Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Balanta Martie 2015

/
/
/
803 Views

Previziuni asatrale Balanta Iulie 2015
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Venus 4 Piatră preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 şi 9 • Culoare: albastru pastel • Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra I Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale • Zonă erogenă: spatele, fesele • Calităţi: răbdare, amabilitate, sociabilitate • Defecte: subiectivism, comoditate

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Soarele, Venus, Marte şi Uranus în zodia Berbecului, în opoziţie cu zodia ta de naştere nu vei avea parte de o lună liniştită. Se vor ivi tot felul de probleme, va trebui să faci faţă unor evenimente neaşteptate şi care-ţi vor crea o stare de iritare permanentă. O perioadă mai dificilă pentru tine va fi cea cuprinsă între 9 şi 15 martie, când Marte va face cuadratură cu Pluton. Este posibil să ai parte de un eveniment mai puţin plăcut în familie sau în cămin. N-ar fi exclus să se defecteze ceva pe acasă sau, pur şi simplu, să ai o pagubă. Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Leului şi va face un aspect favorabil, de sextil, cu zodia ta de naştere. Această planetă te va ajuta să depăşeşti cu bine momentele mai delicate. Relaţia cu prietenii va evolua excelent şi oriunde te vei duce vei găsi oameni dispuţi să-ţi dea o mână de ajutor. Vei putea participa la diverse activităţi sociale care-ţi vor face plăcere şi-ţi vor da posibilitatea să-ţi pui în valoare calităţile.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Proiectele de la serviciu îţi vor ocupa mult timp şi te vor stoarce de energie. Este o perioadă în care vei avea sentimentul că nu eşti apreciat aşa cum meriţi de superiorii ierarhici, dar ai tendinţa de a exagera. încearcă să dai dovadă de modestie şi răbdare, căci în felul acesta lucrurile se vor rezolva cel puţin mulţumitor. Dacă eşti implicat în colaborări, ai putea avea ceva de furcă mai ales din cauza impulsivităţii. Evită să reacţionezi fără o matură chibzuinţă mai ales în intervalul 9-14 martie.
Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
La slujbă se vor aduna din ce în ce mai multe de făcut şi vor fi momente în care vei avea sentimentul că nu mai faci faţă. Zilele de 16-18 martie nu vor fi tocmai favorabile şi mai tot ce vei încerca în acest răstimp se va lovi de tot felul de blocaje. Fii atent dacă ai de semnat acte şi, mai ales, dacă ai nevoie de o aprobare. N-ar fi rău să amâni chestiunile mai importante pentru după data de 19 martie când conjunctura te va avantaja într-o mult mai mare măsură. Mai ales în zilele de 22-24 martie ai putea primi sprijinul familiei pentru a rezolva o chestiune de serviciu.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Balanta DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Balanta DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Entuziasmul sentimental este mare în această perioadă, dar impulsivitatea de care dai dovadă îţi creează încurcături serioase în ceea ce priveşte comunicarea cu fiinţa iubită. Dacă eşti căsătorit este posibil să te confrunţi cu tot felul de neplăceri fie în relaţia cu partenerul, fie legate de neînţelegeri ale partenerului cu părinţii. De asemenea, deciziile luate în legătură problemele gospodăreşti vor genera discuţii aprinse, obositoare. N-ar fi rău să asculţi ceva mai mult de sfaturile fiinţei iubite.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Balanta DRAGOSTE- 16-31 Iulie
începutul perioadei îţi va permite să rezolvi unele dintre neînţelegerile de până acum. Relaţia cu partenerul se va ameliora considerabil şi vă veţi putea bucura unul de compania celuilalt, în continuare unul dintre părinţi ar putea să-şi exprime nemulţumirea în legătură cu fiinţa iubită, dar vorbele acestuia te vor afecta din ce în ce mai puţin. N-ar fi exclus, însă, nici ca părinţii fiinţei iubite să se confrunte cu probleme dintre cele mai diverse. Relaţia cu prietenii, în schimb, va evolua excelent şi acest lucru te va ajuta să-ţi menţii un bun echilibru emoţional.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Energia fizică va fi la limita superioară pe tot parcursul intervalului, dar vei avea tendinţa să te implici în foarte multe proiecte risipindu-te în mod nejustificat. Poate tocmai din acest motiv există riscul apariţiei unor probleme cardiace care ţi-ar putea da ceva de furcă. Dacă te vei orienta cu precădere spre activităţi practice şi-ţi vei face un program echilibrat cu siguranţă îţi va fi mai bine. Evită să te implici în activităţi riscante mai ales în perioada 8 14 martie când ai putea avea tot felul de accidente.
Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Starea de agitaţie se diminuează, dar chiar şi aşa, nu vei scăpa de ea până la sfârşitul lunii. Prudenţa este în continuare necesară în tot ce doreşti să întreprinzi. Starea de agitaţie, de iritare ar putea crea probleme de sănătate pe fond nervos. încearcă să-ţi găseşti timp pentru relaxare şi, mai ales, nu face mai multe decât este cazul. în intervalul 16-18 martie este posibil să te confrunţi cu afecţiuni ale aparatului respirator. în a doua jumătate a intervalului sănătatea ta se va îmbunătăţi considerabil.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Şansele de a obţine câştiguri în această perioadă sunt destul de mari şi ele se vor vedea mai ales în colaborări. Vei primi tot felul de propuneri care se vor arăta deosebit de interesante. Chiar şi aşa ar fi de dorit să analizezi totul până la cel mai mic detaliu înainte de a te angaja într-o afacere. Partenerul de viaţă ar putea avea şi el unele câştiguri, care vor duce la consolidarea situaţiei materiale a familiei. Vei avea, însă, cheltuieli destul de mari legate de casă. Este posibil să se defecteze câte ceva sau poate vei încerca o renovare.
Horoscop Lunar Balanta Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Perioadă se anunţă mai bună decât cea precedentă în ceea ce priveşte câştigurile. Vei avea posibilitatea de a obţine şi câştiguri suplimentare datorită unor prieteni binevoitori. De asemenea, şansa îţi va surâde şi în cazul în care vrei să faci un împrumut. Din păcate, cheltuielile legate de casă rămân foarte mari, dar n-ar fi exclus nici că o rudă apropiată să se confrunte cu tot felul de probleme şi să aibă nevoie de sprijinul tău. în ultimele zile ale lunii ai putea face o investiţie care va da roade în viitorul apropiat.
ZILE FAVORABILE
•8 martie este o zi favorabilă comunicării cu prietenii.
•22 martie este o zi favorabilă afacerilor cu parteneri străini.
ZILE NEFAVORABILE
•4 martie este o zi defavorabilă sănătăţii tale.
•9 martie este o zi defavorabilă

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 57

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017