Horoscop Lunar Februarie 2017

Horoscop Lunar Februarie 2017- Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2017

Fecioara Martie 2014

Posted by Horoscop-Lunar 0 Comment

Fecioară Martie 2014

Horoscop Lunar Fecioară Martie

Semn de pământ, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Mercur # Piatră preţioasă: sardonixul .Zi norocoasă: miercuri • Culoare: gri • Metal: argintul • Numere norocoase: 4 şi 8 • Verb caracteristic: a analiza • Locuri prielnice: oraşele mici • Zonă erogenă: abdomenul • Calităţi: meticulozitate, conştiinciozitate, realism • Defecte: nervozitate, niciodată mulţumit de sine sau de ceilalţi
CARACTERIZARE GENERALĂ
Norocul pare să-ţi surâdă şi în această lună căci atât Jupiter, cât şi Saturn vor susţine zodia ta de naştere prin relaţii favorabile. Oriunde te vei duce calităţile tale vor fi apreciate şi vei avea nenumărate ocazii de a-ţi lărgi cercul de prieteni. Vei putea să finalizezi proiecte importante, dar şi să te implici într-o activitate nouă. Rigurozitatea şi conştiinciozitatea de care dai dovadă vor fi apreciate parcă mai mult ca până acum. în schimb, din cauza tranzitului retrograd al lui
Saturn este posibil să ai o comunicare ceva mai dificilă cu cei din jur. Fii foarte atent la formulări, căci ai putea fi greşit înţeles. Neptun se va afla şi în această lună în zodia Peştilor, în opoziţie cu zodia ta de naştere. Aşadar, vei fi ceva mai creativ, dar şi mai idealist şi chiar mai împrăştiat. Alături de Neptun, în zodia Peştilor, se va mai află Soarele şi Mercur, semn că nevoia ta de a-ţi exprima autoritatea va creşte considerabil.
CARIERĂ
1-15
La serviciu, vei avea de făcut faţă unor activităţi care te vor interesa în mod special aşa că, efortul nu te va obosi. Comunicarea cu colegii va funcţiona destul de bine în ciuda faptului că vor mai exista şi unele neînţelegeri. O perioadă mai dificilă va fi cea cuprinsă între 10 şi 14 martie când te vei confrunta cu tot felul de blocaje. Comunicarea cu colegii va fi ceva mai dificilă în acest interval. Ar fi de preferat să te ocupi de activităţi de rutină pe care le-ai putea finaliza cu mai multă uşurinţă.
16-31
Atmosfera la serviciu devine din ce în ce mai plăcută, iar relaţia cu colegii se îmbunătăţeşte constant. Este posibil să ţi se facă unele propuneri legate de o colaborare şi ar fi păcat să o refuzi. N-ar fi exclus nici să fii obligat să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, ceea ce nu te va încânta într-o prea mare măsură, dar nici nu vei avea cum să refuzi. Oarece probleme ar putea să apară la sfârşitul lunii şi va trebui să te descurci de unul singur căci colegii vor fi implicaţi în alte proiecte şi nu vor avea timp să te ajute.
DRAGOSTE
1-15
Din punct de vedere sentimental, traversezi o perioadă echilibrată. întâlnirile cu fiinţa iubită îţi dau ocazia să te relaxezi, dar şi să-ţi consolidezi relaţia cu ea/el. Mai ales la începutul lunii entuziasmul tău sentimental va atinge limita superioară, iar clipele petrecute împreună vor fi excelente. Relaţia cu prietenii va evolua cât se poate de bine, iar aceştia te vor susţine din toate punctele de vedere. Oriunde te vei duce, vei fi apreciat şi susţinut. Dacă eşti singur este o perioadă bună pentru a face o cucerire.
16-31
Nu ai de ce să te plângi căci entuziasmul sentimental este în continuare la limita superioară, iar iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes. în primele zile ale perioadei este posibil să te implici într-o aventură sentimentală şi, chiar dacă relaţia va fi de scurtă durată, măcar te vei simţi fericit. începând cu data de 19 martie o bună parte din energia ta se va îndrepta spre activităţi de divertisment, dar şi spre îmbunătăţirea relaţiei cu fiinţa iubită. Oricum, vei avea motive să fii mulţumit.

SĂNĂTATE
1-15
Dacă până acum te-ai confruntat cu oarece probleme de sănătate, ele s-ar putea ameliora. Chiar şi aşa este bine să fii prudent şi să tratezi cu atenţie orice simptom căci ar putea să apară neplăceri în ceea ce priveşte aparatul respirator sau cel digestiv. încearcă să-ţi păstrezi şi ceva mai mult timp pentru relaxare chiar dacă nu-ţi lipseşte energia. Totuşi, eforturile excesive ar putea duce la oboseală nervoasă. Cu dureri de oase mai ales în zona picioarelor, te-ai putea confrunta în perioada 9-14 martie.
16-31
Starea generală este destul de bună, eşti optimist, încrezător şi aceasta influenţează într-o bună măsură şi starea fizică. Te bucuri de o bună capacitate de autoregenerare şi orice simptom ar putea fi depăşit cu uşurinţă. Zona cea mai sensibilă este cea legată de vezica biliară, dar atenţie, căci n-ar fi exclus nici să apară unele iritaţii ale pielii. Spre sfârşitul lunii este posibil să te confrunţi cu migrene sau stări febrile. Activităţile sociale îţi vor îmbunătăţi considerabil starea psihică.
ZILE FAVORABILE
4 martie este o zi favorabilă pentru situaţia materială.
20 martie este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea situaţiei sentimentale.
ZILE NEFAVORABILE
14 martie este o zi defavorabilă în ceea ce priveşte sănătatea.
30 martie este o zi nefavorabilă pentru activităţile de divertisment.
BANI
1-15
Banii nu încetează să fie o problemă pentru tine. Cheltuielile sunt mari şi faci eforturi pentru a intra în posesia sumelor care ţi se cuvin. Eforturile tale în plan financiar au rezultate ceva mai târzii şi acest lucru îţi dă peste cap proiectele. Câştigurile vor veni cu precădere din zona serviciului, dar vei primi susţinere şi de la rudele apropiate. Dacă doreşti să vinzi sau să cumperi un apartament, şansa ar putea fi de parte a ta cu condiţia să nu te grăbeşti şi să accepţi şi sfatul celor care se pricep mai bine ca tine.

16-31
Câştigurile chiar dacă îţi vin cu oarecare întârziere şi este nevoie să faci eforturi pentru a le obţine, sunt destul de mari. Din păcate, cheltuielile cresc continuu şi îţi este destul de greu să te descurci. Este posibil să ai ocazia să faci o investiţie, dar orice risc asumat îţi poate aduce neplăceri. Gândeşte-te de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. Ceva cheltuieli s-ar putea ivi şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii, spre sfârşitul lunii. Părinţii şi familia, în general, vor fi de partea ta şi te vor susţine atunci când vei avea nevoie de bani.
Caracterizare femeia Fecioară
Femeia Fecioara este o pudică nu pentru că aşa s-a născut, ci pentru că aşa a fost educată. Şarmul personal de aici i se şi trage, din acest conflict interior între frică de păcatul trupesc şi naturaleţea cu care păcătuieşte tocmai prin trup. Dacă o stimulaţi puţin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioară, o să descoperiţi o frumuseţe interioară în stare pură, gata oricând să se sacrifice pe altarul mentalităţilor şi al prejudecăţilor, prinsă într-o dăruire totală care vă va face să vă simţiţi zeul absolut al tuturor iubirilor omeneşti.

Cum cucereşti femeia Fecioară
Dacă plecaţi la cumpărături împreună cu femeia Fecioară, faceţi lista de cheltuieli înainte de a pleca de acasă şi dovediţi-i că sunteţi gata să economisiţi şi cel mai mic şfanţ. Femeia Fecioară nu agreează nici sărăcia, dar nici extravagantă. Femeia Fecioara este uşor de impresionat dacă îi povestiţi cum aţi salvat un animal de la înec. Faceţi orice e fort pentru a o menţine în priză pe femeia Fecioară! Nu vă trebuie nici virilitatea Taurului şi nici pasiunea Leului, ci doar incandescenţa unui nativ de Foc şi agilitatea Semnelor de Aer. Atenţie: pentru femeia Fecioară, preludiul este foarte important, altfel mişcările rapide ale minţii s-ar putea s-o decupleze de la orice fantezie amoroasă, spre dezamăgirea dumneavoastră.

Categories: Martie

Leave a Reply


Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017

Site search

Horoscop Decembrie 2016

Ianuarie 2016, O PERIOADĂ DE ACUMULĂRI!

Anul va debuta cu planeta Jupiter în zodia Fecioarei, ceea ce ne va obliga la multă muncă, modestie şi conştiinciozitate. începând cu 9 ianuarie, Jupiter va avea deplasare retrogradă, aşa că eforturile noastre nu se vor concretiza atât de repede pe cât ne-am dori. Va fi o perioadă de acumulări, iar şansa va surâde mai ales celor care sunt implicaţi în proiecte pe termen lung. Ura- nus se va afla tot în zodia Berbecului, stimulând dorinţa, dar şi capacitatea de manifestare. Pe de altă parte, Ura- nus va primi un aspect nefast, de cuadrat, de la Pluton, ceea ce poate aduce schimbări de anvergură în plan social sau profesional. Marte se va afla în zodia Scorpionului, stimulân- du-ne dorinţa de a cheltui, dar şi oportunităţile de a face investiţii de tot felul. Din păcate, în intervalul 6-26 ianuarie, Mercur va avea deplasare retrogradă, aşa că este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte sau dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur.