Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016

/
/
/
1114 Views

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul 0 Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici 0 Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism • Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului, aşa că te vei confrunta cu tot felul de dificultăţi atunci când vei dori să-ţi pui proiectele în practică. Va trebui să munceşti mult şi, mai ales, să ai răbdare căci rezolvările pe care le aştepţi vor veni mai greu şi mai târziu. Pot apărea tot felul de nemulţumiri legate de relaţia cu părinţii, dar n-ar fi exclus nici ca ei să aibă diverse probleme care te vor afecta şi pe tine. Este posibil să se deterioreze câte ceva în cămin
iar remedierea te va obliga la multă muncă. Marte şi Pluton se vor afla în zodia Capricornului şi vor susţine zodia ta. Vei fi dinamic şi vei dispune de o cantitate impresionantă de energie. Puterea de muncă şi perseverenţa vor fi mari şi ele te vor ajuta să faci faţă cu bine tuturor provocărilor. Neptun se va afla în zodia Peştilor şi-ţi va aduce un plus de creativitate, dar, pe de altă parte, vei avea tendinţa să doreşti mai mult decât se poate.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Cel puţin în prima săptămână a lunii atenţia ta va fi concentrată cu precădere asupra activităţilor profesionale. Vei avea de rezolvat tot felul de chestiuni mărunte care îţi vor capta interesul. Şi chiar dacă va trebui să mai rămâi în unele zile peste program, acest lucru nu te va deranja. De asemenea, vei avea ocazia să semnezi un contract important, iar comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu va evolua cât se poate de bine. Spre sfârşitul Intervalului, ai putea primi oferte de colaborare pe care le vei considera interesante.
Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Interesul tău pentru chestiunile legate de serviciu va fi în scădere la începutul acestei perioade. Colegii, însă, te vor sprijini ori de câte ori vei avea nevoie, aşa că şefii nu vor observa lipsa ta de implicare. Doar în perioada 20-22 octombrie este posibil să ai unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să eviţi dialogul cu aceştia. începând cu data de 24 octombrie vei avea mai mult de lucru şi vei fi dispus să faci eforturi mari pentru a rezolva în timp proiectele de la serviciu.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Vei fi deosebit de interesat de relaţia cu fiinţa iubită, iar emoţiile tale vor fi mai evidente, dar şi mai profunde. Oricum, vei ieşi în evidenţă în rândul persoanelor de sex opus şi vei avea ocazia să te bucuri de simpatia acestora. Dacă eşti implicat într-o relaţie stabilă vei dedica cea mai mare parte a timpului liber fiinţei iubite şi veţi avea ocazia să vă simţiţi excelent. O persoană dragă pe care n-ai mai văzut-o de mai mult timp te-ar putea contacta şi veţi avea ocazia să depănaţi amintiri.
Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Vei fi tentat să te implici în tot felul de aventuri şi acest lucru ţi-ar putea aduce criticile fiinţei iubite. Fii foarte atent, căci discuţiile pe această temă ţi-ar putea aduce dezavantaje pe termen lung. în cazul în care eşti căsătorit, partenerul va veni cu tot felul de propuneri legate de unele schimbări în gospodărie şi ar fi bine să-l sprijini în această direcţie. Spre sfârşitul intervalului este posibil să aveţi tot felul de neînţelegeri legate de modul în care ar trebui cheltuiţi banii. încearcă să-i accepţi argumentele.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Zona cea mai sensibilă în această perioadă va fi cea legată de coloană vertebrală şi rinichi. Pe cât posibil, evită să faci mişcări bruşte sau să cari greutăţi, mai ales dacă ai avut şi în trecut astfel de probleme. De asemenea, ar fi de preferat să consumi cât mai multe lichide. Din fericire vei dispune de o cantitate importantă de energie fizică şi aceasta te va ajuta să faci faţă cerinţelor. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi aşa că, vei avea succes.
Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
în continuare energia fizică este la limita superioară şi te va ajuta să depăşeşti mai uşor orice simptom. Te poţi implica în activităţi diverse şi nu vei avea nici o problemă în a le duce la bun sfârşit. Din păcate, starea ta psihică nu va fi foarte fericită, iar nemulţumirile din ultimul timp te vor face să trăieşti un sentiment de nerealizare, de frustrare, de însingurare. Stresul şi nemulţumirile din ultimul timp ar putea duce la probleme de sănătate aşa că, n-ar fi rău să-ţi păstrezi timp pentru activităţi recreative.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Situaţia financiară va începe să se îmbunătăţească încet, dar sigur. Se vor ivi noi oportunităţi de câştiguri care-ţi vor da posibilitatea să-ţi faci planuri de viitor. Totuşi, la începutul lunii vei face cheltuieli destul de mari în compania fiinţei iubite, pentru activităţi de divertisment. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea şi ele nevoie de o suplimentare a bugetului şi nu te va lăsa inima să-i refuzi. începând cu data de 9 octombrie şansele tale de a câştiga bani din activităţi profesionale vor creşte considerabil.
Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Interesul pentru situaţia financiară va fi foarte mare în această perioadă. Vei fi dispus să faci eforturi mari pentru a câştiga tot mai mult, dar şi cheltuielile vor creşte. Vei fi tentat să faci diverse investiţii atât în cămin, cât şi în activităţi de divertisment. Dacă ţi se propune implicarea în tot felul de activităţi speculative, fii cât se poate de prudent deoarece există riscul ca lucrurile să scape de sub control. Este posibil să te implici într-un proiect pe termen lung.

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
18 octombrie este o zi favorabilă implicării în proiecte pe termen lung.
2 octombrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu prietenii.
Horoscop Lunar Fecioara Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
16 octombrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
21 octombrie este o zi defavorabilă comunicării cu superiorii ierarhici.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 64

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017