Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016

/
/
/
1069 Views

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn • Piatra preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis şi negru • Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza • Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite • Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii • Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate • Defecte: încăpăţânare, intoleranţă

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton şi Marte se vor afla pe tot parcursul lunii în zodia ta de naştere aşa că, vei fi dinamic şi dornic să te Implici în foarte multe proietce. Perseverenţa şi eficienţa vor fi cuvinte cheie care te vor ajuta să obţii rezultatele pe care le doreşti. Va trebui totuşi să fii foarte atent spre sfârşitul lunii, când Marte va face o relaţia nefastă cu Uranus, aflat în zodia Berbecului. Există riscul ca un membru al familie să se confrunte cu o problemă sau poate vor apărea tot felul de neînţelegeri cu părinţii. Jupiter se va afla în zodia Balanţei aşa că, vei face o bună impresie persoanelor cu funcţie şi ai toate şansele unor realizări în plan social. Neptun se va afla în zodia Peştilor şi-ţi va conferi o oarecare uşurinţă în comunicare, dar şi un plus de creativitate. Ai putea avea succes în activităţile intelectuale în care eşti implicat, ceea ce va aduce bucurie întregii tale familii.

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
în plan profesional lucrurile vor evolua cât se poate de bine, căci vel avea ocazia să-ţl pul în valoare calităţile. Totuşi, la începutul lunii ai putea avea unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi gândeşte-te de două ori înainte de a deschide gura. Este posibil să ţi se repartizeze sarcini noi ceea ce te-ar putea stresa, chiar dacă vei fi mulţumit. Şi relaţia cu colegii ar putea fi un pic tensionată spre sfârşitul intervalului şi va trebui să-ţi stăpâneşti impulsivitatea.
Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Şansa îţi va surâde în continuare poate chiar într-o mai mare măsură decât până acum. Eforturile tale vor fi apreciate atât de şefi, cât şi de colegi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. O bună parte din energia ta va fi canalizată spre activităţile profesionale, iar perseverenţa, conştiinciozitatea şi implicarea îţi vor fi răsplătite din plin. Relaţia cu colegii va evolua din ce în ce mai bine pe măsură ce se va apropia sfârşitul lunii. Cineva din anturajul de la serviciu ţi-ar putea deveni un bun prieten.

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Vei fi deosebit de interesat de chestiunile sentimentale în această perioadă. Sentimentele tale vor fi foarte profunde, iar timpul petrecut alături de fiinţa iubită te va face să te simţi excelent. Este o perioadă în care ai putea să-ţi consolidezi relaţia, dar n-ar fi exclus nici să faci o nouă cucerire. Relaţia cu prietenii evoluează excelent. Ai putea cunoaşte persoane noi de care te vei simţi ataşat. Spre sfârşitul intervalului ai putea primi veşti de la un prieten cu care nu te-ai mai văzut de mult timp.
Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
începutul perioadei este favorabil iniţiativelor în plan sentimental aşa că, dacă ai vreun proiect poţi miza pe acordul şi susţinerea fiinţei iubite. începând cu data de 20 octombrie este posibil să fii tentat să te implici într-o relaţie pe care vei dori să o ţii secretă. Pe de altă parte, este posibil ca partenerul să se confrunte cu o problemă de sănătate, care te va ţine cu inima strânsă câteva zile. Comunicarea cu prietenii va evolua cât se poate de bine şi acest lucru te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti echilibrul emoţional.

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Sănătatea nu va fi punctul tău forte nici în această perioadă. Va trebui să fii foarte atent la orice simptom. O suferinţă mai veche ar putea reveni în atenţia ta şi ar fi bine să nu amâni întâlnirea cu medicul. Pe de altă parte, energia va fi la limita superioară şi vei fi tentat să te implici în tot felul de proiecte. Vei fi ceva mai impulsiv decât în mod obişnuit şi acest lucru ţi-ar putea afecta relaţia cu cei din jur. Din punct de vedere mental vei dispune de un plus de Intuiţie, care-ţi va fi de folos în momentele mai dificile.
Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
în continuare, sănătatea va trebui să fie între priorităţile tale, mai ales dacă ai o suferinţă cronică. Energia ta va fi la limita superioară, dar, pe de altă parte, va fi din ce în ce mai dificil să o foloseşti în mod eficient. Vei fi tentat să te implici în foarte multe activităţi, ceea ce ţi-ar putea crea o stare de agitaţie, de nelinişte. Şi, deşi eşti o persoană prudentă, în această perioadă vei fi dispus, mai mult ca oricând, să te implici în proiecte riscante, care îţi pot aduce neplăceri.

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Reuşitele pe care le vei avea la serviciu ţi-ar putea aduce o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Poate fi vorba de o primă sau chiar de o mărire a salariului. Pe de altă parte, banii nu-ţi vor rămâne prea mult în buzunar căci vei fi tentat să-i foloseşti pentru îmbunătăţirea confortului personal. De asemenea, vei face unele cheltuieli în compania prietenilor, pentru tot felul de activităţi de divertisment. O propunere de colaborare ar putea veni pe la jumătatea intervalului.
Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Câştigurile nu vor întârzia să apară, dar cheltuielile vor fi din ce în ce mai mari. Banii vor veni mai ales prin intermediul serviciului şi, deşi vei munci mult pentru ei, vor fi momente când vei fi tentat să cheltuieşţi fără o matură chibzuinţă. La începutul intervalului ai putea avea o discuţie cu partenerul în legătură cu o investiţie pe care doreşti să o faci. în schimb, în ultimele zile ale lunii este posibil să apară o stricăciune în apartament a cărei remediere te-ar putea costa destul de mult.

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
2 octombrie este o zi favorabilă activităţilor profesionale.
11 octombrie este o zi favorabilă relaţiei cu prietenii.
Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
9 octombrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu rudele mai îndepărtate.
22 octombrie este o zi defavorabilă speculaţiilor financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017