Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2016

/
/
/
555 Views

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016
Semn de pământ, mutabil, feminin 4 Planetă dominantă: Mercur 4 Piatră preţioasă: sardonixul 4 Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul 4 Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Júpiter se va afla în zodia ta de naştere şi în această lună ceea ce te poate ajuta să rezolvi o parte dintre problemele cu care te-ai confruntat până acum. Pe de altă parte, Saturn aflat în cuadratură cu zodia ta de naştere, şi, implicit, cu Júpiter face ca lucrurile să-ţi iasă greu, iar oportunităţile care apar să nu poată fi puse în practică decât în urma unui efort consistent. Relaţia cu membrii familiei va fi ceva mai dificilă în această perioadă şi ar fi bine să
eviţi să dai curs pornirilor tale critice. Pluton se va afla în zodia Capricornului şi va susţine zodia ta de naştere printr-un trigon. Aşa că vei putea miza pe un plus de perseverenţă şi o excelentă putere de concentrare. Capacitatea de autoregenerare va fi la limita superioară şi te va ajuta atunci când vei avea nevoie. în plus, îţi va da ocazia să te implici în activităţi de divertisment care te vor relaxa şi te vor ajuta să uiţi de neplăcerile cotidiene.

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieVei avea o perioadă în care va trebui să demarezi un proiect nou în plan profesional. Entuziasmul şi conştiinciozitatea de care dai dovadă, în general, te vor ajuta să găseşti soluţii inspirate, dar şi să-i convingi pe colegi să te sprijine atunci când vei avea nevoie. Totuşi, relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai agitată în anumite momente şi ar fi bine să eviţi discuţiile în contradictoriu cu aceştia. Este posibil să pleci într-o delegaţie, unde îţi vei pune în valoare calităţile.
Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Activităţile intelectuale pe care le vei face la serviciu te vei avantaja. Vei avea ocazia să pleci la o bursă, un congres sau doar vei lua note foarte bune la examenele în care eşti implicat. în a doua jumătate a intervalului ţi se vor face tot felul de propuneri, poate chiar şi de schimbare a job-ului, dar ar fi bine să nu accepţi înainte de a studia în detaliu fiecare propunere. Dacă ai nevoie de o aprobare şansa ţi-ar putea surâde în primele zile ale intervalului. în ceea ce priveşte relaţia cu colegii aceasta va fi destul de bună.

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
Traversezi o perioadă excelentă în ceea ce priveşte situaţia ta sentimentală. Oriunde te duci reuşeşti să faci o impresie foarte bună persoanelor de sex opus şi nu vor lipsi ocaziile de a face sau de a primi tot felul de complimente. Distracţia va fi pe primul plan, iar programul pe care ţi-l vei face alături de partener vă va da amândurora ocazia să vă simţiţi excelent. în anturajul tău vor fi şi unele discuţii mai aprinse, dar ar fi de preferat să nu încerci să intervii, lasă lucrurile să se rezolve de la sine.
Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Dacă până acum ai fost singur, cu siguranţă, în această perioadă vei găsi o persoană care să corespundă exigenţelor tale. La începutul intervalului ai putea să-ţi petreci mai mult timp alături de fiinţa iubită pentru a face planuri de viitor, dar şi pentru a rezolva câteva probleme mai dificile. Cineva din anturaj s-ar putea confrunta cu o problemă în plan profesional şi va avea nevoie de ajutorul tău. în ultimele zile ale perioadei prietenii ţi-ar putea face o surpriză plăcută.

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
în ceea ce priveşte sănătatea se pare că vei beneficia de o bună rezistenţă la îmbolnăviri, dar starea psihică va fi oscilantă. Vor fi momente în care vei fi mai pesimist, mai puţin încrezător, iar acestea vor alterna cu zile în care optimismul şi bună dispoziţie te vor însoţi. Pe la jumătatea perioadei te poţi confrunta cu dureri de cap sau de dinţi. în cazul în care ai nevoie de o intervenţie chirurgicală, cea mai bună perioadă ar fi cea cuprinsă între 11 şi 14 aprilie.
Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Starea de iritare care te-a dominat chiar şi în perioadă anterioară tinde să se accentueze. Vei fi tentat să te implici în tot felul de proiecte. încearcă să fii cât se poate de prudent şi să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie şi mai ales înainte de a o pune în practică. începând cu data de 20 aprilie zona cea mai sensibilă va fi cea a gâtului, aşa că fii foarte atent căci ai putea greşi cu uşurinţă. N-ar fi exclus nici să apară probleme de sănătate pe fond nervos şi poate tocmai de accea ar fi de dorit să încerci să te implici în activităţi relaxante.

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie
în primele patru zile ale lunii ai putea obţine o sumă de bani din colaborări, dar n-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să aibă un câştig ce va duce la consolidarea bugetului familiei. După data de 6 aprilie, şansele de câştiguri se vor accentua, ceea ce-ţi va permite să faci cheltuieli mai mari decât în mod obişnuit pentru tot felul de activităţi de divertisment. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai mulţi bani şi vor găsi modalităţi de a-i obţine de la tine.
Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
De bani nu te vei putea plânge, ba chiar este posibil să obţii unele câştiguri la care nici măcar nu te aşteptai. Serviciul ţi-ar putea aduce şi un mic câştig suplimentar, dar, pe de altă parte, sunt şanse să obţii un ajutor bănesc de la o rudă mai îndepărtată. Speculaţiile financiare ţi-ar putea aduce şi ele unele câştiguri, în intervalul 22-24 aprilie. Dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini, şansa îţi va surâde în a doua jumătate a intervalului. Ceva bani vor fi investiţi şi în cadouri pentru cei dragi, mai ales în ultimele zile.

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
aprilie este o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale.
aprilie este o zi favorabilă călătoriilor.
Horoscop Lunar FECIOARA Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
18 aprilie este o zi defavorabilă activităţilor la serviciu.
24aprilieesteozi defavorabilă investiţiilor pe termen lung.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017