Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016

/
/
/
1143 Views

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016
Semn de pământ, mutabil, feminin 0 Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism 4 Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Perioada aceasta se anunţă foarte complicată pentru tine. Pe de-o parte Saturn se va afla în zodia Săgetătorului aspectând nefavorabil, printr-un cuadrat, zodia ta de naştere. Această relaţie te va obliga la multă muncă şi va face să te confrunţi cu tot felul de blocaje în activităţile pe care le iniţiezi. Pe de altă parte, Jupiter se va afla în zodia ta de naştere şi asta va îndulci puţin situaţia. Dacă vei avea răbdare şi vei munci cu conştiinciozitate,unele dintre activităţile tale ar putea avea succes. Pluton va face şi el o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere şi asta îţi va aduce multă putere de muncă,perseverenţă şi o bună capacitate de autoregenerare. Marte îţi va susţine iniţiativele şi te va ajuta să-ţi foloseşti în mod eficient energia.Neptun, aflat în zodia Peştilor, te va face mai idealist decât în mod obişnuit, şi te va face să ai pretenţii exagerate în raport cu cei foarte apropiaţi.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Ianuarie
în primele zile ale anului te vei bucura de revederea colegilor şi, mai mult, veţi schimba impresii decât veţi munci. După data de 6 ianuarie, în schimb, va trebui să lucrezi într-un ritm mult mai intens, iar problemele cu care te vei confrunta la serviciu îţi vor ocupa minţea chiar şi în timpul liber. Vor fi momente în care vei simţi că eforturile tale sunt în zadar, dar nu trebuie să te dai bătut. Conştiinciozitatea de care dai dovadă te va ajuta aşa ca întotdeauna.
Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – CARIERA – 16-31 Ianuarie
Eforturile susţinute sunt absolut obligatorii pentru tot ceea ce doreşti să întreprinzi la serviciu. Este posibil să nu reuşeşti să finalizezi ceea ce ţi-ai propus şi asta îţi va crea o stare de disconfort, dar, până la urmă, se va găsi cineva să-ţi dea o mână de ajutor. încearcă să nu te implici în mai multe activităţi decât este cazul, mai ales că şi aşa îţi va fi greu. O activitate pe care ai început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată, pe la mijlocul intervalului aşa că, vei avea satisfacţii. Comunicarea cu colegii va fi destul de dificilă. Nu vei putea miza pe ajutorul lor.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Ianuarie
Sentimentele tale vor fi foarte profunde, dar, pe de altă parte, trăieşti un acut sentiment de însingurare căruia îi faci faţă din ce în ce mai greu. Nemulţumirile în relaţia cu fiinţa iubită apar pe neaşteptate şi, de multe ori, este vina ta căci pretenţiile îţi sunt exagerate. încearcă să te arăţi ceva mai conciliant, altfel neînţelegerile se vor accentua încetul cu încetul. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea reveni după prima săptămână a anului, iar reproşurile de ambele părţi nu se vor lăsa aşteptate.
Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Ianuarie
în această perioadă ai putea să te implici într-o relaţie sentimentală pe care vei dori să o ţi departe de ochii curioşilor. Chiar dacă va fi ceva de scurtă durată, o astfel de evadare îţi va da posibilitatea să te mai relaxezi şi să uiţi de neînţelegerile ce par a nu se mai termina. Evită să te implici în discuţii în contradictoriu şi, mai ales, evită să-ţi critici partenerul. Ar fi de preferat să încerci o ieşire în aer liber sau practicarea unor sporturi. Astfel comunicarea dintre voi s-ar putea îmbunătăţi.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – SANATATE- 1-15 Ianuarie
Te vei bucura de o cantitate impresionantă de energie fizică şi mentală pe care le-ai putea folosi pentru a face faţă provocărilor de care nu vei scăpa. Sănătatea va fi destul de bună aşa că, măcar din acest punct de vedere nu ai de ce să-ţi faci griji. Dacă ai probleme de natură reumatică, este posibil ca ele să se accentueze în prima săptămână a lunii, dar ele vor fi rezolvate cu uşurinţă. Starea psihică s-ar putea îmbunătăţi dacă te vei implica în activităţi practice şi de divertisment.
Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – SANATATE- 16-31 Ianuarie
Vei fi ceva mai pesimist, dar, din fericire, energia de care dispui te poate salva căci îţi va da posibilitatea să te implici în proiecte interesante care ţi vor muta gândurile de la aspectele mai puţin fericite ale vieţii tale. întâlnirile cu prietenii, activităţile sociale, dar şi călătoriile te vor ajuta să fii mai optimist şi să vezi că orice nemulţumire poate avea o rezolvare. în cazul în care ai o suferinţă cronică este posibil ca ea să se acutizeze şi ar fi bine să nu laşi lucrurile în voia sorţii.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – BANI- 1-15 Ianuarie
La începutul anului vei face oarece cheltuieli, dar în scurt timp vei reveni la obişnuinţa ta de a te gândi bine de câte ori este cazul să bagi mâna în buzunar. Este o perioadă în care ai putea primi suport material de la rudele apropiate, dar n-ar fi exclus nici să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea confortului în apartament, în cazul în care doreşti să te implici într-o tranzacţie imobiliară, şansa îţi va surâde, dar fii foarte atent şi nu semna nimic până nu te sfătuieşti cu cineva.
Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – BANI- 16-31 Ianuarie
în continuare, vor exista mari oportunităţi de a face investiţii în gospodărie. Oarece cheltuieli vei face şi pentru propriul divertisment. Copiii sau persoanele mai tinere din familie îţi vor cere mai mulţi bani decât în mod obişnuit şi nu vei avea nici un motiv să îi refuzi. Chiar dacă vor fi momente în care vei fi tentat să participi la jocuri de noroc sau să faci diverse speculaţii financiare, ar fi de preferat să te abţii. în schimb, după data de 24 ianuarie ai putea obţine unele venituri din activităţile extra-profesionale.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE
6 ianuarie este o zi favorabilă relaţiilor cu rudele apropiate.
26 ianuarie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2016 – Zile NEFAVORABILE
6 ianuarie este o zi nefavorabilă acordurilor scrise.
23 ianuarie este o zi defavorabilă investiţiilor pe termen lung.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 54

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017