Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016

/
/
/
334 Views

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte 4 Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate
Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Săgetătorului aspectând favorabil, printr-un trigon, zodia ta de naştere. Acest lucru îţi va aduce stabilitate şi şansa de a finaliza activităţi pe care le consideri importante. De asemenea, vei fi ceva mai matur în această perioadă şi mai interesat de activităţi intelectuale. Tot în zodia Săgetătorului se va afla o bună perioadă şi planeta Venus, semn că drumurile lungi te favorizează. Jupiter se va afla, de la începutul
Până la sfârşitul lunii, în zodia Fecioarei, ceea ce te va obliga la foarte multă muncă. Va trebui să dai dovadă de conştiinciozitate şi de modestie, altfel nu vei putea obţine ceea ce-ţi doreşti. Uranus aflat în zodia Berbecului va primi un cuadrat de la Pluton şi această conjunctură te-ar putea determina să doreşti să faci o schimbare radicală în viaţa ta, mai mult din ambiţie decât din convingere. Ar fi bine să nu te grăbeşti.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Ianuarie
Anul va debuta destul de agitat în ceea ce priveşte chestiunile legate de carieră. Vei avea de rezolvat probleme pe care le-ai amânat anul trecut şi care vor deveni urgente. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată aşa că, va trebui să te fereşti din calea lor. Dacă doreşti să faci o schimbare majoră în ceea ce priveşte serviciul, oportunităţile vor apărea, dar ar fi bine să nu te grăbeşti. Relaţia cu colegii va evolua mult mai bine şi vei primi sprijinul lor când vei avea nevoie.
Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – CARIERA – 16-31 Ianuarie
Vei continua să te agiţi pentru proiecte la care ai rămas în urmă şi vei fi presat să faci tot ce se poate pentru a le finaliza cât mai repede. Pe de altă parte, nu este cazul să te grăbeşti deoarece ai putea face greşeli care te vor costa mult în viitorul apropiat. Colegii te vor susţine în tot ceea ce vei întreprinde şi acest lucru îţi va fi de mare ajutor. Relaţia cu şefii se va îmbunătăţi considerabil după data de 24 ianuarie şi vei putea să te înţelegi mult mai bine cu aceştia. Dacă vei avea nevoie de o aprobare, cu siguranţă o vei primi.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Ianuarie
În primele zile ale anului entuziasmul sentimental va fi la limita superioară, ca şi nevoia ta de a-ţi consolida relaţia de dragoste. Lucrurile vor evolua destul de bine în zilele libere, dar când vei începe să mergi la serviciu vei fi sufocat de treburile de acolo şi vei avea mai puţin timp pentru partener. Ţi se vor face tot felul de reproşuri şi ar fi bine să ai răbdare şi să explici exact ce ţi se întâmplă. Decât să iniţiezi discuţii în contradictoriu ar fi de preferat să-i ceri sprijinul şi în felul acesta toate se vor rezolva.
Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Ianuarie
N-ar fi exclus nici ca fiinţa iubită să se confrunte cu unele neplăceri la serviciu şi să aibă nevoie de sfatul şi susţinerea ta. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu unele probleme, pe la jumătatea intervalului. Tot atunci vor exista mici neînţelegeri printre prietenii tăi, dar ar fi bine să laşi lucrurile să se calmeze de la sine şi să nu intervii. Ar fi de preferat să profiţi de timpul liber pentru a-l petrece în compania fiinţei iubite şi al prietenilor. Zilele de călătorie vor fi ocazii excelente se a-ţi consolida relaţia de dragoste.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – SANATATE- 1-15 Ianuarie
În primele zile ale anului vei fi ceva mai agitat, mai nerăbdător, dar, după data de 4 ianuarie, vei intra în ritmul tău obişnuit şi te vei simţi ceva mai relaxat. Sănătatea nu îţi va face probleme şi, cel puţin, până pe data de 8 ianuarie orice mică problemă se va rezolva din mers. În schimb, începând cu data de 9 ianuarie va trebui să fii ceva mal precaut în ceea ce priveşte sănătatea. Ar putea să apară probleme legate de aparatul circulator, dar şi o sensibilitate în zona ficatului.
Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – SANATATE- 16-31 Ianuarie
Energia de care vei dispune, chiar dacă nu va fi la limita superioară, te va ajuta să faci faţă tuturor provocărilor din această perioadă. Va trebui să fii precaut şi să nu laşi nici un simptom netratat şi în felul acesta sănătatea ta va evolua bine. Fii atent totuşi căci implicarea în foarte multe activităţi poate genera unele simptome pe fond nervos. Ar trebui să-ţi găseşti timp pentru activităţi care să te relaxeze. Călătoriile sau măcar plimbările în afara localităţii, practicarea unui sport în aer liber ţi-ar putea îmbunătăţi starea psihică.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – BANI- 1-15 Ianuarie
În această perioadă vei fi tentat să faci tot felul de cheltuieli. Este adevărat că banii nu-ţi vor lipsi aşa că, chiar de la începutul anului, te vei gândi la tot felul de investiţii pentru care până acum nu ai avut suficiente resurse. De data aceasta vei fi sprijinit din toate părţile şi chiar dacă nu vei dispune de toţi banii de care ai nevoie, ai putea obţine un împrumut avantajos. Dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini, şansa îţi va surâde şi vei obţine câştiguri peste aşteptări.
Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – BANI- 16-31 Ianuarie
Tendinţa de a cheltui va fi mare şi în această perioadă, dar vei putea miza pe câştiguri suplimentare venite prin intermediul serviciului. Este posibil să obţii o primă sau o mărire de salariu şi vei găsi cu rapiditate o întrebuinţare pentru acest surplus. Este o perioadă bună pentru a face cheltuieli pentru cămin, mai ales că ţi-ai propus de mai mult timp o investiţie în această zonă şi, până acum, s-au ivit tot felul de blocaje. O parte din banii pe care-i vei câştiga îi vei cheltui şi pentru activităţi de divertisment.

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE
7 ianuarie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
19 ianuarie este o zi favorabilă activităţilor sociale.
Horoscop Lunar Berbec Ianuarie 2016 – Zile NEFAVORABILE
20 ianuarie este o zi nefavorabilă chestiunilor sentimentale.
22 ianuarie este o zi nefavorabilă sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017