februarie şansa îţi va surâde aşa că, eforturile pe care le-ai făcut până acum se vor bucura de aprecierea superiorilor ierarhici, dar şi a colegilor. Este posibil să ţi se dea noi sarcini de serviciu care în prima fază te-ar putea copleşi. De fapt, vor fi lucruri pe care le vei putea duce de unul singur la bun sfârşit.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Situaţia sentimentală va fi bună aşa că, nemulţumirile tale vor putea fi rezolvate cu uşurinţă. Dacă eşti singur ai putea cunoaşte persoane interesante alături de care vei petrece clipe deosebit de plăcute. Timpul liber petrecut alături de fiinţa iubită te va ajuta să te simţi tot mai confortabil. Spre sfârşitul perioadei partenerul ar putea avea o realizare la care ai pus şi tu umărul. N-ar fi exclus, însă, să te implici într-o relaţie cu o persoană din anturajul de la serviciu. Dacă doreşti să iei o decizie în plan sentimental, fii prudent!
Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Unele nemulţumiri mai vechi vor reveni în atenţia ta şi vei fi tentat să le discuţi cu partenerul de suflet. Este bine să ştii că nu este o perioadă favorabilă pentru un astfel de dialog, iar reproşurile nu vor face altceva decât să adâncească neînţelegerile dintre voi. Foloseşte timpul pentru a te bucura de distracţiile care ţi se vor oferi şi lasă în urmă trecutul. Relaţia cu prietenii nu îţi aduce nici ea foarte multe bucurii căci în intervalul 19-25 februarie pot să apară tot felul de neînţelegeri.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Te bucuri de o stare generală bună, iar energia fizică îţi va permite să te implici în activităţi deosebite. Şi din punct de vedere mental vei funcţiona la capacitate maximă, inteligenţa practică, capacitatea de a face conexiuni rapide şi inspiraţia îmbinându-se în mod fericit. în primele zile ale lunii vei fi ceva mai sensibil căci imunitatea ta nu va fi la nivel maxim, dar tratamentele naturiste te-ar putea ajuta. Starea psihică va fi destul de bună şi vei reuşi să depăşeşti mai uşor dificultăţile.
Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Energia ta va fi mare în continuare ceea ce te va ajuta să te implici în mai multe activităţi şi să mai uiţi de neplăcerile cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Totuşi, este bine să ştii că tot acest activism ar putea genera migrene, mai ales pe la jumătatea intervalului. Tot atunci ai putea să te confrunţi cu o infecţie microbiană care-ţi va da ceva de furcă. Starea psihică nu va fi nemaipomenită şi ar fi bine să încerci să-ţi petreci cât mai mult timp liber alături de prieteni. în felul acesta vei putea să-ţi îmbunătăţeşti starea psihică.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Banii i-ai putea câştiga, mai ales, prin intermediul serviciului. Dacă eşti implicat în colaborări ai putea avea unele realizări materiale, dar pentru acestea va trebui să munceşti foarte mult şi te vei lovi de o mulţime de blocaje. La începutul perioadei este posibil să te implici într-o activitate intelectuală a cărei finalizare îţi va aduce, în afară de glorie, şi o sumă de bani. Nu vei rămâne, însă, prea mult cu ei în buzunar căci vei avea multe urgenţe. Pentru divertisment vei cheltui mai mulţi bani decât ţi-ai propus, dar va fi cu folos.
Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Cheltuielile vor fi tot mai mari ceea ce te va îngrijora, pe bună dreptate. La serviciu vor fi tot felul de discuţii legate de bani, iar lucrurile nu se vor finaliza aşa cum îţi doreşti. O perioadă extrem de nefastă pentru situaţia ta materială va fi cuprinsă între 18 şi 25 februarie când ai putea avea cheltuieli mari neaşteptate, sau chiar pierderi de bani. O rudă mai îndepărtată ar putea avea o problemă şi te va ruga să o susţii financiar. Şi sănătatea te-ar putea obliga la cheltuieli care nu erau trecute în buget.

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
7 februarie este o zi favorabilă călătoriilor lungi.
16 februarie este o zi favorabilă relaţiilor cu persoanele de sex opus.
Horoscop Lunar Gemeni Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
23 februarie este o zi defavorabilă sănătăţii.
27 februarie este o zi defavorabilă activităţilor domestice.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 36

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017