Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017

/
/
/
1490 Views

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere aşa că, se poate spune că norocul îţi va surâde în continuare. Cu atât mai mult cu cât şi Saturn te susţine prin relaţia favorabilă pe care o face cu Jupiter. Lucrurile îţi vor ieşi destul de uşor, iar proiecte pe care le ai în minte de mai mult timp ar putea fi puse în practică. Ai putea semna documente importante, ai putea participa la negocieri care se vor finaliza aşa cum îţi doreşti. Oricum, puterea ta de convingere va fi foarte mare, iar cei din jur nu vor întârzia să-ţi acorde sprijinul. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în zodia Berbecului, făcând un aspect mai puţin favorabil cu zodia ta de naştere. Vei fi mai rebel, mai impulsiv, mai imprudent. Este posibil să apară unele schimbări în viaţa ta care ar putea să te ia prin surprindere. Pluton se va la în zodia Capricornului influenţându-ţi în bună măsură relaţia cu familia. Având în vedere relaţiile nefaste pe care le va avea planeta cu Marte şi Venus este de aşteptat să ai parte de neînţelegeri cu rudele.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Va fi ceva agitaţie la serviciu, dar te vei descurca cu brio şi vei fi apreciat atât de şefi, cât şi de subalterni. ŢI se vor propune tot felul de proiecte care te vor entuziasma, dar nu trebuie să dai răspunsuri înainte de a te gândi şi analiza toate detaliile. Iniţiativele pe care le vei avea la serviciu se vor bucura de succes cu condiţia să dai dovadă de răbdare şi perseverenţă, în ultimele zile ale acestei perioade este posibil ca un proiect mai vechi să-ţi dea din nou de furcă şi, s-ar putea, ca un coleg să încerce să te încurce.
Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Te vei lovi de tot felul de blocaje, iar lucrurile nu-ţi vor ieşi prea uşor, cel puţin la serviciu. Va fi nevoie de un efort susţinut şi, mai ales, de răbdare. Este posibil ca unul dintre colegi să spună lucruri care te vor deranja şi dacă nu vei reuşi să-ţi păstrezi calmul ai putea genera un scandal. Ar fi de preferat să te ocupi de o singură activitate, căci dacă vei încerca să faci mai multe odată va fi greu să răzbeşti. Relaţia cu şefii va fi ceva mai agitată în a doua jumătate a intervalului.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va fi foarte mare în această perioadă. Veţi pune la cale planuri de viitor şi vă veţi petrece mult timp împreună. Este posibil să apară tot felul de discuţii în contradictoriu legate de proiectele pentru timpul liber, dar, până la urmă, veţi reuşi să ajungeţi la un acord care să vă mulţumească pe amândoi. Şi relaţia cu prietenii va evolua excelent şi oriunde te vei duce vei fi apreciat. Cei din anturajul apropiat te vor susţine şi îţi vor da o mână de ajutor ori de câte ori vei avea nevoie.
Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Farmecul personal nu va trece neobservat aşa că, te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus. Vei fi tentat să te implici într-o relaţie pe care vei dori să o ţii secretă, dar fii atent că ai putea stârni gelozia partenerului. Dacă eşti căsătorit, partenerul de viaţă va avea unele nemulţumiri la serviciu şi va avea nevoie de sprijinul tău. Nu vei avea o perioadă prea relaxantă acasă şi va fi nevoie de multă diplomaţie pentru a depăşi momentul. Cu prietenii reuşeşti să te înţelegi din ce în ce mai bine.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
în primele zile ale acestei luni va trebui să fii foarte atent căci o răceală tratată superficial ar putea genera neplăceri destul de mari. N-ar fi exclus nici să ai parte de dureri de oase sau ale articulaţiilor. Energia fizică va fi la limita superioară, dar vei fi tentat să te implici în mai multe proiecte şi nu vei avea răbdare să le duci la bun sfârşit. Pe la mijlocul intervalului starea ta psihică va fi ceva mai puţin bună, dar prietenii te vor ajuta să o depăşeşti cu uşurinţă.
Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Energia fizică este în continuare foarte nare, dar îţi este tot mai greu să o foloseşti într-un scop concret. Ar fi bine să o foloseşti în activităţi practice şi să nu te implici în prea multe proiecte odată. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în intervalul 19-25 februarie, căci există riscul unui accident. Şi inima vă fi ceva mai sensibilă în a doua jumătate a acestei perioade aşa că, încearcă să te odihneşti şi să te implici în activităţi care să te relaxeze. Din fericire, conjunctura îţi conferă optimism şi încredere în propriile calităţi.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Luna va debuta favorabil căci sunt şanse să obţii un câştig pentru eforturile depuse cu ceva timp în urmă. în ansamblu, se poate spune că nu vei avea probleme financiare chiar dacă vei avea parte de cheltuieli neaşteptate. Vei reuşi, însă, să te implici în colaborări avantajoase aşa că, te vei descurca fără probleme. Ai putea obţine un credit sau ai putea împrumuta o sumă de bani de la prietenii, în condiţii avantajoase. Ceva bani vei cheltui pe distracţii, mai ales în a doua jumătate intervalului.
Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Dacă eşti implicat în colaborări va trebui să fii foarte atent căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea aduce pierderea unei surse de câştig. în rest, se poate spune că lucrurile vor evolua constant, fără surprize. Pe acasă s-ar putea deteriora câte ceva şi va trebui să faci o reparaţie sau poate vei dori să-ţi redecorezi apartamentul. N-ar fi exclus nici ca părinţii sau o altă rudă apropiată să aibă nevoie de sprijinul tău financiar. Gândeşte-te de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, după data de 20 februarie.

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
4 februarie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
10 februarie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
Horoscop Lunar Balanta Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
24 februarie este o zi nefavorabilă situaţiei financiare.
26 februarie este o zi nefavorabilă iniţierii unor proiecte riscante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 75 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017