Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2016

/
/
/
630 Views

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016
Semn de aer, mutabil, masculin e Planetă dominantă: Venus
Piatră preţioasă: chrysolitul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 6 şi 9 • Culoare: albastru pastel • Metal: cupru • Verb caracteristic: a echilibra • Locuri prielnice: cele legate de activităţile sociale Zonă erogenă: spatele, fesele » Calităţi: răbdare, amabilitate, sociabilitate • Defecte: subiectivism, comoditate

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Uranus se va afla în opoziţie cu zodia ta de naştere, mai exact în zodia Berbecului şi alături de el Soarele. Mercur şi Venus. Vei avea ocazia să te implici în tot felul de proiecte de colaborare dar, pe de altă parte, vei fi într-o permanentă agitaţie, dornic să te implici în multe activităţi şi nu vei avea timp nici măcar să respiri.Tendinţa de a face schimbări în viaţa ta continuă să fie mare, dar o astfel de decizie ar fi bine să nu o iei decât în urmă
unei mature chibzuinţe. Saturn se va afla în zodia Săgetătorului, susţinând zodia Balanţei printr-un sextil. Această conjunctură îţi va conferi rigurozitate şi profunzime intelectuală. Vei avea şansa să te implici în proiecte practice. Alături de Saturn se va afla şi Marte, ceea ce te-ar putea pune în situaţia de a avea parte de o mulţime de drumuri de care nu vei putea scăpa cu nici un chip. Şi comunicarea cu cei din jur va fi un pic mai dificilă.

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieLuna va debuta excelent pentru tine căci atmosfera la serviciu va fi deosebit de plăcută. Dacă doreşti să realizezi ceva mai deosebit, perioada 1-5 aprilie te-ar putea ajuta să-ţi pui planurile în practică. în perioada imediat următoare va trebui să munceşti ceva mai mult, dar chiar şi aşa, nu vei avea de ce să te plângi. Eforturile tale vor fi apreciate de superiori, ceea ce te va face să consideri că merită. Spre sfârşitul intervalului va trebui să iei unele decizii pe care le-ai tot amânat până acum şi n-ar fi rău să te sfătuieşti cu un coleg de încredere.
Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
Relaţia cu colaboratorii va fi foarte importantă pentru tine, iar aprecierile de care te vei bucura la serviciu te vor ajuta să fii mai eficient decât în mod obişnuit. Oricum, autoritatea ta va putea să-şi lărgească aria de acţiune şi nu-ţi va fi greu să-ţi impui punctele de vedere atunci când vei avea nevoie. Pe la jumătatea intervalului va trebui să te ocupi de un proiect a cărei rezolvare va deveni o urgenţă. Vei face eforturi destul de mari, dar te vei descurca cu bine.

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
Comunicarea cu cei din jur, dar şi cu fiinţa iubită va fi destul de dificilă în această perioadă. Totuşi, la începutul intervalului veţi putea împreună să rezolvaţi unele neînţelegeri mai vechi. Pe la mijlocul intervalului, partenerul s-ar putea confrunta cu o problemă de sănătate care vă va da emoţii, dar, până la urmă, se va dovedi a nu fi nimic grav. Şansele de îmbunătăţire a relaţiei tale de cuplu vor creşte considerabil spre sfârşitul perioadei. Dacă eşti căsătorit partenerul de viaţă ar putea avea o realizare mai deosebită.
Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Alături de partener vei avea multe de făcut şi ar fi de preferat să-l laşi pe acesta să ia deciziile cele mai importante. Unele păreri contradictorii ar putea să apară chiar în primele zile ale perioadei, dar se va găsi cineva, un factor conciliator, care să vă ajute să depăşiţi momentul. Prietenii ţi-ar putea propune o excursie, dar ai putea fi tentat, ca în zilele libere, să mergi să vizitezi rudele de pe alte meleaguri. O întâlnire neaşteptată ar putea avea loc chiar în ultimele zile ale intervalului.

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
La începutul lunii sănătatea nu-ţi va face nici un fel de probleme, ba, din contră, dacă până acum ai avut unele neplăceri, acestea s-ar putea rezolva. Este bine să ştii că traversezi o perioadă în care tratamentele naturiste te avantajează. Pe la mijlocul intervalului ficatul tău va fi ceva mai sensibil, aşa că, în ciuda energiei de care dispui, ar fi bine să ai un regim de viaţă cât se poate de echilibrat. Şi gâtul va fi ceva mai sensibil aşa că, nu este cazul să consumi alimente reci. O cură de vitamine nu are ce să îţi strice.
Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Energia fizică continuă să fie la nivel maxim şi nici cea mentală nu te va face de râs. Vei putea să te implici în activităţi dintre cele mai diverse, care-ţi vor face plăcere mai ales că te vor ajuta să faci şi cunoştinţe interesante. în schimb, capacitatea ta decizională nu va fi nemaipomenită din cauza subiectivităţii de care vei da dovadă, mai ales în a doua jumătate a intervalului. Dacă ai probleme cu ochii, acestea s-ar putea accentua şi ar fi de preferat să nu amâni întâlnirea cu medicul oftalmolog.

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie
Ţi-ai dori să pui ceva bani de-o parte în această perioadă, dar lucrurile nu se vor rezolva chiar aşa cum îţi doreşti. De câştiguri nu vei duce lipsă, dar va trebui să faci cheltuieli pe care nu le aveai trecute în program. Serviciul, dar şi colaborările sunt sursele cele mai importante de câştig. Va trebui, însă, să faci şi nişte mici schimbări în apartament şi vei cheltui o sumă importantă. Dacă cineva îţi va propune o afacere la limita legalităţii, gândeşte-te bine înainte de a accepta deoarece riscurile sunt mari.
Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Abilităţile tale de manevrare a banilor se va îmbunătăţi considerabil aşa că, una dintre afacerile tale mai vechi este posibil să înceapă a da roade. în cazul în care ai nevoie de un împrumut sau de o sponsorizare, cu siguranţă, şansa îţi va surâde în primele zile ale lunii. Pentru contractele pe care doreşti să le semnezi, fii cât se poate de atent, după data de 8 aprilie, deoarece este posibil să se strecoare tot felul de încurcături. O propunere interesantă va veni chiar în ultima zi a lunii.

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
4 aprilie este o zi favorabilă implicării în proiecte de anvergură.
14 aprilie este o zi favorabilă activităţilor sociale.
Horoscop Lunar BALANTA Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
17 aprilie este o zi nefavorabilă relaţiei cu familia.
24aprilieesteozi defavorabilă călătoriilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017