Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Gemeni August 2014

/
/
/
769 Views

Horoscop Lunar Zodia Gemeni August 2014
Gemeni
(21.05-21.06)
Semn de aer, mutabil, masculin i* Planetă dominantă: Mercur • Piatră preţioasă: smaraldul # Zi norocoasă: miercuri • Culoare: argintiu şi gri • Metal: mercurul $ Numere norocoase: 3 şi 4 • Verb caracteristic: a gândi • Locuri prielnice: localităţile aflate la altitudine • Zonă erogenă: umerii şi braţele €» Calităţi: mobilitate, adaptabilitate, capacitate de a face conexiuni rapide • Defecte: superficialitate, instabilitate

Horoscop Lunar Gemeni August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Vei fi favorizat în această perioadă căci Jupiter se va afla, de la începutul până la sfârşitul lunii, în zodia Leului şi va face un aspect excelent cu zodia ta de naştere, de sextil. Vei fi optimist şi încrezător, iar lucrurile îţi vor ieşi mai uşor decât până acum. Este o perioadă cât se poate de bună pentru a-ţi pune în practică proiecte mai dificile. Soarele, Mercur şi Venus se vor afla şi ele în Leu, aşa că vei avea parte de multă alergătură şi de o mulţime de evenimente minore,
care vor face să treacă timpul pe negândite. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi el în sextil cu zodia ta de naştere. Această planetă îţi va conferi creativitate, originalitate şi, mai ales, te va face să-ţi doreşti mai multă independenţă. Relaţia cu prietenii, şi, în general, activităţile sociale vor fi parcă şi mai importantă pentru tine în această perioadă. Neptun, aflat în zodia Peştilor, în cuadratură cu zodia ta de naştere te va face ceva mai impresionabil, dar şi mai împrăştiat.

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – CARIERĂ – 1-15 August
Creativitatea de care dai dovadă te va ajuta mult în carieră pe tot parcursul intervalului. Este bine, totuşi, să ştii că te poţi aştepta la tot felul de blocaje şi va trebui să munceşti din greu pentru a le putea depăşi. Este posibil să fii obligat să dai un examen sau să fii trimis într-o delegaţie, care ţi se va părea obositoare, dar nici nu vei putea să o eviţi. Relaţia cu colegii de serviciu nu va fi nemaipomenită, dar nici nu vor exista neînţelegeri majore. Este bine totuşi, să te ocupi de unul singur de lucrările pe care le ai de realizat la serviciu.
Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – CARIERĂ – 16-31 August
La slujbă ţi se vor da noi responsabilităţi şi vei munci mult. Vei fi destul de nemulţumit mai ales că nici relaţia cu şefii şi nici cea cu colegii nu va evolua aşa cum îţi doreşti. La începutul intervalului este posibil ca unele dintre problemele cu care te confrunţi pe acasă să te împiedice să dai randamentul maxim la serviciu. Ar fi de preferat să te ocupi în aceste zile, de activităţile de rutină şi să amâni realizarea unor proiecte mai deosebite. Neînţelegerile cu colegii s-ar putea accentua atingând un maxim în intervalul 25-27 august.

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – DRAGOSTE- 1-15 August
Deşi interesul pentru chestiunile sentimentale este foarte mare, relaţia cu fiinţa iubită va fi mai relaxată decât până acum. Vei avea ocazia să cunoşti o persoană interesantă cu ocazia unui drum pe care-l vei avea de făcut. Dacă eşti căsătorit n-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să se confrunte cu o problemă de sănătate sau cu tot felul de neînţelegeri la serviciu, încearcă să-i fii alături, căci are mare nevoie de sprijinul tău. Relaţia cu prietenii va fi destul de tensionată în această primă jumătate a lunii.
Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – DRAGOSTE- 16-31 August
Comunicarea cu fiinţa iubită va fi foarte importantă pentru tine, dar, din păcate, nu veţi reuşi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Ar fi bine să eviţi discuţiile în contradictoriu căci ele ar putea genera dispute obositoare. Unele dintre probleme cu care te confrunţi la serviciu te-ar putea obliga să rămâi în unele zile peste program ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Cineva din anturaj îţi va face ochi dulci şi te va copleşi cu complimente. Nu este cazul să iei chiar totul în serios.

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – SANATATE- 1-15 August
Deşi eşti optimist şi încrezător, sănătatea nu va fi punctul tău forte. Vei obosi cu uşurinţă şi vei avea nevoie de odihnă. încearcă să ai şi un regim alimentar mai lejer căci ficatul tău va fi mai sensibil. N-ar fi exclus să apară probleme legate de circulaţie. Inteligenţa va fi la limita superioară, dar, mintea îţi va fi împrăştiată, iar capacitatea de concentrare va fi mai scăzută decât în mod obişnuit. Dacă ai de luat decizii importante ar fi de preferat că nu te grăbeşti şi să te sfătuieşti cu cineva de încredere.
Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – SANATATE- 16-31 August
Lipsa de energie te va caracteriza şi în această perioadă. Evită să te implici în activităţi care să te suprasolicite, căci sănătatea ta ar putea avea de suferit. Este posibil să te confrunţi cu migrene, dureri de dinţi sau stări febrile. Dacă ai probleme de natură reumatică acestea s-ar putea accentua în a doua jumătate a intervalului. Din punct de vedere mental, evoluezi din ce în ce mai bine, iar capacitatea ta de concentrare se va îmbunătăţi simţitor faţă de perioadă anterioară. Activităţile intelectuale vor avea succes, mai ales în ultimele zile ale lunii.

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – BANI- 1-15 August
Perioadă se anunţă excelentă pentru tine din punct de vedere financiar. Eforturile pe care le vei depune în această perioadă se vor bucura de succes aşa că, ai toate şansele să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Norocul îţi va surâde şi dacă vei dori să-ţi îmbunătăţeşti confortul în cămin. Chiar dacă vei cheltui ceva bani pentru distracţie, rezultatul te va mulţumi pe deplin. Ceva cheltuieli se vor înregistra şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar şi pentru a ajuta o rudă îndepărtată.
Horoscop Lunar August 2014 Gemeni – BANI- 16-31 August
Câştigurile nu vor mai fi la acelaşi nivel ca până acum, dar nici nu vei avea motive să te plângi. în cazul în care ai de gând să pleci la drum este posibil să apară cheltuieli suplimentare. Ceva cheltuieli se vor înregistra şi pentru a efectua diverse reparaţii în cămin. Ai putea, însă, să-ţi cumperi un obiect de mobilier sau unul de decor. în cazul în care vei dori să închiriezi sau să cumperi un apartament, vei găsi oferte pe care le vei considera, cel puţin interesante. Nu te grăbi, însă, să iei decizii!
ZILE FAVORABILE
12 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
15 august este o zi favorabilă situaţiei financiare.
ZILE NEFAVORABILE
9 august este o zi nefavorabilă relaţiei cu prietenii.
28 august este o zi nefavorabilă activităţilor gospodăreşti.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017