Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Gemeni Iulie 2013

/
/
/
547 Views

Previziuni Gemeni (21.05-21.06)
Semn de aer, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: smaraldul • Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri 4 Metal: mercurul • Numere norocoase: 3 şi 4 • Verb caracteristic: a gândi • Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine • Zonă erogenă: umerii şi braţele • Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide • Defecte: superficialitate, instabilitate
CARACTERIZARE GENERALĂ
în prima jumătate a lunii, Marte va sta în zodia ta de naştere ceea ce te va face mai dinamic, mai energic, dar şi mai irascibil. Din fericire, sextilul pe care-l va face cu Uranus, aflat în zodia Berbecului, te va ajuta să-ţi canalizezi în mod eficient energia şi să obţii rezultate peste aşteptări. Relaţia CO cu prietenii va fi foarte importantă k pentru tine şi în compania acestora vei pune la punct planuri pentru tot felul de proiecte. Neptun se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Peştilor făcând cuadrat cu zodia ta de naştere. Vei fi deci mai creativ, imaginaţia ta va înflori, dar pe de altă parte, vei fi şi mai împrăştiat. Venus se va afla o bună parte din această lună în zodia Leului permiţându-ţi îmbunătăţirea comunicării cu cei din jur. De asemenea, ţi se vor deschide noi oportunităţi de a călătorii, ceea ce va fi chiar pe placul tău, fiindcă de mult te gândeşti la ele.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Gemeni – CARIERA
1-15
La serviciu îţi va fi destul de greu căci eforturile tale vor fi mari, iar rezultatele nu vor fi pe măsura efortului. Va trebui să revezi unele dintre lucrările mai vechi şi acest lucru îţi va da peste cap planificările pe care ţi le-ai făcut. Te vei aglomera cu tot felul de hârţoage la care va trebui să mai completezi ceva sau să obţii tot felul de semnături. Vei avea parte de multă alergătură, dar cum acest lucru nu te-a deranjat niciodată, nu ai de ce să te plângi. După data de 9 iulie lucrurile se vor mai linişti într-o oarecare măsură.
16-31
De muncă nu vei scăpa nici în această perioadă. Ţi se vor da sarcini noi care îţi vor consuma timpul şi nervii. După data de 23 iulie relaţia cu superiorii ierarhici se va îmbunătăţi şi vei obţine mai uşor sprijinul acestora. De asemenea, este posibil să ai succes în plan profesional şi datorită sprijinului familiei. Totuşi, zilele de 25-27 iulie ar trebui să conţină în agenda ta numai activităţi de rutină deoarece există riscul să faci greşeli. în ultimele zile ale lunii ai putea avea un succes datorită unei activităţi intelectuale în care eşti implicat.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Gemeni – DRAGOSTE
1-15
Situaţia sentimentală se va îmbunătăţi considerabil în această perioadă. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi oriunde te vei duce vei atrage privirile persoanelor de sex opus. Totuşi, primele două zile ale lunii nu vor fi foarte fericite pentru relaţia ta căci este posibil ca partenerul să fie obligat să plece la un drum. în schimb, în intervalul 7-10 iulie iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes. Ai putea să te implici, alături de partener, într-un proiect deosebit, dar n-ar fi exclus nici să plecaţi într-o călătorie pentru câteva zile.
16 31
Şansa îţi va surâde în plan sentimental la începutul perioadei. Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua excelent cel puţin până pe data de 23 iulie. Aţi putea să puneţi la punct proiecte de viitor şi nu vă va fi greu să găsiţi soluţii care să vă convină amândurora. în a doua jumătate a intervalului conjunctura va fi ceva mai agitată, mai ales dacă eşti căsătorit. în relaţia cu partenerul pot interveni neînţelegeri mai ales în ultimele zile ale lunii. Ar fi de preferat ca în aceste zile să eviţi discuţiile în contradictoriu, în special pe cele legate de bani.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Gemeni – SANATATE
1-15
Conjunctura generală nu se anunţă favorabilă stării tale de sănătate. Vei avea parte de mici neplăceri pe care ar trebui să le tratezi cu toată seriozitatea, în caz contrar ele s-ar putea croniciza. Este posibil să te confrunţi cu dureri ale oaselor, ale articulaţiilor sau cu erupţii cutanate. Energia fizică nu-ţi va lipsi, dar vei avea tendinţa să ţi-o împrăştii şi să nu reuşeşti să termini mai nimic. Ar fi de preferat să te orientezi spre proiectele prioritare. încearcă să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva.
16-31
Energia fizică nu va mai fi punctul tău forte, dar vei reuşi să faci faţă cu bine activităţilor curente. Din punct de vedere mental, însă, vei funcţiona la limita superioară, iar activităţile în care vei putea să-ţi arăţi spiritul de observaţie, inteligenţa vie şi creativitatea se vor dovedi a fi activităţi de succes. Aparatul osos va fi însă sensibil, iar în ceea ce priveşte alimentaţia va trebui să o alegi cu deosebită atenţie deoarece nu este exclus să ai parte de tot felul de alergii, inclusiv de natură alimentară, ceea ce te-ar putea trimite la medic.
Simbolism Având în vedere perioada din an pe care se întinde zodia Gemenilor, ei reprezintă fenomenele de tranziţie, indecizia, dar şi dualitatea.
Cum sunt ca prieteni Gemenii îşi fac prieteni cu uşurinţă. Aceştia trebuie să aibă o cultură generală suficient de bogată pentru a le stârni interesul. Prietenii Gemeni pot fi loiali, obiectivi, amuzanţi şi cu o inimă de aur. Cele mai frumoase rezultate le poţi avea cu un nativ Gemeni atunci când învăţaţi împreună. Este inteligent, are o minte strălucită, care merge dincolo de aparenţa lucrurilor. îţi poate arăta perspective noi şi te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine.
Cum este în dragoste Nu este o fire pasională, este cerebral şi judecă totul cu sânge rece. Entuziasmul începutului unei relaţii poate păcăli partenerul, căci consecvenţa îi lipseşte.
Cum este în plan profesional
Calităţile intelectuale îl ajută să se descurce în situaţii dintre cele mai diverse. Are talente în mai toate domeniile, dar dacă nu va face eforturi să dea dovadă de perseverenţă, nu va reuşi mai nimic.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Gemeni – BANI
1-15
Se poate spune că norocul la bani te va însoţi o bună bucată de vreme de acum încolo. Oricum, este o perioadă în care chestiunile financiare vor fi prioritare pentru tine. Nevoia de a cheltui va fi destul de mare căci vei fi tentat să pleci în excursii sau să faci un concediu costisitor. Din păcate, unele din sumele care ţi se cuvin îţi vor parveni cu întârziere şi va trebui să regândeşti unele proiecte. Dacă doreşti să te implici într-o afacere în această perioadă, este bine să ştii că lucrurile vor ieşi mai greu decât te aştepţi.
16-31
Nevoia de a cheltui va creşte considerabil şi vei avea tendinţa de a face cumpărături sau investiţii, nu întotdeauna justificate. Conjunctura generală te favorizează aşa că, nu vei rămâne cu buzunarele goale şi ori de câte ori vei avea nevoie de bani, vei găsi de unde să faci rost. Ceva cheltuieli ai putea face la începutul intervalului, pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Dacă doreşti să faci o investiţie, şansa ţi-ar putea surâde pe la jumătatea perioadei, în ultimele zile ale lunii va trebui să fii cât se poate de prudent căci ai putea avea o pierdere financiară.
ZILE FAVORABILE
8 iulie este o zi favorabilă călătoriilor.
14 iulie este o zi favorabilă colaborărilor.
ZILE NEFAVORABILE
10 iulie este o zi nefavorabilă pentru carieră.
19 iulie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu familia.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 60 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017