Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015

/
/
/
638 Views

Previziuni astrele Berbec Iulie 2015
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte 4 Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate i Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Leului şi alături de el va fi şi Venus, ceea ce îţi va aduce şansa de a-ţi pune în practică proiectele, de a obţine realizările pe care le doreşti. Vei fi optimist şi vei găsi soluţii pentru problemele cu care te vei confrunta. Oportunităţile de a-ţi petrece în mod plăcut timpul liber vor fi din ce în ce mai mari şi te vei bucura de ele din plin. La începutul lunii, Jupiter va face un aspect favorabil, de trigon, cu Uranus aflat în zodia ta de naştere, ceea ce ţi-ar
putea aduce un eveniment neaşteptat, dar îmbucurător. Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Racului, iar cuadratura pe care o va face cu zodia ta de naştere te va face mai încăpăţânat, dar şi mai irascibil. Tot în zodia Racului se vor mai afla Soarele şi Mercur, semn că interesul pentru tot ceea ce ţine de cămin şi familie va fi foarte mare. în a doua jumătate a lunii, Marte va face aspecte negative cu Pluton şi Uranus, semn că este posibil ca părinţii să aibă unele probleme

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Se poate spune că nu vei avea timp să te plictiseşti la serviciu în această perioadă. Vei avea parte de multă alergătură, va trebui să participi la tot felul de discuţii, la negocieri şi vei fi în situaţia de a lua decizii în grabă. Vei avea de finalizat un proiect de mai mare anvergură care te va obliga la multă muncă. Vor fi momente în care va trebui să te descurci de unul singur, căci colegii vor avea şi ei altele de făcut. Colaborările te vor avantaja, mai ales în prima săptămână a lunii, când ţi se vor face tot felul de oferte la care nu este cazul să renunţi.
Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Perioadă va debuta furtunos cu discuţii aprinse la serviciu, mai ales cu şefii. Va trebui să fii foarte atent căci există riscul să faci greşeli care vor atrage critici aspre de la superiorii ierarhici. încearcă să nu te implici în activităţi riscante deoarece lucrurile ar putea scăpa de sub control. O perioadă bună în ceea ce priveşte serviciul va fi cea cuprinsă între 19 şi 25 iulie şi ar fi de preferat ca în aceste zile să te ocupi de chestiunile pe care le consideri mai dificile.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Berbec DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Berbec DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Primele zile ale lunii vor fi excelente aşa că, profită şi păstrează cât mai mult din timpul tău liber pentru a-l petrece alături de partener. Vor fi ocazii deosebite de a-ţi consolida relaţia, dar şi de a face o cunoştinţă care-ţi va da foc inimii. Oricum, comunicarea cu partenerul va evolua cât se poate de bine şi este bine să ştii că ai putea obţine acordul acestuia într-o chestiune care te interesează în mod special. Dacă eşti căsătorit, este posibil ca tatăl sau o altă autoritate din familie să-şi exprime nemulţumirea în legătură cu anturajul pe care-l frecventezi.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Berbec DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Farmecul de care dai dovadă te face apreciat în rândul persoanelor de sex opus din jurul tău, dar, totuşi, relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora în primele zile ale intervalului. Impulsivitatea de care dai dovadă, lipsa de răbdare pot genera discuţii obositoare şi reproşuri de tot felul. Şi în ceea ce priveşte anturaj s-ar putea ivi neplăceri. După data de 26 iulie, conjunctura se va relaxa într-o oarecare măsură şi motivele de nemulţumire se vor atenua..

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Eşti extrem de irascibil şi nemulţumirile tale tind să explodeze în orice moment. Poate tocmai de aceea există riscul să ai unele probleme de sănătate pe fond nervos. Oportunităţile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate şi ar trebui să profiţi de acestea pentru că, astfel, vei reuşi să-ţi îmbunătăţeşti starea generală. Din punct de vedere intelectual, nu ai de ce să te plângi. Toate deciziile pe care le vei lua în intervalul 1-8 iulie se vor dovedi inspirate.
Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Starea de nelinişte, nevoia de a acţiona decisiv, fără o matură chibzuita, se vor accentua îngrijorător. Dacă nu-ţi vei cenzura pornirile impulsive rişti nu numai să te cerţi cu toată lumea, dar şi să ai parte de un mic accident. Dacă până acum ai avut o problemă de sănătate, ea s-ar putea ameliora sau chiar rezolva în intervalul 19- 26 iulie. în schimb, din ziua imediat următoare orice neglijenţă te-ar putea costa mult. Aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil şi va trebui să ai mult mai multă grijă în ceea ce priveşte alimentaţia.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Situaţia ta financiară va fi complicată deoarece unele dintre afacerile tale ar putea fi blocate de unele situaţii ivite pe neaşteptate. începutul lunii se arată favorabil câştigurilor din activităţi extra-profesionale. în ceea ce priveşte cheltuielile acestea vor fi îndreptate mai ales spre activităţile de divertisment care ţi se vor propune şi pe care nu are nici un rost să le refuzi. în cazul în care doreşti să faci un credit sau să iei un împrumut, gândeşte-te bine dacă vei reuşi să faci faţă ratelor.
Horoscop Lunar Berbec Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Eşti nemulţumit de încetineala cu care rezolvi problemele de natură financiară. Oricum, este bine să ştii că grabă nu te va ajuta în această perioadă în nici un plan, dar mai ales în cel material. Unele sume, care au rămas blocate pe undeva până acum, ţi-ar putea intra în cont în intervalul 20- 22 iulie. Tot atunci părinţii sau o altă rudă apropiată ţi-ar putea da o mână de ajutor ajutându-te cu bani. Este o perioadă bună pentru cei care lucrează în domeniul imobiliar sau care doresc să vândă sau să cumpere un apartament.
ZILE FAVORABILE
•3 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei financiare.
•14 iulie este o zi favorabilă călătoriilor.
ZILE NEFAVORABILE
•19 iulie este o zi nefavorabilă călătoriilor lungi.
•30 iulie este o zi defavorabilă cumpărăturilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017