Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Gemeni Mai 2013

/
/
/
450 Views

Horoscop Lunar Gemeni Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA:
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Mercur
•    Piatră preţioasă: smaraldul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri • Metal: mercurul • Numere norocoase: 3 şi 4
•    Verb caracteristic: a gândi • Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine • Zonă erogenă: umerii şi braţele • Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide
•    Defecte superficialitate, instabilitate
Şansa îţi va surâde şi în această lună, într-o bună măsură. Jupier te va proteja căci se va afla tot în zodia ta de naştere. Lucrurile iţi vor ieşi destul de uşor aşa ca, ar trebui să-ţi canalizezi atenţia spre proiectele care le consideri cele mal importante. în schimb, abundenţa de planete din zodia Taurului (Marte, Venus, Mercur şi Soarele) avertizează asupra unor bârfe sau a unor intrigi cărora le-ai putea cădea victimă. Sănătatea va trebui să fie pusă între priorităţile tale. Uranus, aflat în zodia Berbecului, în sextil cu zodia ta de naştere, îţi va conferi viteză de reacţie, originalitate, creativitate. Pe de altă parte, cuadratura pe care o primeşte această planetă de la Pluton ţi-ar putea aduce unele neînţelegeri cu prietenii sau poate cineva din anturajul apropiat se va confrunta cu oarece probleme. Neptun se va afla şi în această lună în zodia Peştilor, în relaţie nefastă, de cuadrat, cu zodia ta de naştere. Vei fi deci mal inspirat, dar şi mai împrăştiat.
PERSONALITĂŢI!
Blaise Pascal, Jean-Paul Sartre, Jules Verne
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – CARIERA
1-15 mai
Ţi-ai dori să faci o schimbare de mai mare anvergură Ia slujbă, dar nu este cazul să te grăbeşti. Nemulţumirile cu care te tot confrunţi în ultimul timp par să se adâncească, dar chiar şi aşa nu este Cazul să iei decizii radicale. în această perioadă ar trebui să dai dovadă de conştiinciozitate şi de perseverenţă, altfel va trebui să revii asupra unor lucrări pe care le-ai considerat rezolvate. Relaţia cu colegii va fi destul de tensionată la începutul lunii aşa că, ar fi de preferat să eviţi implicarea în discuţii în contradictoriu. Intuiţia şi inspiraţia te vor ajuta să găseşti o soluţie fericită pentru una dintre nemulţumirile tale, în prima săptămână a lunii. Neînţelegerile cu colegii se vor atenua spre sfârşitul intervalului.
16-31 mai
Relaţia cu colegii nu evoluează nemaipomenit nici în această perioadă aşa că, va trebui să te descurci de unul singur cu toate câte vor fi de făcut. Nici relaţia cu şefii nu va decurge la fel de bine ca până acum. Evită să discuţi cu ei despre problemele cu care te confrunţi deoarece dialogul ar putea fi în zadar. Totuşi, pe la mijlocul intervalului poţi spera să finalizezi o lucrare care ţi-a dat multe bătăi de cap până acum. Aşa că, după acest moment vei fi şi tu ceva mai relaxat, mai mulţumit. în ultimele zile ale lunii este posibil să demarezi o nouă activitate care te va stimula din punct de vedere intelectual, dar a cărei finalizare va veni mai târziu decât ţi-ai dori. Răbdarea îţi va fi pusă la încercare, dar, până la urmă, vei reuşi să te descurci cu bine.
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – ZILE FAVORABILE
10 mai este o zi favorabilă relaţiilor cu persoanele de sex opus.
29 mai este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – DRAGOSTE
1-15 mai
Vei fi ceva mai dornic de a-ţi consolida relaţia de dragoste, mai sentimental, dar mai puţin tolerant. N-ar fi exclus să apară ocazia de a te implica într-o relaţie clandestină. Sentimentele tale vor fi deosebit de entuziaste, dar nu trebuie să te laşi condus de impuls. Entuziasmul sentimental va creşte considerabil după data de 10 mai. Vei avea ocazia să petreci mai mult timp în compania partenerului, veţi participa la activităţi de divertisment şi vă veţi simţi excelent. Este o perioadă bună pentru a face planuri de viitor sau pentru a obţine acordul partenerului într-o chestiune care te interesează foarte mult. Pe de altă parte, n-ar fi exclus ca persoana iubită să se confrunte cu unele neplăceri în plan profesional.
16-31 mai
Chiar dacă traversezi o perioadă încărcată de evenimente îţi vei păstra întotdeauna timp şi pentru a te vedea cu partenerul. Este o perioadă în care aţi putea pune în practică unul dintre proiectele voastre comune şi acest lucru vă va face pe amândoi extrem de mulţumiţi. Entuziasmul sentimental va fi în continuare foarte mare şi oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus şi nu numai. Relaţia cu prietenii are toate şansele să se îmbunătăţească. Dacă până acum nu ai avut ocazia să-ţi prezinţi partenerul familiei, ai putea-o face după data de 25 mai. Tot atunci partenerul ţi-ar putea face o surpriză plăcută. Dacă vi se va oferi ocazia unei călătorii nu este cazul să refuzi.
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – Zile nefavorabile
22    mai este o zi defavorabilă călătoriilor.
27 mai este o zi defavorabilă semnării unor documente.
SĂNĂTATE
1-15 mai
Starea de agitaţie continuă să te caracterizeze, dar reuşeşti să gestionezi lucrurile ceva mai uşor. Fii foarte atent căci lipsa de răbdare, impulsivitatea pot genera fie mici accidente, fie neînţelegeri cu cei din jur. Dacă vei reuşi să fii ponderat în manifestări se poate spune că te vei bucura de o sănătate bună. Oricum, vei beneficia de o excelentă rezistenţă la îmbolnăviri, mai ales după data de 9 mai. Din punct de vedere mental funcţionezi eficient, beneficiezi de o bună capacitate de concentrare, ceea ce te poate ajuta atât în luarea unor decizii, cât şi în finalizarea unor activităţi mai dificile. în ultimele zile ale intervalului se va înregistra o sensibilitate a aparatului digestiv. Evită alimentele grele, dar şi băuturile acidulate.
16-31 mai
Continui să oboseşti cu uşurinţă aşa că, ai nevoie de mai multă odihnă decât în mod obişnuit. Totuşi, randamentul tău intelectual continuă să fie la nivel superior aşa că, poţi miza pe inteligenţa vie de care dispui. Doar în zilele de 1 7-19 mai vei fi ceva mai împrăştiat, ca urmare ar trebui să eviţi să iei decizii importante înainte de a te sfătui cu cineva de încredere. După data de 22 mai starea ta generală se va îmbunătăţi simţitor cu condiţia să nu te implici în mai multe activităţi decât este necesar. Activităţile în aer liber te vor ajuta să te simţi mai în formă aşa că, nu le evita. Oricum, optimismul de care dai dovadă va avea efecte benefice şi asupra sănătăţii fizice.
Meserii
Are nevoie de o profesie pe care să o facă cu pasiune. Poate fi savant, scriitor, artist. I se potrivesc şi meseriile legate de comunicare, la fel cum poate lucra în comerţ sau în relaţiile cu publicul.
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – BANI
1-15 mai
Nevoia de a câştiga bani este destul de mare, dar şi cheltuielile vor fi peste nivelul obişnuit. îţi va face mare plăcere să ieşi la cumpărături şi să-ţi satisfaci micile mofturi. De fapt, conjunctura generală îţi permite acest lucru. Ceva mai multă atenţie va trebui să acorzi afacerilor în care eşti implicat şi, mai ales, partenerilor de afaceri. Este o perioadă în care trebuie să fii foarte atent la orice detaliu dacă vrei să duci lucrurile la bun sfârşit. în primele zile ale lunii ai putea face o investiţie de mai mari dimensiuni sau ai putea câştiga ceva bani prin intermediul serviciului. în schimb, dacă doreşti să faci o investiţie în cămin, şansa va fi de partea ta în prima săptămână a lunii.
16-31 mai
Interesul pentru chestiunile materiale este în continuare mare, dar rezolvările pe care le aştepţi tind să mai întârzie. Dacă ai de gând să te implici într-un proiect nou este bine să ştii că fără răbdare şi perseverenţă nu ai şanse să rezolvi mare lucru. Pe la mijlocul intervalului una dintre activităţile pe care le practici în timpul liber ar putea deveni rentabilă aducându-ţi oarece bucurii. N-ar fi exclus nici să ţi se propună o colaborare, dar în acest caz analizează cu atenţie fiecare detaliu. Speculaţiile, jocurile de noroc ţi-ar putea aduce mici bucurii în plan financiar cu condiţia să nu investeşti sume mari. în ultimele zile ale lunii ai putea obţine sprijinul unei rude apropiate pentru a rezolva o situaţie care ţi-a dat ceva bătăi de cap până acum.
Horoscop Lunar Mai 2013 Gemeni – DRAGOSTE
Viaţa sexuală nu îl interesează în mod special. Este totuşi sensibil şi emotiv.
Partener ideal: Balanţă, Vărsător

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 39

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017