Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015

/
/
/
1084 Views

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015
Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: sardonixul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism • Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului blocându-ţi iniţiativele şi obligându-te la un efort mare pentru a realiza măcar o parte din ceea ce ţi-ai propus. Vei avea tot felul de nemulţumiri legate de relaţia cu familia sau poate vei simţi casă ca pe un spaţiu neîncăpător. Din fericire, Jupiter se va afla în zodia ta de naştere şi te va ajuta să găseşti soluţii pentru nemulţumirile cu care te confrunţi. Dacă vei munci mult, vei fi conştiincios şi perseverent, rezultatele pe care
le vei obţine în această perioadă se vor dovedi a fi unele de durată, chiar dacă deocamdată ţi se vor părea nesemnificative. Pluton se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Capricornului accentuând interesul tău pentru activităţile extraprofesionale şi, în general, pentru preocupările de timp liber. Vei da o mai mare importanţă relaţiilor cu copiii, iar sentimentele tale vor fi mai profunde decât în mod obişnuit.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Vei fi preocupat de relaţia cu colegii pe tot parcursul perioadei. Totuşi, lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum îţi doreşti şi de multe ori te vei izbi de tot felul de obstacole. Este bine să nu te grăbeşti şi să laşi lucrurile să meargă în ritmul lor. Pe la mijlocul intervalului ai putea finaliza o activitate începută de mai mult timp, ceea ce ţi-ar putea aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Părinţii sau rudele apropiate ţi-ar putea fi de ajutor în rezolvarea unor probleme ivite la slujbă.
Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Interesul pentru chestiunile de la serviciu se va diminua, iar gândurile vor fi orientate mai mult spre proiectele de sfârşit de an. împreună cu colegii vei stabili noi priorităţi, dar vă veţi gândi şi la momentele mai plăcute pe care le veţi petrece de sărbători. Spre sfârşitul anului vei putea să demarezi un nou proiect, pe termen lung, care ţi-ar putea aduce multe satisfacţii. Unul dintre colegi s-ar putea confrunta cu o problemă de natură personală şi va avea nevoie de sprijinul tău; încearcă să-ţi găseşti timp şi pentru el.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Sentimentele tale sunt profunde, dar ai tot felul de nemulţumiri, iar rezolvarea lor nu va veni imediat. încearcă să dai dovadă de mai multă răbdare şi de diplomaţie în relaţia cu persoana iubită, altfel nu-ţi va fi chiar aşa de bine. în cazul în care eşti căsătorit, partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu o problemă dificilă şi va avea nevoie de susţinerea ta.
N-ar fi exclus să apară neînţelegeri în familie şi va trebui să le tratezi cu toată atenţia şi cu indulgenţă. Perioada 4-11 decembrie va fi deosebit de agitată.
Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Conjunctura se ameliorează, r iar relaţia cu fiinţa cea mai apropiată se va îmbunătăţi. Reuşeşti să j fii mai puţin exigent, iar persoana iubită va aprecia atitudinea ta înţelegătoare. O ieşire în afara localităţii ar fi cât se poate de potrivită pentru starea ta. Dacă eşti singur, cu ocazia sărbătorilor ai putea face o cunoştinţă interesantă,dar este puţin probabil ca relaţia să fie de lungă durată. Oricum, măcar în această perioadă vei fi mulţumit din punct de vedere sentimental.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Vei beneficia de o bună rezistenţă la îmbolnăviri pe tot parcursul perioadei. Doar în primele zile ale lunii va trebui să fii mai atent deoarece rinichii vor fi mai sensibili şi este posibil să-ţi creeze mici probleme. Stările de optimism şi cele de pesimism vor alterna şi ar fi bine să te implici în activităţi practice care îţi vor aduce o îmbunătăţire a stării psihice. Din punct de vedere mental nu ai de ce să te plângi căci, mai ales după data de 6 decembrie, capacităţile intelectuale vor atinge limita superioară.
Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
în continuare, starea ta generală va fi destul de bună chiar dacă starea psihică nu va fi nemaipomenită. Este o perioadă bună pentru a te întâlni cu prietenii şi a participa la diverse activităţi sociale căci toate acestea te-ar putea ajuta să depăşeşti mai uşor neplăcerile acumulate în timpul anului. La începutul perioadei vei avea nişte oferte în acest sens şi ar fi bine să le poţi onora. Aparatul circulator va înregistra o oarecare sensibilitate pe la mijlocul perioadei şi ar fi bine să nu tratezi simptomele cu superficialitate.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia financiară te va obliga la eforturi destul de mari deoarece se pare că lista de cumpărături este lungă. Vei dori să faci o investiţie, dar vei cheltui destul de mult şi pentru divertisment. Părinţii sau altă rudă apropiată vor putea avea un succes material în intervalul 1-8 decembrie şi acest lucru se va răsfrânge pozitiv şi asupra propriului tău buzunar. Totuşi, între 4 şi 11 decembrie cheltuielile vor fi mari. Oricum, în aceste zile ar fi de dorit să nu-ţi asumi riscuri importante în plan financiar.
Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Cheltuielile nu se mai termină, dar reuşeşti să gestionezi ceva mai bine situaţia. Tot felul de persoane îţi propun investiţii sau colaborări dintre cele mai diverse, însă, este de preferat să analizezi totul detaliu cu detaliu înainte de a porni la drum. înaintea sărbătorilor este posibil să ai ocazia să semnezi un contract avantajos sau poate vei câştiga nişte bani în urma unei activităţi intelectuale. Spre sfârşitul anului, n-ar fi exclus să apară defecţiuni ale maşinii ceea ce va necesita cheltuieli ce nu erau trecute în program.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
2 decembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu părinţii.
18 decembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
10 decembrie este o zi defavorabilă investiţiilor.
17 decembrie este o zi defavorabilă colaborărilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 36

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017