Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017

/
/
/
1453 Views

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere, ceea ce-ţi va accentua puterea de muncă, capacitatea de regenerare, dar şi încăpăţânare. Vei avea ocazia să-ţi faci prieteni noi, dar şi să-ţi consolidezi vechile relaţii. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului şi vor face a o bună parte din energia ta să fie canalizată spre familie şi gospodărie. Ai putea încerca o schimbare în casă sau chiar a casei. Relaţia cu rudele apropiate va fi destul
de agitată, dar, până la urmă, vei obţine ceea ce doreşti de la cel dragi. O perioadă mal stresantă va fi în a doua jumătate a lunii când Marte şi Venus vor primi aspecte nefaste de la Pluton. Va trebui să fii foarte prudent căci este posibil să al parte de un eveniment mal puţin plăcut. Neptun se afla în zodia Peştilor şi va face un aspect favorabil cu zodia ta de naştere. El îţi va Influenţa pozitiv capacitatea de comunicare, dar şi abilitatile Intelectuale.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Chestiunile profesionale sunt foarte importante pentru tine în această perioadă, Iar eforturile pe care le vel face în această direcţie vor fi unanim apreciate. Este o perioadă în care al putea să demarezi un proiect pe termen lung, care-ţi va face mare plăcere şi care te va ajuta să-ţi pui în valoare calităţile. Relaţia cu colegii de serviciu va fi Importantă pentru tine. Vel reuşi să te înţelegi bine cu aceştia şi veţi reuşi să faceţi o echipă excelentă. Este o perioadă bună pentru a accepta sarcini noi sau pentru a te implica în lucrări mal deosebite.
Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Una dintre lucrările pe care le-ai considerat încheiate va avea nevoie de ajustări. De fapt, este o perioadă mal de grabă de acumulări aşa că nu trebuie să te aştepţi ca orice efort care-l faci la serviciu să aibă rezultate Imediate.Trebuie să fii perseverent şi să ai răbdare. Spre sfârşitul lunii este posibil să te confrunţi cu unele neplăceri acasă ceea ce va duce la un randament mai slab la serviciu. Ar fi de preferat să te ocupi mal de grabă de chestiuni de rutină.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Mal ales pentru cel căsătoriţi perioadă se anunţă foarte importantă căci vor pune la punct proiecte legate de cămin. Cel care nu sunt căsătoriţi ar putea profita de conjunctura favorabilă pentru a-şi prezenta partenerul familiei şi, cu siguranţă lucrurile vor evolua cum nu se poate mal bine. întâlnirile cu prietenii vor aduce un plus de farmec timpului liber aşa că, nu trebuie să refuzi invitaţiile care ţi se vor face. Oricum, aprecierile de care te vei bucura îţi vor umple inima şi te vor ajuta să ai încredere în propriile calităţi.
Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Eşti preocupat de tot felul de probleme şi tinzi să tratezi cu superficialitate nemulţumirile partenerului de suflet. N-ar strica să-l acorzi ceva mai multă atenţie şi înţelegere mal ales că trece prin momente dificile. Dacă eşti căsătorit este posibil ca fiinţa iubită să aibă o neînţelegere cu părinţii şi ar fi bine să nu Intervii în nici un fel. Nu de alta, dar există riscul să ajungi ţap Ispăşitor al tuturor nemulţumirilor. Unul dintre prieteni îţi va da o mână de ajutor într-o problemă.


Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Sănătatea nu va fi între punctele tale forţe în această perioadă aşa că, va trebui să fii foarte atent şi să tratezi din pripă orice simptom. Mai ales dacă ai o suferinţă cronică aceasta s-ar putea acutiza şi s-ar putea să-ţi dea de furcă serios. Zona cea mai sensibilă va fi legată de aparatul circulator, dar n-ar fi exclus nici să te confrunţi cu dureri de oase. Vei fi ceva mai impulsiv, mai nestăpânit decât în mod obişnuit aşa că, ai putea avea reacţii care să genereze neînţelegeri cu cei din jur.
Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie, dar vei fi tentat să o foloseşti în foarte multe direcţii şi nu vei reuşi să finalizezi ceea ce-ţi propui. Acest lucru ar putea genera şi o stare de tensiune, de agitaţie şi, implicit, o creştere a tensiunii arteriale. Stresul se va accentua atingând maximum în a doua jumătate a Intervalului, când îţi va fi greu să te concentrezi şi să-ţi stăpâneşti impulsivitatea. încearcă să te implici în activităţi care să te relaxeze şi orice ar fi nu da curs impulsului de moment.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Situaţia financiară nu-ţi va crea probleme deosebite aşa că, ai toate motivele să fii mulţumit. Părinţii îţi vor da o mână de ajutor în cazul în care doreşti să faci o cheltuială de mai mare anvergură. Investiţiile pe care le vei face în cămin se vor dovedi cât se poate de inspirate indiferent că este vorba de cumpărarea unor obiecte sau de reparaţii. Spre sfârşitul intervalului ai putea finaliza un proiect început de mai mult timp, ceea ce îţi va aduce şi un binemeritat câştig. Tot atunci ai putea primi un cadou de la cineva apropiat.
Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Vei fi interesat de tot felul de tranzacţii, dar ar bine să nu rişti. Vei primi oferte de colaborare care ţi-ar putea aduce noi oportunităţi de câştiguri, dar nu este cazul să te aştepţi ca lucrurile să iasă prea uşor. înarmează-te cu răbdare. Pe la mijlocul intervalului, unul dintre prieteni îţi va propune o colaborare, dar înainte de a face primul pas analizează cu atenţie orice detaliu. La sfârşitul lunii este posibil să se deterioreze câte ceva pe acasă, ceea ce te va obliga la o cheltuială ce nu era prevăzută.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
10 februarie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei financiare.
12 februarie este o zi favorabilă activităţilor de divertisment.
Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
22 februarie este o situaţie defavorabilă comunicării cu cei din familie.
27 februarie este o zi nefavorabilă implicării în activităţi pe termen lung.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 35

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017