Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015

/
/
/
820 Views

Previziuni astarle Fecioară Iulie 2015
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism i Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla pe tot parcursul trimestrului în zodia Scorpionului, semn că vei avea şansa de a încheia proiecte pe care le-ai început de mai mult timp, ceea ce-ţi vor aduce un plus de stabilitate în viaţa ta. Pe de altă parte, având în vedere tranzitul retrograd al acestei planete, va trebui să fii foarte atent şi să te pregăteşti conştiincios dacă ai de dat un examen sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale. Şi comunicarea cu cei din jur va fi mai
dificilă şi vor fi situaţii în care vei fi greşit înţeles. Marte, aflat în zodia Racului, îţi va conferi energie şi eficienţă datorită sextilului pe care-l va face cu zodia ta de naştere. Pe de altă parte, el va influenţa în mare măsură relaţia ta cu prietenii. Astfel, la începutul lunii vei petrece clipe excelente alături de anturaj şi vei participa cu mare plăcere la diverse activităţi sociale în timp ce, în a doua jumătate a lunii ai putea avea şi surprize mai puţin plăcute.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Iniţiativele tale în plan profesional se vor bucura de succes la începutul acestei luni. Ai putea avea parte de unele mici schimbări la serviciu, schimbări care-ţi vor prii. Ai putea lua şi decizii pe care le vei putea pune în practică în cel mai scurt timp. După data de 9 iulie, interesul pentru chestiunile legate de serviciu se va diminua şi ar fi bine să te ocupi de proiecte care nu necesită o prea mare concentrare. Dacă nu eşti deja plecat în concediu, cu siguranţă, gândurile tale se vor îndrepta spre proiectele care le ai pentru timpul liber.
Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Perioadă se anunţă a fi una extrem de agitată căci, deşi vei munci mai mult, deşi şefii îţi vor aprecia rezultatele, atmosfera nu va fi relaxată şi tot ce vei face te va stoarce de energie. Intervalul 20-25 iulie se anunţă ceva mai favorabil aşa că, dacă doreşti să realizezi ceva important, încearcă în aceste zile. După data de 26 iulie va trebui să munceşti mult mai mult şi nici rezultatele nu se vor vedea prea repede. Oricum, răbdarea îţi va fi pusă la încercare şi vei avea nevoie de cineva care să te sprijine.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Fecioara DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Fecioara DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Entuziasmul sentimental va fi mare în această perioadă, iar primele zile ale lunii ţi-ar putea aduce multe bucurii. Partenerul de suflet ar putea avea o realizare în plan profesional, dar n-ar fi exclus nici că o persoană de la serviciu să-ţi facă complimente. Relaţiile cu prietenii au toate şansele să fie îmbunătăţite şi te vei simţi excelent în compania lor. Vor exista şi unele animozităţi între prietenii tăi şi ar fi bine să nu intervii. Ai putea primi o invitaţie de la unul dintre prietenii de pe alte meleaguri.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Fecioara DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Perioadă va începe cu tot felul de neînţelegeri între prieteni. Este posibil ca o persoană de încredere să îţi înşele aşteptările, dar înainte de a reacţiona gândeşte-te dacă nu cumva exagerezi. Dacă vei reacţiona la cald, cu siguranţă vei spune lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Discuţii aprinse ar putea să apară şi în relaţia cu fiinţa iubită careva fi nemulţumită de obiceiul tău de a critica orice. Este posibil să ai ocazia să te implici într-o relaţie sentimentală clandestină ceea ce vă atrage manifestări de gelozie ale partenerului.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Te bucuri de o stare generală bună, de energie şi entuziasm. Vei fi mai optimist şi mai încrezător decât în perioadele anterioare şi acest lucru va influenţa, într-o oarecare măsură, şi starea ta fizică, în cazul în care până acum ai avut o problemă de sănătatea, ea s-ar putea rezolva sau măcar ameliora. Aparatul circulator va fi ceva mai sensibil şi ar trebui să fii atent la eventualele simptome. Capacitatea de concentrare va fi excelentă, iar raţionamentul riguros şi intuiţia te vor ajuta în tot ce doreşti să întreprinzi.
Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
în continuare, starea ta generală este bună, iar energia de care dispui ai face bine să o canalizezi spre activităţi practice. Capacitatea de concentrare va fi ceva mai scăzută decât în perioadă anterioară, dar deciziile pe care le vei lua se vor arăta totuşi inspirate. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ai parte de o migrenă, dar aceasta se va rezolva cu rapiditate. Tratamentele naturiste vor avea efecte benefice aşa că, le poţi folosi cu toată încrederea. Evită totuşi excesul de alcool, cafea sau tutun!

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Banii nu-ţi vor lipsi în această perioadă, chiar dacă nu vei avea câştiguri spectaculoase. Vei fi atras spre bijuterii şi ţi-ai putea satisface mici plăceri. Oricum, nevoia de a cheltui va fi destul de mare şi o vei face, mai ales, pentru a-ţi petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Ceva câştiguri ai putea obţine şi din colaborări, mai ales în perioada 5-12 iulie. în ultimele zile ar fi de preferat să eviţi să semnezi documente financiar-contabile. Nu de alta, dar te-ai putea trezi cu o încurcătură serioasă.
Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
în cazul în care ai de gând să pleci într-o călătorie, ia ţi mai mulţi bani la tine, căci cheltuielile vor fi peste aşteptări. De asemenea, este bine să ştii că vei avea parte de multă alergătură pentru a intra în posesia sumelor care ţi se cuvin. O reuşită în plan soci.îl ţi-ar putea aduce şi ea o îmbunătăţire a situaţiei materiale. După data de 26 iulie, fii precaut în ceea ce priveşte afacerile, care ţi se propun, chiar dacă cineva îţi garantează pentru siguranţa lor. Banii ar putea veni cu întârziere, ceea ce-ţi va da serioase bătăi de cap.
ZILE FAVORABILE
•6 iulie este o zi favorabilă rezolvării chestiunilor domestice.
•19 iulie este o zi favorabilă finalizărilor.
ZILE NEFAVORABILE
•21 iulie este o zi nefavorabilă semnării documentelor.
•23 iulie este o zi nefavorabilă comunicării cu fiinţa iubită.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017