Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016

/
/
/
1220 Views

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte
Piatră preţioasă: ametistul ţi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate
Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016

Horoscop Lunar Berbec  Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Săgetătorului, ceea ce-ţi va da posibilitatea să finalizezi activităţi în care eşti implicat de mai mult timp. De asemenea, având în vederea prezenţa lui în casă a IX-a, a călătoriilor, ţi-ar putea pune unele blocaje dacă ai de gând să pleci la drum. în schimb, dacă eşti implicat într-o activitate intelectuală, vei da dovadă de maturitate şi vei avea ocazia să evoluezi în plan spiritual. Jupiter se va afla în zodia Balanţei,
influenţându-ţi în mod fericit colaborările. Ai putea primi tot felul de oferte în această direcţie şi, cu siguranţă, îţi vor aduce bucurii. Pluton şi Marte se vor afla în zodia Capricornului, făcând o relaţie nefastă cu zodia ta de naştere. Vei da dovadă de un plus de impulsivitate, dar şi de încăpăţânare şi acest lucru te-ar putea pune în situaţia de a avea tot felul de neînţelegeri cu cei din jur, în mod special cu persoanele cu funcţie. Aşadar, mare atenţie la şefi!

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Vei fi foarte interesat de activităţile în care eşti implicat la serviciu şi vei munci cu conştiinciozitate pe tot parcursul intervalului. în prima săptămână a lunii va trebui să rezolvi tot felul de mărunţişuri, care-ţi vor lua ceva timp şi, mai ales te vor stoarce de energie, dar nici nu le vei putea ocoli. Este posibil să ţi se repartizeze o nouă lucrare pentru care trebui să depui un efort consistent, dar acest lucru îţi va da ocazia să-ţi pui în valoare calităţile. Totul este să nu te grăbeşti, să ai răbdare.
Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată în această perioadă şi ar fi bine ca, pe cât posibil, să te fereşti din calea lor. Vei avea posibilitatea să te implici în tot felul de colaborări care se vor dovedi de succes, dar care-ţi vor ridica şi tot felul de probleme. Impulsivitatea de care dai dovadă poate genera discuţii în contradictoriu cu colaboratorii aşa că, vei avea o perioadă destul de agitată la serviciu. Dacă vei reuşi să-ţi păstrezi calmul lucrurile se vor rezolva măcar rezonabil.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Din punct de vedere sentimental traversezi o perioadă excelentă în care ai toate şansele să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul, iar în cazul în care eşti implicat într-o relaţie mai veche ai putea chiar să faci sau să primeşti o cerere în căsătorie. Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua bine, chiar dacă vor mai fi şi momente în care nu veţi fi pe aceeaşi lungime de undă. Dacă eşti singur este posibil să te implici într-o relaţie cu cineva din anturajul de la serviciu, în a doua jumătate a intervalului.
Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Interesul pentru relaţia cu partenerul va fi în continuare mare şi ar fi bine să-ţi păstrezi cât mai mult din timpul tău liber pentru acesta. Aţi putea pleca împreună într-o călătorie, sau aţi putea participa la tot felul de activităţi sociale. N-ar fi exclus ca fiinţa iubită să se confrunte cu unele probleme la serviciu sau să aibă neînţelegeri cu o autoritate din familie. Va avea nevoie de sprijinul tău, dar ar fi bine să nu te implici în mod direct în rezolvarea acestor probleme, deoarece rişti să nu faci altceva decât să amplifici neînţelegerile.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie fizică şi poate tocmai de aceea vei avea tendinţa să te implici în foarte multe activităţi fără a mai avea răbdarea să ie termini. Toate acestea îţi vor crea o stare de agitaţie, de nelinişte şi vei fi tentat să îţi asumi tot felul de riscuri. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să nu iei decizii decât după ce analizezi totul detaliu cu detaliu. Zona cea mai sensibilă va fi a aparatului digestiv aşa că, fii foarte atent la alimentaţie.
Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Eşti, în continuare, impulsiv, iar reacţiile tale te pot pune în situaţia de a avea tot felul de conflicte cu cei din jur. Fii mai prudent căci riscurile pe care intenţionezi să ţi le asumi te pot pune în situaţia de a avea un mic accident. N-ar fi exclus să ai parte de o fractură, entorsă sau alte probleme legate de oase sau articulaţii. Activităţile practice te vor avantaja, cu condiţia să nu fie unele care să implice riscuri mari. Din punct de vedere mental, vei funcţiona la parametri optimi aşa că, activităţile intelectuale te vor avantaja.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Colaborările te vor avantaja din toate punctele de vedere, inclusiv în plan financiar. Oricum, este o perioadă în care situaţia ta materială se poate îmbunătăţi, iar eforturile pe care le vei face în această direcţie vor avea rezultate îmbucurătoare. în cazul în care ai nevoie de un credit, sau doreşti să împrumuţi o sumă mai mică de bani, cu siguranţă vei găsi o ofertă avantajoasă. N-ar fi exclus nici ca partenerul să aibă un câştig ce vă va permite să faceţi o investiţie pe care a-ţi pus-o la cale de ceva mai mult timp.
Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Situaţia materială nu îţi va ridica probleme deosebite nici în această perioadă. Vei avea ocazia să câştigi diverse sume mărunte, dar care-ţi vor perniţe să îţi satisfaci mici plăceri. Este o perioadă bună pentru a-ţi înnoi garderoba sau pentru a merge la cosmetică, la coafor, etc. începând cu data de 19 octombrie ai putea câştiga bani din afaceri cu parteneri străini, dar n-ar fi exclus nici să participi la un examen sau la o altă activitate intelectuală în urma căreia ai putea avea şi un câştig material.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
12 octombrie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
14 octombrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
21 octombrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
27 octombrie este o zi defavorabilă semnării unor documente.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017