Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015

/
/
/
1264 Views

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte 4 Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate
Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla în zodia Fecioarei pe tot parcursul lunii şi acest lucru te va obliga la un efort susţinut, fără a-ţi permite a avea realizări deosebite. Va trebui să te ocupi de tot felul de activităţi mărunte, iar succesul este garantat doar în condiţiile în care dai dovadă de conştiinciozitate şi modestie. Saturn va fi găzduit, de la începutul până la sfârşitul lunii, de zodia Săgetătorului, făcând un trigon cu zodia ta de naştere.
Acest lucru îţi va aduce un plus de stabilitate în viaţa ta, dar, pe de altă parte, conjunctura te va obliga, şi ea, la conştiinciozitate şi perseverenţă. în plus, vei avea ocazia de a evolua în plan spiritual, de a deveni mai înţelept, mai profund. Neptun se va afla în zodia Peştilor şi, din păcate, va primi un aspect nefast, de cuadrat, de la Saturn. Va trebui să te fereşti de intrigi şi, mai ales, ar trebui să eviţi să te implici în activităţi legale.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Perioadă se anunţă destul de agitată în ceea ce priveşte serviciul căci va trebui să te implici în tot felul de activităţi şi-ţi va fi destul de greu să găseşti soluţiile optime. Relaţia cu superiorii ierarhici s-ar putea deteriora în intervalul 4-11 decembrie, aşa că evită să te implici în discuţii în contradictoriu cu aceştia. De asemenea, dacă eşti implicat în colaborări, va trebui să fii cât se poate de conciliant, altfel s-ar putea să ai neplăceri destul de mari. După această dată, conjunctura se va ameliora şi vei reuşi să te descurci mai bine.
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Vei avea câte ceva de făcut până în apropierea sărbătorilor. Vei munci destul de mult, dar comunicarea cu colegii va evolua cât se poate de bine şi vei reuşi să rezolvi ceea ce ţi-ai propus. Unul dintre colegi ar putea avea o reuşită la care ai pus şi tu umărul, aşa că ai toate motivele să te bucuri. Relaţia cu colaboratorii va fi destul de dificilă poate şi din cauza propriei impulsivităţi. Spre sfârşitul anului ai putea primi o ofertă de schimbare a serviciului, dar ar fi bine să nu te grăbeşti.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Impulsivitatea de care dai dovadă te-ar putea pune în situaţia de a avea tot felul de neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Fii foarte atent căci orice vorbă spusă la întâmplare poate genera o ceartă în toată regula. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să se confrunte cu unele probleme în plan profesional şi, în acest caz, va avea nevoie de susţinerea ta. Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea fiinţei iubite, mai ales spre sfârşitul perioadei, când aţi putea să faceţi planuri de viitor.
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Dacă vei reuşi să fii ceva mai calm lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine în relaţia cu persoana iubită. Aţi putea pleca într-o călătorie şi, cu siguranţă, vă veţi simţi amândoi excelent. Dacă eşti singur ai putea face o cunoştinţă de pe alte meleaguri care te va entuziasma din punct de vedere sentimental. Şi relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi în această perioadă şi vei avea ocazia chiar să te vezi cu amicii cu care n-ar mai schimbat nici o vorbă de mai mult timp. Invitaţiile acestora nu ar trebui refuzate.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Energia de care vei dispune în această perioadă va fi foarte mare, dar, din păcate, impulsivitatea de care dai dovadă te poate pune în situaţii dificile. Gândeşte-te de două ori înainte de a face ceva, căci orice risc asumat îţi poate aduce neplăceri serioase în ceea ce priveşte sănătatea, între 4 şi 11 decembrie ai putea avea parte de un mic accident, dar n-ar fi exclus nici să fie nevoie de o operaţie. în ultimele zile ale perioadei te vei putea confrunta cu parte de dureri de oase sau ale articulaţiilor.
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
în continuare, ai tendinţa de a face lucrurile fără o matură chibzuinţă, dar oricum, situaţia va fi mai puţin tensionată. Vei reuşi să gestionezi mai bine surplusul de energie, aşa că n-ar fi rău să mergi într-o excursie sau să practici un sport. Excesele alimentare ţi-ar putea face rău aşa că, în perioada sărbătorilor ar trebui să fii mai atent la ceea ce mănânci. Din punct de vedere mental, vei funcţiona la parametri optimi, iar raţionamentul riguros şi creativitatea se vor îmbina în mod fericit.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
La începutul perioadei este posibil să obţii nişte bani prin colaborări sau activităţi de parteneriat. Este posibil şi să primeşti unele propuneri care se vor dovedi cât se poate de tentante chiar dacă nu-ţi vor aduce câştiguri imediate. Ceva bani vei cheltui şi pentru divertisment, în compania fiinţei iubite. Oricum, şansa de a câştiga bani va creşte considerabil după data de 6 decembrie. Tot atunci ai putea obţine un împrumut sau un credit avantajos. Partenerul ar putea avea şi el un câştig, dar va cheltui banii imediat.
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Eforturile pe care le-ai făcut până acum ar putea avea rezultate chiar peste aşteptări. Implicarea în colaborări se va dovedi avantajoasă, dar câştigurile vor veni şi prin intermediul partenerului de viaţă sau al părinţilor. Pe la jumătatea intervalului ai putea primi o primă sau o mărire de salariu datoriră rezultatelor pe care le-ai obţinut la serviciu. în perioada sărbătorilor vei cheltui destul de mult, dar vei primi nişte cadouri care chiar te vor bucura peste măsură.

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 Zile FAVORABILE
3 decembrie este o zi favorabilă activităţilor de divertisment.
6 decembrie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar Berbec Decembrie 2015 Zile NEFAVORABILE
2 decembrie este o zi nefavorabilă pentru a face schimbări în cămin.
4 decembrie este o zi nefavorabilă sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 58

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017