Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017

/
/
/
1728 Views

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn în zodia Săgetătorului, în relaţie nefastă cu zodia ta de naştere, ţi-a dat mult de furcă până acum şi nu te va lăsa în pace nici în această lună. Aşa cum deja te-ai obişnuit, va trebui să munceşti mult şi nimic nu-ţi va ieşi din prima, iar dificultăţile cu care te vei confrunta se vor vedea, mai ales, în ceea ce priveşte familia. Din fericire, Jupiter va face o relaţie favorabilă cu Saturn până spre sfârşitul lunii aşa că, pot să apară soluţii care să-ţi mai descreţească fruntea. Pluton se va afla în zodia Capricornului şi va face o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere. Această conjunctură îţi va conferi putere de muncă, perseverenţă şi rezistenţă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Activităţile extra-profesionale te vor ajuta să mai uiţi de nemulţumirile cu care te confrunţi şi acest lucru va fi foarte important pentru tine. Prezenţa lui Neptun în zodia Peştilor îţi va conferi un plus de imaginaţie, dar te va face şi ceva mai confuz.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
La serviciu traversezi o perioadă în care eşti obligat să faci tot felul de activităţi mărunte, dar asta nu este o problemă pentru tine. Te descurci bine cu munca de rutină şi vei avea ocazia să fii apreciat pentru asta. în a doua jumătate a intervalului ţi se va propune o colaborare asupra căreia ar fi de dorit să te apleci cu toată atenţia. Unul dintre colegi va avea o problemă personală şi va trebui să mai preiei şi din sarcinile acestuia. în consecinţă, vei avea multe pe cap, dar vei reuşi să te descurci.
Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
în continuare vei avea multă treabă şi o bună parte din energia ta va fi consumată la serviciu. Vei avea zile bune, dar şi momente mai dificile, în care vei avea nevoie de sprijinul colegilor. între 20 şi 24 februarie vei avea ocazia să finalizezi un proiect pentru care ai muncit mult în ultima vreme. Pe de altă parte, în acele zile vei putea să te angajezi într-o activitate care-ţi va face mare plăcere, chiar dacă va fi nevoie să mai stai şi peste program. Relaţia cu colaboratorii va fi bună mai ales spre sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Mai ales în prima săptămână a lunii, interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi la limita superioară. O bună parte din timpul liber îl vei dedica acesteia şi veţi petrece clipe excelente împreună. Oricum, comunicarea cu partenerul de suflet, dar şi cu prietenii va evolua cât se poate de bine şi veţi putea să puneţi la punct planuri de viitor. Pe la jumătatea Intervalului ai putea să revezi un prieten mai vechi, de care nu mai ştiai nimic de multă vreme. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă o problemă de sănătate, dar care se va rezolva repede.
Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Dacă eşti căsătorit este posibil să apară unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Pe cât posibil evită să iniţiezi discuţii pe teme Importante deoarece va fi destul de greu să ajungeţi la o înţelegere. Este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu neînţelegeri în relaţia cu părinţii. Din fericire, conjunctura va fi de scurtă durată, aşa că rezolvările nu vor întârzia. Prietenii îţi acordă sprijin atunci când ai nevoie şi asta te ajută să-ţi menţii echilibrul emoţional.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Starea ta generală nu va fi nemaipomenită. Eşti nemulţumit de problemele cu care te confrunţi şi care par a nu se mai termină şi asta te face mal pesimist. Nici energia fizică nu este la nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să faci mai mult decât este absolut necesar. Este posibil să apară probleme ale aparatului cardio-vascular şi, deci, ar fi bine să nu forţezi notă şi să-ţi găseşti ceva mai mult timp pentru odihnă. Activităţile recreative te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit.
Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Stresul şi agitaţia din ultimul timp pot duce la probleme de sănătate pe fond nervos. Şi cum nici inima nu va fi punctul tău forte, încearcă să găseşti motive de relaxare şi timp pentru activităţi care să-ţi facă plăcere. Aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil şi orice exces îţi poate face rău. Mai ales la începutul intervalului consumă cu prudenţă alcool sau cafea, altfel ai putea avea tot felul de surprize mai puţin plăcute. Tratamentele naturiste ar putea avea efecte excelente, mai ales în a doua jumătate a intervalului.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Situaţia financiară se arată în continuare excelentă pentru tine. Ai ocazia să-ţi pui proiectele în practică şi să câştigi bani frumoşi. Ai putea face o investiţie în cămin sau chiar ţi-ai putea cumpăra un apartament. După data de 7 februarie, lucrurile vor evolua ceva mai greu în sensul că o sumă de bani ţi-ar putea rămâne blocată pe undeva, iar cheltuielile vor fi destul de mari. De asemenea, ocaziile de a face investiţii vor fi puţine. Partenerul de viaţă ar putea avea şi el un câştig.
Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
în plan material perioadă se anunţă favorabilă mai de grabă proiectelor pe termen lung. Dacă aştepţi un câştig imediat este posibil ca acesta să întârzie, dar nu trebuie să fii îngrijorat căci vei avea bani, ori de câte ori vei avea nevoie. Părinţii te vor sprijini şi ei ori de câte ori le vei cere aşa că, se poate spune că ai toate motivele să fii mulţumit. Pe la jumătatea intervalului ai putea primi o propunere de colaborare care ţi-ar aduce câştiguri într-un viitor nu foarte îndepărtat. Ai putea obţine o sumă de bani la jocuri de noroc.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
8 februarie este o zi favorabilă comunicării cu prietenii.
28 februarie este o zi favorabilă investiţiilor imobiliare.
Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
1 februarie este o zi defavorabilă semnării actelor.
30 februarie este o zi defavorabilă sănătăţii tale.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 61

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017