Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016

/
/
/
1304 Views

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 ţi 9 • Culoare: albastru pastel • Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra • Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale • Zonă erogenă: spatele, fesele > Calităţi: răbdare, amabilitate, sociabilitate « Defecte: subiectivism, comoditate

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla în zodia ta de naştere, pe tot parcursul lunii aşa că, şansa îţi va surâde în mod deosebit. Este o perioadă de care ar trebui să profiţi, căci ai putea avea realizări deosebite. De asemenea, vei fi optimist şi încrezător. Marte se va afla în zodia Capricornului, ceea ce te va face mai impulsiv, mai nerăbdător şi oarecum înclinat spre a-ţi asuma riscuri inutile. Chiar dacă, aşa cum am mai spus, şansa este de partea ta, încearcă
să fii ponderat altfel al putea avea şi pierderi. Reacţiile necontrolate pot genera tot felul de controverse în cămin, cu părinţii sau altă rudă apropiată. N-ar fi exclus însă nici să apară tot felul de stricăciuni pe acasă astfel încât va trebui să faci eforturi destul de mari pentru a le remedia. Pluton se va afla şi el alături de Marte în zodia Capricornului, semn că relaţiile cu familia şi, în general, tot ce se întâmplă în casă, va fi între priorităţile tale.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Unele lucrări în care eşti implicat la serviciu vor deveni urgente şi va trebui să te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra lor. Relaţia cu colegii de serviciu va fi destul de bună şi vei putea coopera cu aceştia într-o bună măsură. Pe de altă parte, nu este cazul să te bazezi prea mult pe sprijinul celor din anturajul de la serviciu căci vor fi şi ei prinşi cu tot felul de proiecte. Relaţia cu şefii ţi-ar putea da de furcă în prima săptămână a lunii, şi ar fi bine să te fereşti din calea lor.
Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Vei fi tot mai interesat de ceea ce se întâmplă la serviciu şi vei consuma o bună parte din energia ta pentru a ajunge la zi cu toate lucrările. Vor fi şi momente în care te vei lovi de tot felul de obstacole, dar, până la urmă, vei reuşi să le depăşeşti. Este posibil ca unul dintre colegi să se confrunte cu o problemă personală şi să fii obligat să mai preiei şi din sarcinile acestuia. O activitate nouă ar putea fi demarată spre sfârşitul lunii. Va fi o provocare deosebită, care îţi va da posibilitatea să-ţi pui în valoare calităţile.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Traversezi o perioadă în care şansa îţi surâde şi ai toate motivele să ai încredere în propriile calităţi. Te vei bucura de simpatia celor din jur, dar atenţie, căci aceasta ţi-ar putea aduce tot felul de reproşuri din partea fiinţei iubite. La începutul lunii părinţii sau o altă autoritate din familie şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu unele acţiuni ale partenerului. în cazul în care eşti căsătorit este posibil ca în familie să apară tot felul de controverse legate de chestiuni gospodăreşti.
Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Simţi că şansa este de partea ta şi ai vrea să te implici în tot felul de proiecte, dar partenerul se va simţi neglijat şi-şi va exprima veşnic nemulţumirea legată de faptul că nu este între priorităţile tale. Mai ales dacă eşti căsătorit, este posibil să apară tot felul de discuţii care pot scăpa lesne de sub control. Pe cât posibil, evită dialogul în contradictoriu care nu va face decât să accentueze starea de tensiune dintre tine şi fiinţa iubită. Comunicarea dintre voi s-ar putea îmbunătăţi dacă-ţi vei găsi ceva timp pentru o excursie.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Va trebui să fii foarte atent în ceea ce priveşte starea ta de sănătate, în această perioadă. Ai tendinţa să te implici în prea multe proiecte şi, mai ales dacă până acum ai avut probleme de natură cardiacă, acestea s-ar putea accentua. în prima săptămână a lunii şi aparatul respirator va fi ceva mai sensibil şi orice răceală poate genera complicaţii pulmonare. Gândeşte-te de două ori înainte de a face sau de spune ceva, căci reacţiile impulsive pot avea efecte extrem de neplăcute.
Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Eşti în continuare irascibil şi gata să iei foc în orice moment, chiar şi fără un motiv temeinic. Reacţiile impulsive pot genera conflicte cu cei din jur, şi în plus, te pot pune în situaţia de a avea un mic accident. Aşadar, prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ceea ce încerci să întreprinzi. Din fericire, starea psihică va fi bună şi acest lucru va avea efecte pozitive şi asupra sănătăţii tale. Spre sfârşitul intervalului te vei bucura de o mai bună putere de regenerare şi eventualele probleme vor putea fi depăşite mai uşor.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Situaţia financiară se poate îmbunătăţi în această perioadă. Şansa îţi va surâde şi din acest punct de vedere, iar eforturile tale vor avea rezultate, cel puţin mulţumitoare. în consecinţă, ţi-ai putea permite să faci cumpărăturile pe care ţi le doreşti. Ai putea să-ţi îmbogăţeşti garderoba sau ai putea schimba câte ceva în aspectul tău exterior. Dacă doreşti să iei un împrumut, primele zile ale lunii ţi-ar putea aduce o mică reuşită în această direcţie.Tot atunci ai putea primi un cadou.
Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Situaţia financiară devine tot mai importantă pentru tine şi eşti dispus să faci eforturi pentru a o îmbunătăţi continuu. La începutul intervalului vei avea posibilitatea de a te implica într-o colaborare, ce ţi-ar putea aduce un venit suplimentar. Tot atunci este posibil şi ca partenerul de viaţă să aibă un câştig neaşteptat. După data de 24 octombrie unul dintre prieteni ţi-ar putea da o informaţie care-ţi va fi de mare ajutor pentru îmbunătăţirea situaţiei tale materiale. Vei avea posibilitatea să-ţi pui proiecte mai vechi în practică.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
6 octombrie este o zi favorabilă luării deciziilor.
18 octombrie este o zi favorabilă lărgirii cercului de prieteni.
Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
20 octombrie este o zi nefavorabilă schimbărilor în cămin.
29 octombrie este o zi nefavorabilă implicării în activităţi de rutină.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017