Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015

/
/
/
1122 Views

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn • Piatră preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis şi negru 0 Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza & Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite • Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii • Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate • Defecte: încăpăţânare, intoleranţă

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Marte se va afla, de la începutul până la sfârşitul lunii, în zodia Balanţei, semn că vei fi mai energic, dar şi mai impulsiv decât în mod obişnuit. Având în vedere că Marte va face aspecte nefavorabile atât cu Pluton, cât şi cu Uranus este posibil că reacţiile tale să aibă urmări nefaste în ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur. încearcă să-ţi cenzurezi pornirile impulsive, altfel nu vei avea o perioadă prea liniştită. Jupiter se va afla în zodia Fecioarei pe tot parcursul lunii, susţinând zodia ta de naştere printr-un trigon. Vei reuşi să ai succes în activităţile în care eşti implicat cu condiţia să-ţi păstrezi calmul. Mai ales activităţile intelectuale ţi-ar putea aduce un succes neaşteptat. De asemenea, dacă ţi-ai propus o călătorie în străinătate, lucrurile vor evolua cât se poate de bine Şi afacerile cu parteneri străini vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
în primele zile ale perioadei lucrurile vor evolua cât se poate de bine aşa că, ceea ce doreşti să realizezi ar trebui realizat în intervalul 1-3 decembrie. în zilele imediat următoare, mai exact între 4 şi 11 decembrie vor exista tot felul de animozităţi în anturajul de la serviciu, iar atmosferă va fi extrem de tensionată. N-ar fi exclus nici să ai unele neînţelegeri cu superiorii tăi şi cel mai bine ar fi să îi eviţi. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi spre sfârşitul acestei perioade.
Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Vei fi în mare vervă la serviciu deoarece se vor ivi situaţii noi care vor trebui rezolvate, unele dintre ele în urgenţă. N-ar fi exclus să se anunţe diverse modificări la nivelul instituţiei, însă, acest lucru nu te va afecta într-o prea mare măsură. Unele din bârfele care se vehiculează la serviciu vor ieşi la suprafaţă şi cei care au greşit vor fi pedepsiţi, într-un fel sau altul. O activitate care a fost încheiată cu ceva timp în urmă va trebui revizuită înainte de sfârşitul anului. Este posibil şi să primeşti o ofertă de colaborare avantajoasă şi o vei lua în calcul.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi destul de mare, iar comunicarea cu ea/el îţi va aduce multe bucurii, cel puţin în primele zile ale lunii. De asemenea, este posibil ca partenerul să aibă o realizare în plan profesional. Dacă eşti căsătorit, între 4 şi 11 decembrie pot să apară ceva neînţelegeri în familie şi ar fi bine să nu intervii. Mai bine lasă ca lucrurile să se rezolve de la sine altfel rişti să fi vinovat pentru ce se întâmplă, începând cu data de 6 decembrie vei avea ocazia să-ţi lărgeşti cercul de prieteni.
Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Traversezi o perioadă în care vei avea multe activităţile sociale importante. Vei primi tot felul de propuneri şi nu vei întârzia să le onorezi. N-ar fi exclus nici că o persoană din anturaj să-ţi facă ochi dulci şi să te implici într-o aventură sentimentală. în perioada sărbătorilor îţi vei petrece destul de mult timp alături de familie şi de fiinţa iubită. Este posibil chiar ca o autoritate din familie să-ţi promită sprijinul într-o problemă care ţi-a dat mult de furcă până acum.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Vei fi extrem de agitat în această perioadă şi acest lucru ar putea genera o creştere a tensiunii arteriale mai ales în intervalul 4-11 decembrie. Este bine să ştii că orice reacţie impulsivă nu va face decât să-ţi dea planurile peste cap, dar mai ales va avea influenţe negative asupra sănătăţii tale. Starea psihică va fi una cât se poate de bună şi acest lucru te va ajuta să depăşeşti mai uşor eventualele simptome care se vor ivi. Şi activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să arăţi ce poţi.
Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Eşti, în continuare, extrem de impulsiv, dar reuşeşti să gestionezi mai bine starea emoţională. Sănătatea nu este punctul tău forţe şi ar fi bine să tratezi cu maximă atenţie orice simptom. N-ar fi rău nici să mergi la medic pentru un control de rutină. Călătoriile te vor ajuta să fii mai optimist şi-ţi vor crea o stare de entuziasm deosebită. Şi implicarea în activităţi sociale se va dovedi a fi deosebit de benefică pentru psihicul tău. Vezica biliară va avea o funcţionare mai greoaie spre sfârşitul lunii aşa că, evită excesele alimentare.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Te confrunţi cu tot felul de probleme în plan financiar care, însă, nu-şi găsesc rezolvarea. în primele zile ale lunii este posibil să faci o cheltuială pentru a pleca într-o călătorie, dar n-ar fi exclus nici să apară unele încurcături în ceea ce priveşte actele financiar-contabile. Dacă ai de semnat contracte, mai ales în ceea ce priveşte colaborările, evită intervalul 4-11 decembrie căci este posibil să faci greşeli destul de mari. Câştiguri suplimentare ar putea să apară în ultimele zile ale acestui interval.
Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Eşti într-o căutare continuă de noi surse de venituri, însă, lucrurile nu se rezolvă chiar aşa de repede. Ai putea să obţii nişte bani în urma unor activităţi pe care le-ai finalizat cu succes, dar, cu siguranţă, vei primi şi sprijinul părinţilor ori de câte ori vei avea nevoie. Unul dintre aparatele electrocasnice sau poate aparatura electronică din casă se va defecta ceea ce te va obliga la noi cheltuieli. Se va găsi, însă, cineva care să-ţi dea o mână de ajutor şi, până la urmă, vei ieşi cu bine şi din această situaţie.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
3 decembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei sentimentale.
16 decembrie este o zi favorabilă situaţiei materiale.
Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
5 decembrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
11 decembrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu superiorii ierarhici.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017