Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015

/
/
/
767 Views

Previziuni astarale Capricorn Iulie 2015
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn • Piatră preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis şi negru • Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza 9 Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite • Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii # Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate • Defecte: încăpăţânare, intoleranţă

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton se va afla în zodia ta de naştere şi în această lună, accentuându-ţi încăpăţânarea, intoleranţa, dar şi capacitatea de concentrare şi puterea de auto-regenerare. Din păcate, Pluton va face relaţii nefaste cu Soarele, Mercur şi Marte aşa că, ai putea avea parte de situaţii mai puţin plăcute în ceea ce priveşte colaborările sau relaţia cu prietenii. Oricum, Marte, în zodia Racului, te va face mai impulsiv, mai nestăpânit, iar în a doua jumătate a
lunii riscul de a te implica în tot felul de conflicte va fi foarte mare. Ai putea avea parte de situaţii tensionate pe care nu le vei rezolva decât dacă-ţi vei păstra calmul. Saturn, patronul zodiei tale de naştere, se va afla în zodia Scorpionului accentuându-ţi nevoia de a-ţi consolida relaţia cu prietenii şi statutul social. Din păcate, tranzitul retrograd al acestei planete va face ca lucrurile să-ţi iasă mai încet, să te confrunţi cu tot felul de blocaje.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Vei munci destul de mult la serviciu în această perioadă, dar acest lucru nu te va deranja, mai ales că vei avea şi satisfacţii. Ai putea lua unele decizii importante şi chiar ai putea face unele mici schimbări ale cărora rezultate se vor vedea în scurt timp. Ar fi bine să încerci să asculţi şi sfaturile altora, mai ales că realizările tale depind în bună măsură şi de ei. O propunere interesantă ai putea primi în intervalul 13-14 iulie, dar nu trebuie să te grăbeşti să dai un răspuns.
Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Intervalul va debuta cu o stare de agitaţie generată de mici nemulţumiri la serviciu. Ar fi de preferat să încerci să faci totul de unul singur căci îţi va fi greu să lucrezi alături de cineva. Chiar şi cei pe care-i consideri de încredere te-ar putea dezamăgi. în a doua jumătate a intervalului, interesul tău pentru activităţile legate de serviciu se va diminua şi acest lucru ar putea atrage critici din partea superiorilor ierarhici. în ultimele zile ale lunii te vei confrunta cu blocaje şi vei fi nemulţumit de tot ce se întâmplă la slujbă.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Capricorn DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Capricorn DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Sentimentele tale vor fi deosebit de entuziaste şi vei dori să-ţi petreci cât mai mult timp alături de fiinţa iubită. Este o perioadă bună pentru a participa împreună la diverse activităţi sociale, dar şi pentru a călătorii. Impulsivitatea de care dai dovadă te poate determina să faci câte o gafă, dar nu-ţi va fi greu să dregi lucrurile. Relaţia cu prietenii îţi va ridica unele probleme şi nemulţumiri mai vechi vor reveni în atenţia ta. Cineva din anturaj s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Capricorn DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Dacă eşti căsătorit te aşteaptă o perioadă tensionată. încăpăţânarea de care dai dovadă şi faptul că faci tot posibilul să ai ultimul cuvânt nu este de natură să te ajute. Şi părinţii ar putea avea reacţii necontrolate care nu vor face decât să accentueze neînţelegerile dintre voi. N-ar fi exclus să vă confruntaţi cu probleme gospodăreşti şi să vă fie greu să găsiţi soluţii care să vă mulţumească pe amândoi. La sfârşitul lunii partenerul ţi-ar putea face tot felul de reproşuri şi ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva are dreptate.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Vei fi extrem de agitat şi vei avea tendinţa să te implici în mai multe activităţi odată. Din păcate, asta ţi-ar putea aduce unele probleme de sănătate pe fond nervos. Profită de faptul că oportunităţile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate şi încearcă să-ţi petreci timpul într-un mod plăcut, care să te ajute să depăşeşti mai uşor nemulţumirile. Din punct de vedere mental, însă, vei evolua cât se poate de bine.Totul este să nu iei decizii în grabă, căci acestea ar putea fi superficiale.
Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Starea ta generală nu va fi nemaipomenită, iar tendinţa de a te implica în prea multe activităţi mărunte te va face şi mai irascibil, încearcă să te ocupi cu precădere de activităţile practice care-ţi vor da posibilitatea să-ţi foloseşti mai eficient energia. Pe de altă parte, fii cât se poate de prudent pentru a evita eventualele surprize mai puţin plăcute. Activităţile recreative, chiar şi călătoriile scurte te-ar putea ajuta să îmbini utilul cu plăcutul şi, în felul acesta, te vei simţi mult mai bine.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Luna va debuta favorabil, căci ai putea obţine diverse câştiguri prin intermediul serviciului, sau poate al cuiva din familie. Părinţii ar putea avea şi ei câştiguri şi te vor ajuta atâta cât vei avea nevoie. Dacă doreşti să iei un împrumut sau să faci un credit, în ultimele zile ale acestei perioade va trebui să fii atent la toate detaliile. Tot în aceste zile şi colaborările ţi-ar putea da serios de furcă aducându-ţi pierderi sau măcar încurcături financiare.
Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Chiar dacă la începutul perioadei se întrezăresc tot felul de perspective financiare îmbucurătoare, nu este cazul să faci cheltuieli în contul lor. Plăţile vor fi amânate, ceea ce-ţi va crea şi încurcături. Ai putea cheltui ceva bani pentru a pleca în concediu sau măcar câteva zile, la sfârşit de săptămână. Spre sfârşitul intervalului ai putea cunoaşte o persoană care ţi-ar putea fi de folos în ceea ce priveşte îmbunătăţirea situaţiei materiale.

ZILE FaVORABILE
•8 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
•12 iulie este o zi favorabilă comunicării cu cei din jur.
ZILE NEFAVORABILE
•9 iulie este o zi nefavorabilă relaţiei cu rudele mai îndepărtate.
•18 iulie este o zi nefavorabilă activităţilor gospodăreşti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017