Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2016

/
/
/
968 Views

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Mercur
Piatră preţioasă: smaraldul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri • Metal: mercurul • Numere norocoase: 3 şi 4 • Verb caracteristic: a gândi • Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine • Zonă erogenă: umerii şi braţele • Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide • Defecte: superficialitate, instabilitate

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Săgetătorului, în opoziţie cu zodia ta de naştere, semn că totul îţi va ieşi mai greu şi va trebui să faci eforturi deosebite pentru orice. Greutăţile vor fi mari mai ales că Saturn va avea deplasare retrogradă. Vor fi momente în care va trebui să te descurci de unul singur căci nimeni nu se va grăbi să-ţi dea o mână de ajutor. Marte se va afla şi el în Săgetător, alături de Saturn, ceea ce îţi va crea o stare de iritare, de nelinişte aproape permanentă. Jupiter se va afla în zodia Fecioarei, ceea ce va avantaja, într-o oarecare măsură, zona familiei şia căminului. Pe de altă parte, având în vedere că Jupiter va face cuadrat cu Saturn pe tot parcursul lunii este bine să nu te implici în proiecte gospodăreşti cu finalizare imediată. Trebuie să ai răbdare şi să aştepţi momentul favorabil pentru finalizare. Soarele. Mercur, Venus şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului aşa că, se poate spune că vei fi foarte interesat de activităţi sociale.

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Aprilieînceputul lunii va fi foarte agitat în ceea ce priveşte profesia. Este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu superiorii aşa că, ar fi bine să te fereşti din calea lor. Şi colaboratorii ţi-ar putea da de furcă, aşa că va trebui să fii cât mai calm. Traversezi o perioadă în care ar fi de preferat să faci totul de unul singur şi în felul acesta riscul va fi mai mic. N-ar fi exclus nici că o persoană să-ţi pună beţe-n roate, dar, până la urmă, se va găsi cineva să-ţi de o mână de ajutor.
Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Colaborările îţi vor da, în continuare, mult de furcă şi este bine să ştii că orice reacţie impulsivă ţi-ar putea crea încurcături. O activitate începută de mai mult timp ar putea fi încheiată chiar în primele zile ale acestei perioade. Tot atunci ai putea să-ţi pui în practică unul dintre planurile tale mai vechi. Pe la mijlocul perioadei, unul dintre colegi se va confrunta cu o problemă de sănătate şi va trebui să mai preiei şi din sarcinile lui. Oricum, vei avea o perioadă extrem de aglomerată care-ţi va accentua starea de iritare.

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 AprilieLa începutul lunii vei fi mai sensibil şi mai impresionabil decât în mod obişnuit. Interesul pentru relaţia cu partenerul de suflet va fi mare, iar oportunităţile de a te distra în compania acestuia, de asemenea. Tot în primele zile ale lunii este posibil ca fiinţa iubită să aibă parte de o reuşită în plan socio-profesional. începând cu data de 7 aprilie popularitatea ta în rândul prietenilor va creşte simţitor aşa că, vei putea să-i convingi pe aceştia să-ţi susţină iniţiativele. Oricum, oriunde te vei duce vei fi simpatizat, apreciat.
Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
începutul intervalului se anunţă plin de evenimente unele mai plăcute, altele mai puţin. O persoană apropiată, în care ai încredere te-ar putea păcăli în legătură cu o sumă de bani sau poate veţi avea o controversă pe teme financiare. Nici cu partenerul nu-ţi va fi uşor să ajungi la un punct de vedere comun, cel puţin în prima săptămână a acestei perioade. Dacă eşti căsătorit, unele dintre neînţelegerile pe care le ai în familie s-ar putea rezolva, cu condiţia să îţi păstrezi calmul.

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie Energia nu-ţi va lipsi, dar, din păcate, vei avea tendinţa să te împrăştii în foarte multe direcţii şi-ţi va lipsi răbdarea de a duce ceva la bun sfârşit. Poate tocmai de aceea vei fi mai irascibil, mai nestăpânit. Ar fi bine să îţi păstrezi calmul şi să eviţi, pe cât posibil, orice discuţie în contradictoriu. Aparatul circulator va fi ceva mai sensibil aşa că, n-ar fi rău să îi arăţi mai multă atenţie. Orice iritare poate duce şi la creşterea tensiunii arteriale. încearcă să-ţi orientezi energia spre scopuri practice.
Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Starea de iritare poate genera nu numai neînţelegeri cu cei din jur, dar şi neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. încearcă să fii cât se poate de prudent altfel rişti să te alegi cu o fractură sau orice alt accident. Din punct de vedere mental nu vei avea de ce să te plângi căci raţionamentul tău se va dovedi a fi unul riguros care-ţi va permite să rezolvi chiar mai multe decât te-ai aştepta. Călătoriile te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea psihică, să fii mai optimist şi mai încrezător.

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie Situaţia financiară se anunţă una mulţumitoare, iar eforturile tale făcute în această direcţie vor avea rezultate peste aşteptări. Este posibil să primeşti un sprijin important de la una dintre rudele tale apropiate, iar dacă eşti implicat în afaceri imobiliare, lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine. Partenerul de viaţă ar putea să aibă unele câştiguri, dar vă va fi destul de greu să stabiliţi cum îl veţi cheltui. Relaţia cu partenerii de afaceri va fi destul de dificilă chiar dacă nu vor lipsi câştigurile.
Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Poţi fi optimist în ceea ce priveşte rezultatele eforturilor tale în plan financiar, chiar dacă vei avea parte de cheltuieli mai mari decât în mod obişnuit. De asemenea, mai trebuie să ştii că unele dintre sumele pe care le aştepţi îţi vor parveni cu întârziere şi-ţi vor da peste cap planurile de divertisment. Din fericire, capacitatea de adaptare este unul dintre punctele tale forte, aşa că sigur te vei descurca. Poţi spera, însă, pe sprijinul financiar al familiei, rudele apropiate fiind alături de tine din toate punctele de vedere.

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
3 aprilie este o zi favorabilă pentru activităţile de divertisment.
8 aprilie este o zi favorabilă pentru activităţile de rutină.
Horoscop Lunar GEMENI Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
21 aprilie este o zi defavorabilă relaţiilor cu prietenii.
22 aprilie este o zi nefavorabilă călătoriilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 70 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017