Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015

/
/
/
1021 Views

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Mercur
Piatră preţioasă: smaraldul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri • Metal: mercurul • Numere norocoase: 3 şi 4 • Verb caracteristic: a gândi • Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine *< Zonă erogenă: umerii şi braţele • Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide • Defecte: superficialitate, instabilitate

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în opoziţie cu zodia ta de naştere, în zodia Scorpionului. Vei trăi un profund sentiment de însingurare şi pentru tot ce vei dori să realizezi va trebui să depui un efort extraordinar. Este o perioadă în care doar muncă susţinută te poate aiba să ai succes. Alături de Saturn prin zodia Săgetătorului se vor mai perinda Soarele şi Mercur aducându-ţi tot felul de oportunităţi de implicare în colaborări sau activităţi de parteneriat. Marte aflat în zodia
Balanţei pe tot parcursul lunii, te va susţine conferindu-ţi energie fizică şi entuziasm. Vei reuşi să te mobilizezi, dar şi să găseşti surse care să-ţi susţină demersurile. Jupiter se va afla în zodia Fecioarei de la începutul până la sfârşitul lunii. Această conjunctură îţi va permite să realizezi câte ceva în cămin. Este posibil să te implici în tot felul de lucrări de amenajare, de redecorare, dar ai putea şi să schimbi locuinţa.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
începutul lunii se anunţă destul de agitat căci lucrurile nu-ţi vor ieşi chiar aşa cum ţi-ai propus. Este posibil să apară unele neînţelegeri cu o autoritate, dar conjunctura aceasta nu va ţine mult. începând cu data de 3 decembrie situaţia se va limpezi şi vei fi în cele mai bune relaţii cu colegii, şi cu şefii. Va trebui să fii foarte atent în intervalul 4-11 decembrie, dacă ai de semnat vreun act, deoarece există riscul unor încurcături serioase. De asemenea, ai putea fi obligat să faci o mulţime de drumuri.
Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Relaţia cu colegii se îmbunătăţeşte constant şi vei putea obţine sprijinul acestora dacă ai nevoie. Oricum, atmosfera la serviciu va fi plăcută şi cum nici nu vei avea foarte mult de lucru în această perioadă, zilele vor trece liniştit. Dacă ai nevoie de o aprobare din partea şefilor, ea ar putea fi obţinută cu uşurinţă chiar din primele zile ale perioadei. La serviciu se vor face planuri de viitor, dar nu ţi se vor repartiza lucrări deosebite, cel puţin deocamdată. Un coleg va avea nevoie de sprijinul tău şi nu va ezita să-l ceară.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Nu vei putea sta liniştit din punct de vedere sentimental. Relaţia cu persoana iubită va fi destul de tensionată câteva zile şi ar fi de preferat să eviţi discuţiile pe teme financiare. Dacă eşti căsătorit sau implicat într-o relaţie stabilă, în zilele de 1 şi 2 decembrie partenerul de viaţă ar putea avea o neplăcere care vă va ţine pe amândoi încordaţi. Totuşi, Lucrurile se vor rezolva cu rapiditate. Spre sfârşitul perioadei, ai putea face o cucerire din anturajul de la serviciu.
Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Situaţia sentimentală se va îmbunătăţi considerabil faţă de perioadă anterioară. Vei fi tot mai interesat de relaţia cu fiinţa iubită şi o bună parte din timpul tău liber îl vei acorda acesteia. Vei reuşi să faci cunoştinţe noi care-ţi vor face propuneri interesante, dar nu este cazul să te implici acum într-o relaţie nouă. Şi relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru tine, iar în zilele libere îţi vei face program comun cu ei. Oricum, distracţiile nu se vor lăsa prea mult aşteptate şi se poate spune că te vei simţi excelent

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Starea fizică se anunţă a fi mulţumitoare căci vei dispune de o cantitate importantă de energie care-ţi va permite să duci la bun sfârşit o mulţime de activităţi. Nici energia mentală nu te va lăsa, dar atenţie căci, în intervalul 5-11 decembrie, capacitatea de concentrare s-ar putea diminua. Tot atunci şi comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. începând cu data de 6 decembrie vezica biliară va avea o funcţionare ceva mai greoaie şi ar fi bine să încerci o alimentaţie mai uşoară.
Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Vei fi într-o formă destul de bună în ultimele săptămâni ale anului şi chiar dacă vei avea un program încărcat, cu siguranţă îi vei face faţă cu bine. Este o perioadă în care ai putea practica diverse sporturi ceea ce-ţi va permite
o îmbunătăţire şi a stării psihice. Activităţile de divertisment, întâlnirile cu prietenii te vor ajuta să să depăşeşti mai uşor nemulţumirile din ultimul timp şi să fii mai optimist în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor. Spre sfârşitul anului, vei avea parte de o migrenă, dar care va trece cu rapiditate.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia financiară se va dovedi a fi importantă pentru tine şi vei face eforturi destul de mari pentru a o îmbunătăţi. Ceva bani vei câştiga prin intermediul serviciului, dar este posibil şi să primeşti oferte interesante de colaborare, între 4 şi 11 decembrie cheltuielile vor creşte considerabil, dar cum vor fi făcute pentru a-ţi satisface propriile plăceri, nu are de ce să-ţi pară rău. Totuşi, fii foarte atent, şi evită în aceste zile să te implici în activităţi financiare riscante sau să participi la jocuri de noroc.
Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Situaţia materială tinde să se îmbunătăţească aşa că nu vei avea nici o grijă la sfârşit de an. Este o perioadă bună pentru a face tot felul de cumpărături pentru care nu ai avut timp sau bani până acum. Ai putea să-ţi îmbunătăţeşti confortul în apartament sau ai putea cumpăra un obiect de decor. Părinţii te vor ajuta şi ei dacă vei avea de făcut o cheltuială de mai mari dimensiuni. Este posibil ca în ultimele zile ale anului să faci planuri cu prietenii, dar nu este cazul să te grăbeşti şi să te implici într-o afacere.

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
17 decembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii confortului în cămin.
21 decembrie este o zi favorabilă cumpărăturilor.
Horoscop Lunar Gemeni Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
10 decembrie este o zi defavorabilă activităţilor profesionale.
11 decembrie este o zi defavorabilă investiţiilor riscante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 30 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017