Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017

/
/
/
1945 Views

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului şi va face o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere, ceea ce-ţi va conferi un plus de conştiinciozitate, perseverenţă, dar şi de încăpăţânare. Vei avea ocazia să finalizezi proiecte importante care-ţi vor aduce avantaje atât în prezent, cât şi în viitor. Jupiter se va afla în zodia Balanţei accentuând nevoia ta de manifestare în toate planurile. Colaborările te vor avantaja, iar relaţia cu partenerul va căpăta noi dimensiuni. Având în vedere că
începând cu 7 februarie planeta va avea deplasare retrogradă este de aşteptat ca în această perioadă lucrurile să evolueze mai greu în ceea ce priveşte relaţia cu colaboratorii. Relaţia favorabilă pe car o vor face cele două planete, Jupiter şi Saturn, ţi-ar putea aduce avantaje în ceea ce priveşte călătoriile, dar şi afacerile cu străinătatea. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia ta de naştere şi-ţi vor accentua energia, dar şi nevoia de a te implica în activităţi noi, mai deosebite.


Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
în prima parte a intervalului vei avea parte de multă alergătură la serviciu şi vei consuma mult timp în această direcţie. Este posibil să încerci să faci unele schimbări în plan profesional, chiar din primele zile ale lunii. în intervalul 1-7 februarie vei avea ocazia să iei decizii sau să participi la diverse activităţi intelectuale. Ai putea semna un contract sau orice alt fel de acte. N-ar fi exclus să primeşti o aprobare, ceea ce te va lua prin surprindere. Colaborările se vor dovedi avantajoase mai ales în primele zile ale lunii.
Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Interesul pentru serviciu va fi mai scăzut faţă de perioadă anterioară şi vei fi tentat să tratezi cu superficialitate unele lucrări. La serviciu va fi o atmosferă plăcută, iar colegii îţi vor da o mână de ajutor când vei avea nevoie sau te vor acoperi când va fi cazul. Dacă eşti implicat în colaborări, este posibil să apară unele încurcături, blocaje sau neînţelegeri cu colaboratorii. Din fericire, acestea vor fi de scurtă durată. în schimb, între 23 şi 27 februarie sunt posibile neînţelegeri cu şefii.

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Din punct de vedere sentimental lucrurile evoluează bine, chiar dacă, pe alocuri, mai apar unele neînţelegeri. încearcă să-ţi păstrezi calmul şi, mai ales, nu insista în a-ţi impune punctele de vedere. începând cu data de 7 februarie este posibil ca partenerul să se confrunte cu o situaţie dificilă care, însă, îşi va găsi o rezolvare rapidă. Relaţia cu prietenii te ajută să-ţi păstrezi echilibrul emoţional în aceste zile. Este posibil ca o persoană din anturajul de la serviciu să-ţi devină şi bun prieten.
Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Din punct de vedere sentimental perioadă se anunţă destul de agitată. Unele neînţelegeri mai vechi vor reveni în atenţia voastră, dar încercarea de a le rezolva nu va face decât să aducă noi tensiuni. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu o autoritate din familie sau să aibă unele neplăceri la serviciu. Şi toate acestea v-ar putea da peste cap proiectele făcute pentru timpul liber. începând cu data de 19 februarie vei fi tentat să te implici într-o relaţie pe care vei dori să o ţii departe de ochii lumii.


Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Energia va fi la nivel maxim în această perioadă aşa că, vei putea să te implici în foarte multe proiecte. Pe de altă parte, vei fi şi ceva mai impulsiv ceea ce te-ar putea pune în situaţia de a avea discuţii aprinse cu cei din jur. întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale, te vor ajuta să te simţi mai confortabil. Din punct de vedere intelectual vei evolua cum nu se poate mai bine, vei da dovadă de mai multă maturitate şi de un raţionament riguros. Toate acestea te vor ajuta să depăşeşti mai uşor problemele.
Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Energia este în continuare foarte mare, dar tendinţa de a reacţiona fără o matură chibzuinţă ţi-ar putea crea neplăceri serioase. O perioadă extrem de tensionată va fi cea cuprinsă între 19 şi 25 februarie când ai putea avea parte de accidente sau de evenimente neplăcute, generate de reacţii impulsive. De asemenea, începând cu data de 19 februarie, pot să apară probleme cardiace aşa că, încearcă să-ţi faci un program de viaţă echilibrat şi să-ţi păstrezi timp pentru activităţi de relaxare.


Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Situaţia financiară va fi între priorităţile tale, mai ales după data de 4 februarie. Vei fi dispus să faci eforturi destul de mari pentru a obţine sume suplimentare. Şansa îţi va surâde mai ales în ceea ce priveşte colaborările, dar vei putea câştiga bani şi prin intermediul serviciului. Dacă eşti implicat în colaborări, este bine să ştii că după data de 7 februarie pot să apară unele blocaje aşa că, banii îţi vor parveni cu oarecare întârziere. Vei găsi totuşi soluţii şi vei reuşi să faci cheltuielile dorite.
Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Situaţia materială nu va evolua chiar aşa cum îţi doreşti, dar nici nu îţi va face probleme mari. Proiectele pe care le veţi iniţia în aceste zile vor necesita mai mult timp pentru fi puse în practică şi pentru a deveni rentabile. La începutul intervalului este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai mulţi bani decât în mod obişnuit şi nu se vor lăsa până nu îi vor obţine. La serviciu neînţelegerile cu şefii ţi-ar putea aduce şi o penalizare.


Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
21 februarie este o zi bună pentru îmbunătăţirea situaţiei sentimentale.
29 februarie este o zi bună pentru a lua decizii.
Horoscop Lunar Berbec Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
21 februarie este o zi nefavorabilă pentru situaţia financiară.
29 februarie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu prietenii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 75

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017