Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016

/
/
/
416 Views

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016
Semn de foc, cardinal, masculin 4 Planetă dominantă: Marte
Piatră preţioasă: ametistul ţi diamantul • Zi norocoasă: marţi # Numere norocoase: 6 ţi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi « Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla, pe tot parcursul lunii, în zodia Săgetătorului şi va face o relaţie favorabilă, de trigon, cu zodia ta de naştere. în consecinţă, chiar dacă lucrurile îţi vor ieşi ceva mai greu, nu trebuie să fii îngrijorat căci realizările din această perioadă, vor asigura beneficii de durată. Pe de altă parte, vei avea ocazia să finalizezi proiecte începute de mai mult timp. Alături de Saturn, în Săgetător va mai intră şi Marte, pe data de 7 martie, semn că interesul tău pentru călătorii, dar şi pentru
activităţile intelectuale va fi mai mare decât de obicei. Vei fi, însă, destul de stresat şi, în anumite momente, vei dori să faci lucrurile mai repede decât este posibil. Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Fecioarei, ceea ce te va obliga la multă muncă făcută cu conştiinciozitate. Având în vedere că planeta va avea deplasare retrogradă este posibil că eforturile tale să nu aibă rezultate decât în timp iar acest lucru îţi va pune nervii la grea încercare. Totuşi vei vedea că efectele vor fi benefice.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Martie
Luna va debuta cât se poate de bine, căci vei fi interesat de activităţile de la serviciu şi vei găsi soluţii dintre cele mai inspirate. Vei munci cu plăcere şi vei reuşi să te faci remarcat. în schimb, după data de 7 martie, mintea îţi va zbura spre alte domenii şi vei fi tentat să tratezi cu oarecare superficialitate anumite situaţii. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul de la serviciu să te bârfească, încercând să-ţi facă rău. Perioada 7-9 martie se anunţă a fi destul de tensionată din acest punct de vedere.
Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – CARIERA – 16-31 Martie
Vei avea parte de multă agitaţie la serviciu, mai ales că persoane care nu te prea simpatizează vor încerca să-ţi pună beţe-n roate. Este posibil să fii obligat să faci tot felul de drumuri pentru a rezolva chestiuni de serviciu, ceea ce-ţi va da peste cap programul pentru timpul liber şi nici măcar nu vei avea cui să te plângi. Situaţia va începe să se amelioreze, spre sfârşitul lunii, când unele dintre eforturile de până acum se vor concretiza într-o reuşită, ceea ce-ţi va aduce aprecierea superiorilor.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Martie
Se poate spune că te vei bucura de o creştere a popularităţii pe aproape tot parcursul perioadei, aşa că vei avea ocazia să-ţi lărgeşti cercul de prieteni, dar şi să faci o cucerire în anturaj. Sentimentele tale vor fi pline de entuziasm, dar implicarea în relaţia cu persoana iubită nu va fi la nivelul la care îşi doreşte aceasta. Vei simţi nevoia de mai multă independenţă şi acest lucru ar putea genera unele controverse. Toate se vor rezolva, însă, destul de rapid, aşa că, va fi o perioadă în care te vei bucura de compania celor dragi.
Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Martie
Devii tot mai sensibil şi chiar ceva mai romantic. îţi vei rezerva ceva mai mult timp pentru a-l petrece alături de partenerul de suflet şi te vei simţi excelent în compania acestuia. Aţi putea pune la cale proiecte de viitor şi aţi putea lua decizii asupra unor chestiuni care vă interesează pe amândoi. De asemenea, vei fi tentat să te implici într-o relaţie pe care vei dori să o ţii departe de ochii curioşilor. Relaţia cu prietenii va rămâne pe planul doi.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – SANATATE- 1-15 Martie
în ansamblu, se poate spune că în această perioadă sănătatea nu-ţi va face surprize mari. Te vei bucura de o bună rezistenţă fizică, iar energia te va susţine, după data de 7 martie. Zona cea mai sensibilă va fi legată de ficat, dar n-ar fi exclus să apară probleme cardiace. Ar fi bine să încerci, însă, să ai un regim alimentar fără excese. Alcoolul, cafeaua şi tutunul ar trebui consumate cu moderaţie. Pe la mijlocul intervalului te-ai putea confrunta cu dureri de cap sau cu o răceală mai rebelă.
Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – SANATATE- 16-31 Martie
La începutul intervalului va trebui să fii foarte atent, căci sănătatea ţi-ar putea crea neplăceri. Ar fi bine ca la orice simptom să faci o vizită la medic, altfel, n-ar fi exclus să ajungi în situaţia de a te interna. Ficatul rămâne, în continuare, unul din organele sensibile şi, mai ales, dacă ai o suferinţă mai veche în această zonă, ar trebui să o tratezi cu toată seriozitatea. Capacitatea de concentrare va fi bună, iar energia fizică la limita superioară, astfel încât vei putea să duci la bun sfârşit toate proiectele pe care le ai în plan.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – BANI- 1-15 Martie
La începutul lunii vei cheltui foarte mulţi bani. După data de 9 martie, cheltuielile se vor diminua, dar, chiar şi aşa, va trebui să ai grijă atunci când scoţi banii din buzunar. Dacă doreşti să pleci într-o călătorie, cheltuielile vor fi destul de mari aşa că, n-ar fi rău să ai mai mulţi bani la tine. O sumă de bani va fi folosită şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii sau pentru a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber. Unul dintre prieteni îţi va da un sfat în legătură cu situaţia ta financiară.
Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – BANI- 16-31 Martie
Vei face eforturi pentru a îţi îmbunătăţi situaţia financiară, dar rezultatele vor mai întârzia. De fapt, lucrurile nu stau chiar aşa de rău aşa că, nu ai nici un motiv să te grăbeşti. O bună parte din cheltuieli vor fi făcute pentru a participa la diverse activităţi sociale, ceea ce-ţi va îmbunătăţi şi starea de spirit în bună măsură. în cazul în care eşti implicat într-o activitate intelectuală, ai putea avea rezultate bune, care să-ţi permită noi câştiguri. La sfârşitul lunii, ar fi bine să eviţi a da bani cu împrumut.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – Zile FAVORABILE
8 martie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei sentimentale.
14 martie este o zi favorabilă cheltuielilor pentru divertisment.
Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 – Zile NEFAVORABILE
15 martie este o zi defavorabilă sănătăţii.
30 martie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017