Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Fecioara Septembrie 2013

/
/
/
792 Views

Fecioară (24.08 – 22.09)

Horoscop Lunar Fecioara Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter, aflat în zodia Racului, va face şi în această lună o relaţia favorabilă, de sextil, cu zodia ta de naştere. Şansa îţi va surâde şi vei putea avea realizări remarcabile în toate domeniile pe care ţi le doreşti. în plus, Saturn aflat în zodia Scorpionului, va face şi el o relaţie favorabilă, de sextil, cu zodia Fecioarei. Aşadar, şi luna septembrie se anunţă o perioadă excelentă pentru a avea rezultate bune de mai mare anvergură şi care vor rămâne stabile în timp. Pe de altă parte, Saturn va primi un aspect
nefast, de cuadrat de la Marte, semn că în intervalul 5-12 septembrie comunicarea cu cei din jur va fi dificilă, dar tot atunci pot să apară probleme în legătură cu contractele semnate sau cu o călătorie pe care doreşti să o efectuezi. Neptun se va afla şi în această lună în zodia Peştilor, ceea ce te va face mai creativ, dar şi mai împrăştiat şi mai idealist şi această ultimă caracteristică ar putea dăuna într-o oarecare măsură relaţiei de cuplu. Totuşi, nu îţi face probleme, timpul le rezolvă pe toate.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Fecioara– CARIERĂ
• 1-15
Eforturile pe care le vei face la serviciu vor ieşi în evidenţă, iar superiorii ierarhici te vor aprecia. Autoritatea ta şi-ar putea extinde aria de acţiune căci este posibil să ţi se repartizeze lucrări mai deosebite. Oricum, vei avea un cuvânt greu de spus la serviciu. Relaţia cu colegii va fi ceva mai agitată şi uneori aceştia ţi-ar putea reproşa că nu ţii cont şi de părerea lor. Dacă doreşti să faci unele mici schimbări, norocul îţi va surâde mai ales în prima jumătate a intervalului.
• 16-30
Conjunctura va fi ceva mai agitată în această perioadă şi va trebui să fii mai prudent în tot ceea ce întreprinzi. Lucrurile îţi vor ieşi ceva mai greu şi va trebui să revii asupra unor decizii mai vechi. în ansamblu, relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de bună, dar fii atent căci unul dintre colegi te-ar putea bârfi şi acest lucru nu va fi în favoarea ta. în intervalul 16-20 septembrie unul dintre proiectele tale va fi blocat şi tot ce vei întreprinde va rămâne fără rezultat. Ar fi de preferat să te ocupi de alte chestiuni, căci, până la urmă, lucrurile se vor rezolva de la sine. Totul este să ai încredere.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Fecioara– DRAGOSTE
•1-15
Sentimentele tale sunt deosebit de profunde, iar relaţia cu fiinţa iubită tinde să capete noi dimensiuni pentru tine. Dacă eşti căsătorit, evită discuţiile pe teme financiare, căci este puţin probabil să ajungeţi la o înţelegere. Relaţia cu fiinţa iubită are toate şansele să se îmbunătăţească în primele zile ale lunii aşa că, ar fi de preferat să-ţi petreci cât mai mult timp în compania acesteia. N-ar fi exclus nici ca partenerul să aibă parte de o realizare în plan profesional.
•16-30
Eşti profund implicat în tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta sentimentală şi, chiar dacă mai există neînţelegeri, rezolvările nu întârzie să apară. Ai putea încerca să ieşi în afara localităţii alături de persoana iubită sau măcar să participaţi împreună la diverse activităţi sociale. Cu siguranţă vă veţi simţi minunat şi vă veţi putea consolida relaţia. Evită totuşi dialogul pe teme financiare cu partenerul deoarece este puţin probabil să ajungeţi la un acord. Relaţia cu prietenii evoluează excelent şi acest lucru îţi îmbunătăţeşte echilibrul afectiv, ceea ce te va ajuta şi în relaţia cu partenerul tău.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Fecioara– SĂNĂTATE
•1-15
Traversezi o perioadă în care eforturile te obosesc şi, mai ales dacă ai o suferinţă cronică, este posibil să fii obligat să faci o vizită la medic. O perioadă mai puţin fericită va fi cea cuprinsă între 6 şi 12 septembrie când orice neglijenţă poate genera neplăceri serioase în ceea ce priveşte sănătatea. N-ar fi exclus nici ca suprasolicitarea să genereze unele probleme pe fond nervos. Starea psihică este destul de bună. Ea se va îmbunătăţi considerabil după data de 12 septembrie. Vei fi mai optimist şi mai încrezător.
•16-30
Nici în aceste zile nu vei dispune de o cantitate prea mare de energie fizică aşa că, ar fi de preferat să nu faci mai mult decât este absolut necesar. Din punct de vedere mental însă vei funcţiona excelent, iar calităţile tale vor ieşi în evidenţă constant. Vei fi optimist, încrezător, iar ideile tale se vor dovedi excelente. Este posibil însă să fii obligat să faci unele analize, dar chiar dacă vei sta cu sufletul la gură câteva zile, rezultatele te vor mulţumi. La sfârşitul lunii ar trebui să fii mai prevăzător, mai ales dacă ai o problemă de natură cardiacă.
ZILE FAVORABILE
• 10 septembrie este o zi favorabilă sănătăţii.
• 19 septembrie este o zi favorabilă călătoriilor.
ZILE NEFAVORABILE
• 7 septembrie este o zi nefavorabilă semnării documentelor.
• 12 septembrie este o zi nefavorabilă comunicării cu fiinţa iubită.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Fecioara– BANI
• 1-15
Deşi eşti destul de stresat în ceea ce priveşte situaţia financiară, conjunctura îţi va da o mână de ajutor în această perioadă şi vei reuşi să obţii venituri suplimentare. Eforturile tale se vor bucura de succes mai ales în intervalul 1- 11 septembrie. Vei avea şansa să obţii venituri dintr-o activitate intelectuală. Este foarte posibil ca un examen pe care-l vei depăşi cu brio să îţi aducă şi un câştig material. Spre sfârşitul intervalului ai putea obţine nişte câştiguri din colaborări sau prin intermediul partenerului de viaţă.
• 16-30
în ansamblu, lucrurile nu vor evolua nemaipomenit, căci este posibil ca o persoană să-ţi ceară să-ţi plăteşti mai devreme datoriile. Oricum, dacă doreşti să dai sau să iei bani cu împrumut, fii cât se poate de prudent. în a doua jumătate a perioadei este posibil să faci nişte cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Tot atunci există riscul să fii victima unei înşelăciuni aşa că, gândeşte-te de două ori înainte de a semna vreun contract sau orice act financiar – contabil. Şansa ţi-ar putea surâde dacă doreşti să faci o investiţie în apartament, dar chiar şi aşa n-ar fi rău să asculţi de sfaturile rudelor.
Bărbatul Fecioară:
Are o ţinută studiată, aleasă cu grijă şi o purtare corectă. Nu este un tip romantic, dar totuşi, în felul său interiorizat şi calm poartă o afecţiune sinceră persoanelor de care este ataşat.
Femeia Fecioară:
Sensibilă şi timidă, modestă şi rezervată, în ciuda aşteptărilor, ea nu
se lasă prea uşor influenţată de cei din jur. Este chiar hotărâtă în tot ceea ce face şi devine adesea foarte încăpăţânată.
Profesii
Calităţile sale îl recomandă ca fiind un profesionist excelent în meseriile în care este nevoie de exactitate şi ordine, dar şi de minuţiozitate. Poate fi mecanic, ceasornicar sau contabil. De asemenea,
poate fi pilot de curse pentru că va şti să-şi controleze reflexele şi nu va risca decât atunci când va fi cu adevărat nevoie.
Subalternul Fecioară
Fecioara este cea mai potrivită pentru acest rol. Nativul este un bun executant, precis, rapid, discret şi modest. Are o infinită grijă pentru detalii şi este corect în relaţiile cu ceilalţi

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 79

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017