Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Gemeni Septembrie 2013

/
/
/
810 Views

Gemeni(21.05-21.06)

Horoscop Lunar Gemeni Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Venus, Mercur şi Soarele se vor afla pe rând în zodia Balanţei, ceea ce va stimula considerabil interesul tău pentru timpul liber, dar şi pentru relaţia cu fiinţa iubită. Vei avea ocazia să participi la activităţi de divertisment care-ţi vor îmbunătăţi starea de spirit şi te vor ajuta să depăşeşti mai uşor nemulţumirile de moment. Marte se va afla în zodia Leului susţinând printr-un sextil zodia ta de naştere. Capacităţile tale fizice, dar şi cele intelectuale vor fi maxime, aşa că vei avea destulă energie pentru toate proiectele trecute în program. Dacă vei pleca într-o călătorie este bine să ştii că te aşteaptă tot felul de surprize, inclusiv din punct de vedere financiar. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi va face o relaţia favorabilă de sextil cu zodia ta de naştere, ceea ce îţi va accentua creativitatea şi inventivitatea. Pe de altă parte, cuadratul pe care-l primeşte planeta de la Pluton avertizează asupra posibilelor neînţelegeri cu prietenii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Gemeni– CARIERĂ
•1-15
Activităţile de la serviciu te vor obliga la multă muncă, la un efort susţinut. Va trebui să munceşti destul de mult şi vei avea sentimentul că eforturile tale nu se văd. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi bună, iar sprijinul acestora nu se va lăsa aşteptat atunci când vei avea nevoie. O perioadă mai dificilă va fi cea cuprinsă în intervalul 6-12 septembrie când vor exista tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Comunicarea cu aceştia va fi extrem de dificilă şi orice vorbă spusă la întâmplare poate genera neînţelegeri.
•16-31
De muncă nu vei scăpa nici în acest interval căci vei avea de rezolvat tot felul de situaţii. Totuşi, comunicarea cu colegii va evolua armonios, iar atmosfera la slujbă va fi ceva mai relaxată. La începutul intervalului ai putea finaliza o activitate dificilă, care ţi-a dat ceva bătăi de cap până acum. Este posibil să rămâi în unele zile peste program la serviciu pentru a rezolva lucrări urgente. Noi tensiuni în anturajul de la serviciu se vor resimţi pe la jumătatea intervalului, dar dacă vei păstra calmul acestea nu te vor afecta.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Gemeni– DRAGOSTE
•1-15
Entuziasmul sentimental te va caracteriza pe aproape tot parcursul perioadei. Vei fi deosebit de interesat de tot ceea ce face fiinţa iubită, iar comunicarea cu ea/el va fi cât se poate de bună. Vor exista şi unele momente mai agitate, dar vei reuşi să le depăşeşti din mers. Timpul liber ai putea să ţi-l petreci în compania partenerului făcând planuri de viitor sau ieşind undeva în afara localităţii. Dacă doreşti să obţii aprobarea acestuia într-un proiect pe care ţi l-ai propus, şansa îţi va surâde.
•16-31
Mai ales la serviciu te vei bucura de o creştere a simpatiei în rândul persoanelor de sex opus. N-ar fi exclus nici să faci o cucerire. Pe de altă parte, fiinţa iubită va fi implicată în tot felul de proiecte în plan profesional şi va trebui să-şi dedice ceva mai mult din timpul şi energia să serviciului. în ceea ce te priveşte vei fi dornic să-ţi consolidezi relaţia de dragoste, dar interesul tău pentru chestiunile sentimentale va fi ceva mai scăzut decât în perioadă anterioară. O surpriză ar putea veni spre sfârşitul intervalului, dar din fericire, va fi dintre cele plăcute.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Gemeni– SĂNĂTATE
•1-15
Sănătatea nu va fi punctul tău forţe în această perioadă şi ar trebui, pe cât posibil, să te menajezi. Chiar dacă eventualele simptome cu care te vei confrunta vor părea nesemnificative ar fi bine să le iei în serios, altfel s-ar putea ivi tot felul de complicaţii. între 6 şi 12 septembrie sănătatea ţi-ar putea face probleme şi ar fi de dorit să te arăţi cât se poate de prudent. Ar putea să apară dureri de oase, stări febrile, migrene, dar n-ar fi exclus nici să ai parte de o entorsă. Din punct de vedere mental însă vei fi deosebit de eficient.
•16-31
Sănătatea ar trebui să fie şi în această perioadă între priorităţile tale căci neglijenţele în această direcţie ar putea avea urmări în viitorul apropiat. Totuşi, eforturile pe care le vei face în această direcţie se vor vedea cu rapiditate aşa că, nu este cazul să fii îngrijorat; încearcă doar să fii prudent. Fii atent la tot ce mănânci căci n-ar fi exclus să ai parte de o erupţie cutanată. Vezica biliară va avea o funcţionare mai dificilă. Inteligenţa practică va fi la limita superioară, dar, pe de altă parte, vei fi ceva mai împrăştiat. Oricum, per ansamblu te vei descurca şi vei trece cu bine aceste perioade.
Caracterizare generală Gemeni
Nativul doreşte să ştie tot, să înţeleagă tot, dar în această „ alergătură” pentru a afla tot felul de cunoştinţe nu prea mai rămâne loc pentru profunzime. Aşa că se întâmplă să dea dovadă de o superficialitate care îi poate face probleme. Nativul acestui semn este o fire instabilă, dovedind uneori incertitudini şi ezitări. Este o persoană dornică de a face multe, care este veşnic în mişcare. Motorul care îl propulsează în toată această agitaţie îl constituie nemărginita sa curiozitate.
Subalternul Gemeni
Inteligent şi inventiv, amabil şi săritor, este de cele mai multe ori o prezenţă plăcută în colectivitatea din care face parte. Pentru început ar trebui să fie ţinut sub supraveghere, până se va adapta tuturor regulilor impuse.
Profesii
Are o imaginaţie vie, darul discursului şi al argumentării, putând ajunge mare orator, jurnalist, diplomat. Poate lucra în comerţ, în industria spectacolului, dar şi comis-voiajor.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Gemeni– BANI
•1-15
Situaţia financiară se anunţă cel puţin mulţumitoare pentru tine. Eforturile pe care le vei face în această direcţie vor avea rezultate bune şi-ţi vor permite să-ţi satisfaci micile plăceri. Dacă ai de returnat un împrumut de mai mari dimensiuni, fii cât se poate de atent căci lucrurile vor putea lua o întorsătură oarecum neaşteptată. Proiectele pe care le ai în parteneriat nu vor evolua aşa cum te-ai aştepta şi va trebui să fii prompt, dar şi prudent în decizii. Una dintre rudele tale apropiate te va sprijini din punct de vedere financiar.
•16-31
Interesul pentru situaţia materială continuă să fie foarte mare şi o bună parte din energia ta se va orienta în această direcţie. între 19 şi 22 august este foarte posibil să faci nişte cheltuieli pentru sănătate, dar cum efectele vor fi dintre cele mai bune nu are de ce să-ţi pară rău. Divertismentul te va obliga să faci oarece cheltuieli, dar nimic din toate acestea nu-ţi va da peste cap echilibrul bugetar. începând cu data de 29 august vei fi mai puţin cheltuitor, iar câştigurile vor creşte. Şansa ta în ceea ce priveşte îmbunătăţirea situaţiei financiare va rămâne la fel de mare.
ZILE FAVORABILE
•2 septembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită.
•14 septembrie este o zi favorabilă pentru chestiunile financiare.
ZILE NEFAVORABILE
•7 septembrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
•29 septembrie este o zi defavorabilă situaţiei materiale.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 58 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017