Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2016

/
/
/
704 Views

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016
Semn de foc, cardinal, masculin • Planetă dominantă: Marte
Piatră preţioasă: ametistul şi diamantul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 6 şi 7 • Culoare: nuanţe vii de roşu • Metal: fierul • Verb caracteristic: a fi • Locuri prielnice: oraşele mari • Zonă erogenă: faţa, fruntea • Calităţi: dinamism, curaj, tenacitate
Defecte: impulsivitate, autoritarism

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului, într-o relaţie favorabilă, de trigon, cu zodia ta de naştere aşa că, se poate spune că vei avea ocazia să finalizezi unele proiecte în această perioadă. Pe de altă parte, vei fi mai matur şi mai chibzuit decât eşti în mod obişnuit. Marte se va afla şi el, alături de Saturn, în zodia Săgetătorului, semn că activităţile intelectuale vor fi importante pentru tine, dar vei fi interesat şi de călătorii. Vei fi dinamic şi plin de idei care nu vor aştepta decât
să fie puse în practică. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi alături de el Soarele, Mercur şi Venus aşa că, vei avea parte de tot felul de evenimente minore, care, însă, te vor ţine în priză pe tot parcursul lunii. îţi vei dori să faci schimbări de anvergură sau să te implici în situaţii inedite, dar ar fi de preferat să nu exagerezi în această direcţie. Pluton se va afla în zodia Capricornului, în cuadrat cu zodia ta de naştere, ceea ce-ţi va accentua încăpăţânarea şi te va face ceva mai perseverent.

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieVei avea drumuri de făcut pentru a rezolva probleme legate de serviciu. în prima săptămână a lunii vei munci destul de mult, iar gândurile îţi vor fi acaparate de situaţiile pe care le ai de rezolvat. Este posibil să începi o activitate nouă care te va interesa, dar care te-ar putea obliga să rămâi peste program la serviciu. În cazul în care vei să pleci la o bursă sau la un congres în străinătate, şansa îţi va surâde în ultimele zile ale intervalului. Pe de altă parte, relaţia cu superiorii va fi mai tensionată în intervalul 8-14 aprilie.
Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Vei avea un ritm ceva mai lent în această perioadă. Nu forţa lucrurile. Conştiinciozitatea va fi de bază pentru orice vei dori să realizezi. Este posibil să apară şi unele neînţelegeri în relaţia cu colegii, dar se vor rezolvată cu uşurinţă. Dacă eşti implicat într-o activitate intelectuală sau dacă ai de luat decizii importante, ar fi bine să nu te grăbeşti, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. Unul dintre prieteni ţi-ar putea fi de un real folos, deoarece îţi va da sfaturi inspirate, de care ar fi bine să ţii cont.

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 AprilieInteresul pentru chestiunile sentimentale va fi mare în această perioadă, dar nu întotdeauna proiectele tale pentru timpul liber vor putea fi puse în practică. La începutul lunii vei participa, alături de prieteni, la câteva activităţi sociale şi vei avea ocazia să faci o cunoştinţă care te va entuziasma. Sentimentele tale vor fi deosebit de entuziaste şi vor fi momente în care vei putea să-ţi consolidezi relaţia de dragoste. Intervalul 6-9 aprilie va fi destul de tensionat şi ar fi bine să te arăţi ceva mai tolerant în relaţia cu fiinţa iubită.
Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Interesul pentru relaţia cu partenerul continuă să fie mare, dar, pe de altă parte, ai tendinţa să-ţi impui punctele de vedere, ceea ce va dezavantaja comunicarea dintre voi. N-ar fi exclus ca, în intervalul 18-22 aprilie, partenerul să se confrunte cu unele probleme legate de serviciu aşa că, ar trebui să-i arăţi mai multă înţelegere şi să-i acorzi tot sprijinul. Relaţia cu prietenii va evolua cât se poate de bine şi acest lucru îţi va da posibilitatea să petreci în mod plăcut timpul liber.

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie Vei dispune de o cantitate impresionantă de energie fizică, dar şi mentală. Vei putea să te implici în tot felul de activităţi, iar dinamismul de care vei da dovadă va fi apreciat de cei din jur. Călătoriile te vor ajuta să te simţi mai în largul tău, iar activităţile intelectuale îţi vor da posibilitatea să arăţi de ce eşti capabil. Vei fi împrăştiat aşa că, ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie. Ficatul va fi ceva mai sensibil şi ar fi de preferat să îţi faci un regim de viaţă echilibrat.
Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Vei fi într-o formă bună şi în această perioadă. Vei avea o bună rezistenţă la îmbolnăviri şi vei beneficia de suficientă energie fizică pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate proiectele. Pe de altă parte, din punct de vedere mental, este posibil să apară un deficit de atenţie începând cu data de 18 aprilie. Nu va fi nimic dramatic, dar ar fi bine să eviţi să iei decizii în chestiuni foarte importante, în continuare, ficatul tău va fi destul de sensibil şi n-ar fi exclus nici să apară unele probleme ale aparatului circulator.

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie Situaţia financiară este în ansamblu bună, iar eforturile pe care le vei face în această direcţie nu te vor dezamăgi. Vei avea posibilitatea să te implici în mici afaceri, iar eforturile pe care le vei face la serviciu îţi vor aduce, pe lângă aprecieri, şi un câştig suplimentar. Abilităţile tale de manevrare a banilor se vor îmbunătăţi considerabil începând cu data de 6 aprilie, iar, în ultimele zile ale perioadei, şansa de câştiguri va creşte considerabil. Ai putea câştiga şi în urma unei activităţi intelectuale finalizate cu succes.
Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Banii nu îşi vor lipsi nici în această perioadă aşa că, nu sunt motive de îngrijorare. Va fi nevoie însă, de multă alergătură pentru a intra în posesia lor. Ai putea semna tot felul de contracte sau ai putea participa la negocieri la care avei avea un cuvânt greu de spus. începând cu data de 20 aprilie una dintre activităţile pe care le practici în timpul liber ar putea deveni rentabilă şi ţi-ar putea aduce mici câştiguri. De asemenea, şansa îţi va surâde şi dacă eşti implicat în speculaţii financiare sau vei participa la jocuri de noroc.

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
2 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu colegii.
4 aprilie este o zi favorabilă pentru chestiunile financiare.
Horoscop Lunar BERBEC Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
8 aprilie este o zi defavorabilă pentru activităţile profesionale.
21 aprilie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu partenerul de viaţă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017